Цитирай Първоначално написано от mn_sad
мисля че май не ме разбрахте защото аз сама не мога да го обясня..не знам дали съм обичала този човек не мога да си спомня чувството да обичаш но като погледна отстрани виждам единствено във мен едно сляпо и може би влюбено момиче аз давах всичко да него а сега ми е безраличен може би заради това че ме е наранил съм се променила?И наистина съм го обичала но пъката е надделяла?Възможно ли е това..да определено съм се променила,дори не съм способна да говоря за любовта..няма какво да кажа да нея,а преди можех да се изказвам много точно за любовта..а сякаш това чувство вече е непознато за мен.. на какво ли се дължи това..и тази промяна..просто всеки вече си ме използва както си пожелае..аз не искам да общувам с такива хора..
Преди 3 мои поста в една тема бях обяснила как се чуствах аз ии се доближава до твоето състояние..Да така е забравила си какво е това чувство да обичаш..затворила си се в себе си и не те интересува за нищо..виждаш единствено някакво момиче,по точно нещо останало от него.. и според мен тази промяна е заради момчето и начина по който те е наранил..сигурно е бил мн болезнен..но ти не трябва да продължаваш така..трябва отново да усетиш тва чуство любов и да стъпиш здраво на земята да забравиш за сълзите и тея неща ..но това сама мисля,че няма да можеш да го постигнеш.. точно в този момент трябва да има някой човек до теб..но нз кой е той