- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя болка е по-голяма?
Кое според вас боли повече-да си срещнал човек,който наистина можеш да кажеш,че си обичал,идеалната любов,но поради даден факт не можете да сте заедно.Или същата ситуация,но да си претърпял разочарование и да си с размазани чуства.Вие в коя сте изпадали?
И в двете ситуации се чувстваш гадно, и двете съм ги преживявала, но по-добре да знаеш, че си опитал с даден човек и си разбрал, че не е за теб и те е разочаровал, отколкото да не може да сте заедно и да не знаеш какво би било, ако сте!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Първата... поне знаеш, че някъде там има някой, който би дал всичко за теб, някой, който те обича, дори и да не е край теб постоянно![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Според мен първата болка е по-голямата
Изживявала съм го не въднъж,но последния път беше за последно..това няма как да се повтори..
Да обичаш едно момче 2 години...да не погледнеш никой друг..той да знае,че имаш такива чувства и да не ти казва поне едно Здрасти като те види в даскало (бяхме от 1 училище)..Когато сме заедно в една компания имам предвид да не се обърне дори за миг да те погледне...да се държи с теб по такъв ужасен начин..а ти..ти да го обичаш като луда независимо от държанието му към теб и това в продължение на две години..Когато си намери гадже да се опита по възможно най-добрия начин да се държи с нея пред тед да те кара да ги гледаш как се прегръщат,целуват докосват..ЗА МЕН НЯМАШЕ ПО-ГОЛЯМА БОЛКА ОТ ТАЗИ!!!
Но аз знам,че някой ден той ще бъде на моето място независимо с кой и чак тогава може да се сети как се чувствах аз и да разбере какво ми е..но тогава ще бъдее мн късно..
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Предпочитам да изживявам нещата до край. По-добре да опитам и да се разочаровам, но да знам, че не е бил за мен, отколкото да искам да съм с него и да не мога![]()
Like now
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Така като на аватара ти ли ще я скриеш и после БАМ!Първоначално написано от AFT
![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Преживяла съм и двете... Еднакво боли... Помисли малко - ако беше с човека от първия случай и любовта беше последвана от раздяла, то отношенията ви щяха да са много по-различни от сегашните... Хубавото е, че винаги можеш да опиташ да си с него, стига да решишНищо не може да ви попречи, ако и двамата силно да желаете да сте заедно
А за разочарованието..... явно не е бил подходящия човек, затова нещата са се случили по този начин
В крайна сметка всичко се преживява, било то радост или тъга... Спомняй си добрите моменти от връзката, за да не се натоварваш допълнително с лошите
Абе аз ли не съм разрала или за първата болка се отнася:
1.да бъдете заедно но да трябва да се разделите по някакви причини..?
2. ти да го обичаш а той теб не и да не ти даде шанс и от сорта?
При мен и двете бяха със едно и също момче. Първо не можехме да сме заедно, а после се разочаровах от него.Ии да ти кажа честно - и в двете боли еднакво ...
![]()
1. да не може да си с него заради нещо сиПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
2.да си се разочаровала от него (независимо по какъв начин)
Попадала съм и в двете ситуации и в двата случая боли адски много![]()
Предлагам да се разплачем всички заедно ; )
Sasho1988
Варна..
Аз съм противПървоначално написано от _CuCuTy_
Плакала съм достатъчно за години напред
![]()
сьгласнаПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
![]()
I miss you .. <3
Най -боли когато обичаш някого ,но не можеш да го имаш , а още по-боли когато и днамата се обичате и неможе да бъдете заедно.Ти това имаше предвид нали , че я обичаш ама неможеш да бъдеш с нея по независеща от вас пречина .Но според мен и кажи после ще съжеляваш , че не си опитал
ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti
нз и двете са мн гадни![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първото! Него вече пета година не мога да го преодолея и... повярвай, гадно е! Все пак ме радва мисълта, че едно бебче, някъде там, ме обича истински имисли за мен... Мисълта за това ме кара да се усмихвам и да се надявам, че все някога ще сме заедно! =)
според мен тъжиш повече, когато си разочарован, защото имаш спомени, знаеш колко сте се обичали.... Докато ако не сте заедно, не знаеш какво е да си с тоя човек и го понасяш по - леко...
Замалко да изпадна във втория случай... за щастие не....
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
когато си срещнал човека и поради даден факт не може да сте заедно... примерно когато километрите ви делят.... това е положението при мен.... ужасно ми е гадно![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз лично не мога да избера кое ще е по-гадно?!?И двете биха ме накарали да се чувствам ужасно но съм до тук с разсъжденията.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
И в двете съм попадала, но мисля, че първата боли повече.Иначе е наистина ужасно да си с "размазани чувства" и да не можеш да се довериш, но винаги си заслужава да опиташ.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
при мен е дъщата сотуация, опитах се да стопя тази граница, но... не успяхПървоначално написано от evelinka1122