.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Да му дам ли още 1 шанс?

Znachi istoriqta e slednata.. predi godina hodeh s momiche 2 meseca .. no tq me narani no s neq bqh istinski shtastliv sled kato se razdelihme kato zapochnah pak da izlizam s drugi momicheta ne se po chustvah taka nikoga .. sega tq mi prizna che e sburkala i sujalqva ujasno mnogo che me e naranila i che znae veche kakvo iska i che chustvata i kum men sa po silni ot togava .. ta da i dam li oshte edin shans .. KOITO ISKA DA DADE MNENIE ILI SAVET .. ako na nqkoi ne mu haresva temata da si spesti mnenieto

т.7
    krem4et0
    [Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]

Дай й още един шанс пък ако пак оплеска работите ще разбереш че това което ти е казала е лъжа
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    с0фия
    и чак след година го осъзнала ем инече всеки заслужава 2ри шанс ако си мислиш че шак ще си щастлив с нея както и тя с теб и ако няма да те нарани 2ри път дай й пък ако го напраи поне ще знаеш че не те залужава на кратко дай и 2ри шанс айде успехи
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не му мисли много, а направо и дай 2-ри шанс щом се разкайва
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

хмм..дай и още 1 шанс според мене..може наистина да се е променила..но отначало не се задълбочавай прекалено в чувствата си за да не си наранен още повече от преди..опознай я отново с новото и АЗ за да разбереш каква е и тогава пусни емоцията :P но бъди предпазлив с действията си..успехчета с мацето

em dai i pak kakvoto stane...

Re: da dam li oshte edin shans ..

Цитирай Първоначално написано от kokom
    Znachi istoriqta e slednata.. predi godina hodeh s momiche 2 meseca .. no tq me narani no s neq bqh istinski shtastliv sled kato se razdelihme kato zapochnah pak da izlizam s drugi momicheta ne se po chustvah taka nikoga .. sega tq mi prizna che e sburkala i sujalqva ujasno mnogo che me e naranila i che znae veche kakvo iska i che chustvata i kum men sa po silni ot togava .. ta da i dam li oshte edin shans .. KOITO ISKA DA DADE MNENIE ILI SAVET .. ako na nqkoi ne mu haresva temata da si spesti mnenieto
    Щом си бил наистина щастлив можеш да и дадеш втори шанс..незнам как точно те е наранила....ако наистина имаш чувства към нея дай и втори шанс...но бъди предпазлив...защото и аз така дадох втори шанс...иии....ме нараниха двойно повече....при тебе може да е различно айде уСпеХче С мацКата....

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Дай втори шанс .....но внимавай !!!

mersi na vsichki za mneniqta .. shte i dam 2 shans no shte vnimavam mnogo kakto kazvate zashtoto ne iskam da me narani otnovo
    [Нема правда,нема ред-вадим к*ро и наред!]

Цитирай Първоначално написано от kokom
    mersi na vsichki za mneniqta .. shte i dam 2 shans no shte vnimavam mnogo kakto kazvate zashtoto ne iskam da me narani otnovo
    Няма да те нарани. Бъди сигурен.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    1 година е много време за което според мен определено тя вече знае какво иска,след като съжелява и ти е казала тези неща,ако за теб тя значи все още нещо и искаш отново да си така щастлив както си бил тогава..дай и още един шанс..все пак всеки човек го заслужава
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Dai i o6te edin 6ans vse pak vajnoto e , 4e e razbrala kakvo ti e pri4inila , a i po vajnoto e , 4e znae kakvo iska ve4e i 4e 4uvstvata i sa po silni kam teb ot predi! DAI I O6TE EDIN 6ANS!!! :P :P :P :P

Град
    pz city
    Аз съм против вторите шансове ..... имаш ли някаква дори минимална гаранция,че нещата ще се получат от 2рия 5тия или 10тия път.... и няма да е сащата работа и да си наранен пак а?
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Голям фен Аватара на asasfdf
    дай й..първият път си преживял раздялата и си опитал да намериш другаде щастието, което винаги съм уважавал и подкрепял, ще успееш и втори път..
    разказвай после какво е станало

Град
    в мазето ;dd
    да най-добре го направи.. може пък всичко да потръгне добре и да започнете една стабилна връзка тя си е дала сметка че не е постъпила добре но наистина внимавай.. да проумява го но кой знае пък може да те нарани отново..айде успех и дано да сте щастливии :P

аа една вметка - пиши на български дее

Голям фен
    dai i shans
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Дай втори шанс .....но внимавай !!!
    +1

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Ако й дадеш втори шанс няма да изгубиш много. Ако не й дадеш после ще се питаш "Дали не сбърках?! Май трябваше да помисля повечко." ... Който рискува - пИчели, който нИ рискува - нИ пИчели !!
    Sasho1988

Варна..

Град
    София
    Според мен - не, недей. Това се е случило доколкото разбрах преди година. Не рискувай да не се пее пак същата песен.
    Don't tell me what I can or can't do !

Не е ли "Да Й дам ли 2ри шанс?" а иначе и дай втори шанс , но както вече ти казаха внимавай

kokom написа:

Няма да те нарани. Бъди сигурен.
    Не се заяждам , ама откъде можеш да знаеш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си