.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Град
    Варна
    И в двата случая ще те боли ,но може би повече боли при първия ,защото знаеш че с този човек имаш шанс ,но просто някаква дреболия ,като срам примерно ви отдалечава ,тогава оставаш с някакви надежди и продължаваш да мислиш за него/нея .A във втория слуай ще ти е гадно само в началото до като преживееш човека
    Punk Is Not Dead!

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Ем аз съм обичала две момчета..

Едното също много ме обичаше, бяхме всеки ден всеки час заедно и всичко беше шест, докато той не ме одряза (поради няма причина)... и след това две години исках да си го върна (Е, да много са, ама много го обичах)

А второто също много го обичам, и той мене (Сега сме си заедно) Но това, че не сме заедно, щото сме от различни градове Но пък, когато сме си двамата чувството е великолепно...

Е незнам защо, но ще кажа, че втория вариант е много по добре... Може да не сме заедно, да си липсваме, но поне не плача всяка вечер и да си блъскам главата...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Коя болка е по-голяма?

Цитирай Първоначално написано от kalioo
    Кое според вас боли повече-да си срещнал човек,който наистина можеш да кажеш,че си обичал,идеалната любов,но поради даден факт не можете да сте заедно.Или същата ситуация,но да си претърпял разочарование и да си с размазани чуства.Вие в коя сте изпадали?
    Изпадала съм и в двете ситуации... Не мога да опиша как се чувствах,но определено при първият случай, много повече ме болеше и все още е така...Срещаш човека,но все нещо ви разделя.Какво да се прави не ни остава нищо друго освен да продължим напред. Случват се и такива неща,но ние трябва да сме по-силни от тях.Не можем да си позволим да сме слаби...

Ннай-болезнено да е обичаш някой, да знаеш, че той те обича и въпреки това да не сте заедно
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

второто

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от crazy_lazy_girl
    При мен и двете бяха със едно и също момче. Първо не можехме да сме заедно, а после се разочаровах от него. Ии да ти кажа честно - и в двете боли еднакво ...
    +1

Втората боли повече.Няма по-голяма болка от от тва да осъзнаеш, че не можеш да обичаш, защото чувствата ти никакви ги няма.. А човека отсерща да не залсужава държанието ти... така мисля аз..

Град
    in my world!
    и двете съм ги преживявала...отвратително е да знаеш че неможе да си с този човек но мн по гадно е да разбереш че те е лъгъл и си е играл с теб
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

и в 2-те съм изпадала, но разочарованието боли повече...

За мен няма такова нещо, като факт или обстоятелство, което да ни пречи да сме заедно. Ако двама души истински се обичат, нито разстоянието, нито неодобрението на приятели и роднини, нито нищо друго не би било в състояние да ги раздели.
    Но пък знам, колко боли някой да те нарани, да разбие илюзиите ти и да те лиши от мечтите ти, затова избирам този вариант...

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    и в двете ситуации съм изпадала , с един и същи човек. Повече боли когато си снякой и има разочарование. Мн повече боли от това.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    За мен няма такова нещо, като факт или обстоятелство, което да ни пречи да сме заедно. Ако двама души истински се обичат, нито разстоянието, нито неодобрението на приятели и роднини, нито нищо друго не би било в състояние да ги раздели.
    Но пък знам, колко боли някой да те нарани, да разбие илюзиите ти и да те лиши от мечтите ти, затова избирам този вариант...
    Не говори общи приказки,а бъди реалист.Айде да видим като момчето е от Петрич а момичето от Русе ко прайм-нищо не прайм оставаме си в скайпа
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

+1
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Мега фен Аватара на babity
    Първото е по - гадно. Защото знаеш, че някой е готов да обърне света за тебе, ама не може да сте заедно. Ако ми се случи второто, имам в предвид половинката да ми каже, че е с охладнели чувства, че си е харесал друг... поносимо е. Аз се научих да поставям чуждото щастие над своето.

Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Не говори общи приказки,а бъди реалист.Айде да видим като момчето е от Петрич а момичето от Русе ко прайм-нищо не прайм оставаме си в скайпа
    Имала съм връзка от разстояние. Знам какво е.Търпимо е при положение, че България не е толкова голяма. Виждахме се през уикендите и ваканциите в неговия, моя или някой град по средата. Връзката ни продължи 3 месеца и причината за раздялата ни въобще не беше разстоянието.

Цитирай Първоначално написано от crazy_lazy_girl
    При мен и двете бяха със едно и също момче. Първо не можехме да сме заедно, а после се разочаровах от него. Ии да ти кажа честно - и в двете боли еднакво ...
    И при мен е такаааааааааааа

преживяла съм само първата и мисля че е по-болезнена от двете, щото като си бил с него и чувствата стават още по силни
    ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!

Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....

любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!

Град
    The Land Of The Doomed
    Втората ситуация мисля е по допустима. Не бих могла да преживея факта, че човека когото обичам е някъде там и ме обича и мисли за мен така, както аз мисля за него и да не можем да бъдем заедно. Това би ме убило, сърцето ми би се разкъсало, особено ако не мога да направя нищо по въпроса - мразя да не мога да контролирам дадена ситуация.

Re: Коя болка е по-голяма?

Цитирай Първоначално написано от kalioo
    Кое според вас боли повече-да си срещнал човек,който наистина можеш да кажеш,че си обичал,идеалната любов,но поради даден факт не можете да сте заедно.Или същата ситуация,но да си претърпял разочарование и да си с размазани чуства.Вие в коя сте изпадали?
    И двете са гадни ,но ми се струва ,че тази при която не можеш да си с човека е по-гадна...
    Аз съм изпадала във втората ситуация...аз обичам ,а на него не му пука

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

az sam iztradala i dvete.....i boli ednakvo spored men...no vse pak vseki si go izjivqva po razli4en na4in!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си