- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- DC или Etnies?
не нося нито един но пък DC ме кефат повече откъм моделите :P
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Ае ти се гръмни.Питах само.Не съм казал,че ще ги нося от гъзария,но все пак нали трябва да хващат и чуждото око и да имат стил.А и кво ми викаш че не заслужавам да нося кецове,вместо да направиш забележка на хилядите тъпи лапенца дето не знаят какво е кец?Първоначално написано от _SL_
![]()
pppppppppppppppppppppppppppahahaahahahahahhХхх хххахахаахахахахахахахах хахахаааАе ти се гръмни.Питах само.Не съм казал,че ще ги нося от гъзария,но все пак нали трябва да хващат и чуждото око и да имат стил.А и кво ми викаш че не заслужавам да нося кецове,вместо да направиш забележка на хилядите тъпи лапенца дето не знаят какво е кец?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
след като си толкова нашпред с материала що питаш кои са по-добри![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нали затва правя на теб..Първоначално написано от venom0706
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ХА-ХА-ХА!Правиш ти....Не е задължително да съм носил всичките марки кецове за да знам за какво става въпрос.Просто питах за вашето мнение относно DC и Etnies.Пък тия дето се правите на отворковци ако щете и Mania носете....Първоначално написано от _SL_
![]()
![]()
![]()
Хо-хо щом казваш,"приятелю"......Откъде пък реши че съм задръстен като не ме познаваш?
Гледай сега как темата ти ще стане 20 страници само спор и обиди.Първоначално написано от venom0706
![]()
Нито едното, нито другото.Само Найк и Фред Пери.
Не,не съм отворко.Ем питах под "гъзарски" не с кои ще се изфукам повече,а кои са по-стилни и ще се харесат на останалите.Съжалявам за спора.
Etnies-ките, моделите им са по-разнообразни, а и от личен опит мога да кажа, че качеството им бие отвсякъде![]()
хахахахах кво на пери си носил/а па ти бе... от битака у среда са много добри перитата, с един такъв квадратен венец, ахахаха...Първоначално написано от Emo Doll
![]()
Ае, да не говориш, като не знаеш, а? Въобще в БГ не можеш да намериш нищо абсолютно оригинално на тази марка.
На мен са ми носили от чужбина..
смешка, в софия има точно два магазина на фред пери, като не си итк не говори, плс.Първоначално написано от Emo Doll
![]()
ей ти линк на магазина в цум:
http://www.tzum.bg/bg/shops/9.html&brand=26
Абе знам го, ходила съм там, нямам нужда от някакви линкове, за да имам нужната информация.
Просто не можеш да отречеш, че всичко в чужбина е по-качествено и по-хубаво. Нали като бях в Турция и във Франция в Адидас-ите има голяяяма разлика дали ще е от Сен Тропе или от Мармарис.![]()
Марковите кецове не ти докарват стила.Първоначално написано от venom0706
Аз ще си взема едни черни Etnies - ки. Ще се харесам ли на останалите?Първоначално написано от venom0706
Пхахахах!
По темата - Etnies.
ти си супер зле, нали каза, че в България не може да се намери оригинално пери... и разлика в качеството на дрехите няма, независимо дали магазина е в софия или в лондон, има само малка разлика в цените. по-ниско качесто дрехи има в аутлетите, ама не мисля повече да обяснявам като за малоумници.Първоначално написано от Emo Doll
Абе ходи си поркай там в "Олд Намбър Уан" и не се занимавай с мен и това кой какъв е.
и Mania да носим пак ще сме по-големи..Първоначално написано от venom0706
да ти го е*а на дупарата, фешън мазен, къде си тръгнал кецове да носиш бе, мухльо
тия кецове по-готин ли те правят, бе??
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
аз в олда си ходя, въпроса е, че те насрах и нямаш кво повече да кажеш.Първоначално написано от Emo Doll
![]()
мани ги тия кецове мецове
педерастка работа
друго си е с потурите и цървулите, само ни имитирате гадни софийски селяни
Какво си ме "насрал", бе?! Новоизлюпен "кежуъл", който допреди няколко месеца сигурно е мъкнал якенцата с пухести качулки..Първоначално написано от Alco
Аз си изказах мнението, че в чужбина нещата винаги са и ще бъдат по-качествени /разбира се, говоря за известните марки/, а ти си мрънкай каквото си искаш-не можеш да промениш мнението ми.
Да, ние внасяме само от Сърбия и Азърбайджан...Първоначално написано от Emo Doll
DC, Adio, Cirka, Etnies съседите ги правят в мазето.