Амиии ето я историята...запознахме се преди близо 2 месеца много я харесах..излязохме тяя беше наистина много срамежлива което ми харесваше ноо накарах я да се отпусне и всичко беше наред тааа...толкова много я обикнах напрао полудях...красива умна забавна ваообще неща трудни за срещане ии..така не и казвах нищо писахме си..нооо сестра и зацепи че съм влюбен и не и каза..но аз и казах...тва не и хареса много ..но вече го бях направил.. ии продължихме да си пишем още ии преди 2 дни излязохме...и сичко беше нз..притеснено..накрая се поопитах да отпусна сичко и пробвах да я целуна няколко пати..тя все откланяше и почваше да говори за други неща...нооо накрая и повдигнах лицето под звездите и я целунах ... тя просто застана..нз..панира се.. ии запо4нахме пак да говорим за други неща ии така сварши горе долу вечерта изпратих я и само я прегърнах ии това беше..тя ми е казвала веднаж думите оби4ам те и тва ме подтикна да продалжа но..сега вечер и се обаждам и тва е сичко...доколкото знам много момчета я харесват но съм единственото на което е казвала това сигурен сум 10000% и незнам вече...просто незнам.. но знам че трябва да го разбера...който може да даде предположение примерно аз какво да направя за да го разбера да пише моля...