.

Виж резултатите на анкетата: Мразите ли Софиянци? (или поне имате ли някаква неприязан към тях)

Гласували
66. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, немога да ги понасям...

15 22,73%
  • Не, не ги мразя

21 31,82%
  • Големи надувки са

24 36,36%
  • Това не е вярно че ги мразим!

6 9,09%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Не класифицирам хората по това откъде са.Но ме дразнят софиянците,които като чуят "провинция" си мислят за село.И за тези,които се правят на интересни реших да проверя значението на думата "провинция" в тълковния речник-цитирам-
    "провинция-Отделна област или цялата територия на страната по отношение на столицата или на друг голям административен и културен център."
    Това беше дословен цитат.Информирайте се малко преди да пишете,защото е срамота да наричате жителите на Варна,Бургас,Велико Търново,Пловдив,Русе и т.н. селяни.Ако те са селяни,не знам вие какви сте.Да не говоря за пунтктуацията и правописа на някои от шопите в темата.Но пак казвам-дразнят ме не софиянците,а натоканите надути столичани,които си мислят,че като живеят в София (дори да е в Красно село или в някоя порутена барачка) са по-напред от добре устроените хора в останалите градове.Избивате си комплексите с града,в който живеете.По-добре покажете личностните си качества и изтъквайте тях,а не местоживеенето си.С какво въобще се гордеете,по дяволите?! Да не би вие да сте построили нещо в София или пък да сте издигнали паметник?! Толкова ревностно защитавате града си,че човек би си помислил,че вие сте го основали...
    Тhe Hell is coming!

Прочетох я и то много добре.А в момента чакам да ме светнеш какъв е проблемът с поста ми и,по-точно,защо пък да не е по темата?
    Тhe Hell is coming!

щото софия е най-големото село

тя моята Гичка отиде там, аз я чаках да се върне дома, че да се либим пак и да се онождаме, па после и челяд да имаме, ама она и хареса у софията и сега само овчиците ми останаха

абе софия е най-големото село, с външните кенефи и нема вода

къде не е текло, пак нема да тече

Цитирай Първоначално написано от Рaнгел
    щото софия е най-големото село

тя моята Гичка отиде там, аз я чаках да се върне дома, че да се либим пак и да се онождаме, па после и челяд да имаме, ама она и хареса у софията и сега само овчиците ми останаха

абе софия е най-големото село, с външните кенефи и нема вода

къде не е текло, пак нема да тече
    Хахаха ето го железното доказателство че софиянците са най-задръстените болни мозъци. Кой ли софийски путьо не е спал цела нощ от истерия и чак си е регистрирал ник с латинска буква, хахахахах пълни дебили и комплексари, от това по-големо доказателство ако има...

Задръстени дебили, само гнусната сафия ви е в тъпите глави.
    Какъв страшен автогол си вкараха софийските женчовци. Вижда се кой приема тия спорове на живот и смърт, чак цел никнейм са регистрирали хахахаха софийски олигофрени.

Скоро половин България ще живее в София другата по морето, а останалите в Пловдив...Това е положението. Вземете за пример Гърция. Там по-голямата част от населението живее в Атина другата в Солун.

Мега фен Аватара на babity
    Никога не съм страдала от някакви предрасъдъци и никога не съм обичала етикетите. Също така никога не съм деляла хората на разни групи. Всеки е човек също толкова, колкото са и останалите. В началото на темата някой беше писал, че не е срещал софиянец, който да парадира с това, че е такъв освен по форумите. Аз обаче съм се срещала лично само с такива софиянци. ИзвиньетИ, ама няма ли да спрьети?! К'во като сте софиянци? Да не държите случайно Господ за мъдете? Еми не! Аз ме мразя хората живеещи на едно или друго място. Просто наистина ме изнервят тези, които си придават важност, защото са от София.

тая дума"провинциалисти" не ме кефи...може да не съм от софия но не се смятам за нещо по-малко от тях иначеееее София ме кефи заради мн местаа за излизане, магазините и т.н. а не я понасям заради нахалните хорица, огромния шум ииии тва че винаги всеки бърза за някъде...супер неотчиви

Цитирай Първоначално написано от VIP_kukli4k@
    а не я понасям заради нахалните хорица, огромния шум ииии тва че винаги всеки бърза за някъде...супер неотчиви
    забрави да споменеш винаги намръщените и сиви хора, които ти убиват целия ден, и се намират само и единствено в София.
    Тва е класика.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Егати моралната деградация. Софиянец или провинциалист факт е, че излезеш ли зад граница европейците асоциират понятието българин с "човек второ качество" крадец, наркопласьор, мошеник.....и т.н. Така, че докато се делите на " провинциалисти и софиянци" за нормалните хора вие винаги ще сте те боклуците и утайката на Европа.
    Жалко за тая държава.....жалко, но след 10-тина години България без това ще се преименува на Източно Ромска Империя, така че .....докато мислите така нищо добро не ви чака. Братя българи!

Цитирай Първоначално написано от visok
    Егати моралната деградация. Софиянец или провинциалист факт е, че излезеш ли зад граница европейците асоциират понятието българин с "човек второ качество" крадец, наркопласьор, мошеник.....и т.н. Така, че докато се делите на " провинциалисти и софиянци" за нормалните хора вие винаги ще сте те боклуците и утайката на Европа.
    Жалко за тая държава.....жалко, но след 10-тина години България без това ще се преименува на Източно Ромска Империя, така че .....докато мислите така нищо добро не ви чака. Братя българи!
    Много крайно мнение бе но в общи линии си прав...

Мнсе надуват

Мега фен Аватара на babity
    Ае пускайте си на Respect & Nasio - Plovdiv и би'а 'а се сетите... "Ела да чуеш как го пра'и Пловдив..."

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Скоро половин България ще живее в София другата по морето, а останалите в Пловдив...Това е положението. Вземете за пример Гърция. Там по-голямата част от населението живее в Атина другата в Солун.
    2 polovini kato sabere6 stava 1 to za plovdiv ni6to ne ostana (btw saglasen sam kato izklu4im 6egata...)

sa neznam ama az sum si ot sofiq i smqtam 4e horata izvun sofiq naistina mngo ni mrazat.primer minalat godina bqh na slo i se zapoznah s edno momi4e sa ne be6e ot nai hubvite no be6e zabavna i kato me pitaha tehnite otkude sum pove4e ne q i vidqh!kvo tolko ima da se mrazim nali sme bulgari vsi4kite!v nqkoi mesta pove4e mrazqt sofqncite otkolkoto turcite!
    THUNDERDOME ANGERFIST ROTTERDAM TERROR CORPS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си