- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- DC или Etnies?
кой пък каза, че пухестите якета не са кежуъл.. аз си нося такова, въпроса е, че не е за 40 лева от лайф-тайма..![]()
а за "новоизлюпен".. еми така можеш да кажеш, ако съм по-малък от тебе и се интересуваш от тоия стил по-отдавна, а тва ми се стура абсурдно, предвид възрастта ти...![]()
Въобще, ама въобще не се интересувам от този стил, да ти кажа. Просто са ми носили няколко работи като подарък от чужбина.Които честно казано си седят в гардероба, обличани няколко пъти.
А ако реча "новобогаташ", това пак ли ще значи, че искам да кажа, че е по-малък от мен?![]()
И като не си купуваш якета за 40 лв от лайфтайма, откъде тогава? От Мира ли?![]()
има магазин на "lee" в търново, е от там си купувам. айде у лево.![]()
Омфг, то вече и у молО има, няма нужда да биеш пътя до Търново.![]()
преди 1 година у ловеч нямаше сити сентър, или ти тия времена не ги помниш..![]()
Егати, дрехи от преди 5 години ли носиш тогава?![]()
![]()
Мии, това, че съм 2-3-4 години по-малка от теб, не означава, че си дърт.![]()
![]()
Emo Doll какво се притесняваш, че не било оригинално... На малките момченца всичко им отива.
Първоначално написано от Pliok0019
![]()
емо дол, пич. спомни си кога отвориха ситито - някъде края на декември беше.. до тогава не си купувах нищо от ловеч, сега от време на време от фреш хаус... и някой хора си носиме дрехите по 1-2 сезона, ПИЧ.
ти си пазарувай яко от лайф-тайм.![]()
Аз пазарувам предимно от там, но това не те бърка. На 15 ще видя какъв лий и какво чудо носиш.![]()
емо дол, ше те набия ако те видя на улицата
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ами давай, бе.
и от време на време си похапваш ТамПървоначално написано от Emo Doll
![]()
By myself but not alone ...
адрес?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Мечтай си.![]()
Ехеее побойникаааПървоначално написано от _SL_
Аре без заплахи. всъщност пробвай да я биеш и после целия ловеч ше ти се смее, колко си проС, че биеш момичета
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ХАХАХХАХАХАХАХАХПървоначално написано от mariiche
![]()
![]()
аз нема да му се смея, плюс тва емо дол много се разминава с представите ми за момиче.Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
![]()
аре бре Alco стига сте се дърпали бре да го ебаПървоначално написано от Alco
![]()
ако наистина беше момиче нямаше да го бия..Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни