.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Възможно ли е ?

Znachi vyzmojno li e sled kato sam pravila seks za parvi pyt mesechiqt mi cikyl da zakysne e ?? ?

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Не.
    Sasho1988

Варна..

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Напълно възможно е, и е много вероятно. Всяка рязка промяна или силно вълнение може да повлияе на месечния ти цикъл. Може да избърза, може да закъснее, може да го направи по-кратък(дните в които имаш кръвотечение) може да одължи тези дни, въобще влияе си. На мн лично, след първия път ми закъсня с 6 дни и при обикновенно 3-4 дни кръвотечение ми беше 8, след това си се нормализира итака. Спокойно, напълно е възможно
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    При някои цикъла се обрква съвсем след като го направят и им закъснява или подранява... Нямам идея до колко е нормално но е факт че често се случва...
    Лично при мене нямаше такива проблеми.

Това, че ти закъснява не е задължително да е заради първото е*ане. до 36 ден е нормално да ти дойде.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Много вероятно ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    Ha MopeTo (sun)
    всичко е възможно
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Хора,ако си направя тест 1 седмица след секс ще бъде ле валиден или трябва най добре 2 седмици да минат,и колко струва шуър чек

Град
    TaM..
    Не ни говори на "е" !

Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    Хора,ако си направя тест 1 седмица след секс ще бъде ле валиден или трябва най добре 2 седмици да минат,и колко струва шуър чек
    Няма да е сигурен. 3-4 дни след датата на цикъла ти ако закъснее - тогава вече ще е валиден. Шуър чека не е скъп. Честно казано не помня колко струваше (отдавна не съм ползвал, слава богу), но няколко лева беше... 3 май
    Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
    http://www.redtube.com/9860

Спокойно възможно е

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Май около 3 и нещо беше SureCheck
    Sasho1988

Варна..

Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Напълно възможно е, и е много вероятно. Всяка рязка промяна или силно вълнение може да повлияе на месечния ти цикъл. Може да избърза, може да закъснее, може да го направи по-кратък(дните в които имаш кръвотечение) може да одължи тези дни, въобще влияе си. На мн лично, след първия път ми закъсня с 6 дни и при обикновенно 3-4 дни кръвотечение ми беше 8, след това си се нормализира итака. Спокойно, напълно е възможно
    +1

всичко става

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    +1

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от candy_little_girl
    Спокойно възможно е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си