Ситуацията е следната..бахти идиотщината дето се получава

с моито момче не сме мн отдавна зедно..откакто тръгнахме всеки ми завижда за него..една идиотка Б. сега е готова на всичко да ми го вземе..иска на всяка цена да ми докаже че може да има всеки дори и за 1 нощ- дори и мойто гадже..
На мене той говори едно на Б. друго..откъде разбрах ли?..една фр Д. е постояно с нея и чува и знае всичко и ми каза някои работи..тази Б.постоянно му се обажда..говорят за мене..той май и е казал неща за мене които не са верни..а дали тя просто си го е измислила нз..но той мн изкусно лъже..без да му трепне окото - виждала съм го как прави това пред очите ми..
та тай веднъж и казал(когато малко се поскарахме):давам и срок..ако не стане ще тръгнеш ли с мене

ето така гледах като го чух..нз дали е поредната лъжа..Тази патица

снощи ме заплашва:имаш нещо мое..ще ти го взема..пази се от мене.Тя е способна на всичко за да си постигне целта..Тук нз дали мога да говоря още за слини чувства защото сме още в начален стадии..
Поговорих с едно момче на неговата възраст което преди ужасно мн обичах и той ми каза:нещата ако опират само до секса....ако иска да е с тебе ще чака ако не - не..и си търси друг..доста се привързах към него и сега ми е малко кофти..но казвам - не е единствен ;има и други на света ..все някой ще ме обикне такава каквато съм..
та сега нз какво да правя..утре заминавам на море..не искам да ми е кофти докато ме няма..а и нз ко ще става в мое отсъствие с тях двамцата..искам да си изкарам почивката на МАХ кеф..напоследак и не ми пише и все не мога да се изясня с него..просто не искам да съм играчка в ръцете на никой!!!!!

веднъж да ми се усмихне шастието и всеки иска да го разруши

и не искам да ми провалят почивката

моля съветчета..ужасно съм отчаяна и сори за романа