- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли пренебрегнали гордостта си момчета?
Имам няколко въпроса към момчетата,но може и момичетат да пишат в темата.Момчета какво бихте направили след като момичето,което обичате ви зареже?Бихте ли й простили?Как бихте постъпили?Случвало ли ви се е?Много съм объркана,защото ми се случи подобно нещо...И последният ми въпрос е:Бихте ли се върнали при това момиче?
![]()
![]()
Бих искала много и сериозни мнения.Това е от мен.
![]()
За мен е много важно да ми дадете някакви отговори,благодаря ви предварително!
Евала за темата с нетърпение чакам отговорите
А ако трябва да отговоря..
След като ме зареже..ше си намеря др..дали ще простя зависи от ситуацията и от това,което ми е причинил..а дали ще се върна също зависи..ако простя ще се върна ако не-сори бро такъв е живота![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
О0о0 И аз чакам отговорите им,но нещо не пишат...Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
![]()
+1Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Ее...има време..аз мисля обаче че момче няма да прости имаше си една такава песен "Мъжките сълзи" ии там имаше част от текста където се казваше..Първоначално написано от slun4ice_90
Мъжките сълзи
Веднъж отрониш ли
Ще паднат във калта
И ще проклинат любовта.
И вече никога
За нищо на света
Не ще ти простят
И за теб не ще потекат.![]()
Заради тая гордост и аз сега си патя.Зарязах го заради лъжа, а сега как болииииииии![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Да ви еба в съществата гадни!Първоначално написано от na1xn
Именно мацка те се чувстват наранени,защото са свикнали да ни късат според мен....И не могат да преживеят,че момиче ще ги зареже...Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
![]()
Ми да ест и единственото решение е да намразят момичето...щото мозъка не достига понякогаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
Абе целия форум направо не искаш ли ?Първоначално написано от na1xn
С теб съм.Ужасни са....Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
Аз винаги съм казвала,че в любовта няма място за гордост.....
Момчета,просто какво да се каже друго....
За това вече за никое момче не ми пука...Стига само ние момичетата сме страдали,нека и те да страдат....
Моля те,престани ако искаш да напишеш нещо смислено в темата ми пиши....в противен случай не пиши!Първоначално написано от na1xn
![]()
Е на тях не им пука как ще страдат..до сега съм срещала мн малко момчета които след раздяла се чусват зле ии им е тежко..другите продължават да си живеят все едно нищо не се е случило все едно не им е пукало в което продължавам да се убеждавам че наистина е такаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
В някои моменти сте ужасни....,но какъв ли щеше да бъде живота без васПървоначално написано от na1xn
или по-точно живота на една жена без вас..
Ние не можем без вас тва е факт квото и да се говори![]()
Е така траа да е да сме равни поне в едно отношениеПървоначално написано от na1xn
![]()
Аз зарязах едно момче,поради една едиствена причина,че беше от друг град и вече не издържах...А той ме дразнеше,че се забива с други момичета...Исках да го пребия...Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Но въпреки това,аз го обичам още....
Едвали не му се молих после да се съберем,но не искаше от гордост....Обаче след 1 месец пак ме търси и пак се караме и всичко пак се повтаря...
Аз се опитвам да го забравя,но той не ме оставя намира....Лошото е,че момчетата не осъзнават според мен по-хубаво ще е просто да ни простят..Но не, Не могат да преодолеят...СКАПАНАТА СИ ГОРДОСТ.И за жалост от това ние също страдаме...
Толкова много сълзи за момче няма да пролея вече!Нека са си сами с гордостта си...
А всичко може да е много по-лесно сами си усложняваме живота...
Разбрах го това.
Вече започваш да ме кефиш.Първоначално написано от na1xn
Много е вярно това дам...
зависи от момчето![]()
Повечето от досегашниоте ми приятели,когато сме късали, са се разстройвали и даже са плакали .. ( в такива моменти момчетата много омекват .. ) и чак тогава осъзнават грешката си .. и това, което са загубили .. и понякога показват чувствата си,понякога не.. зависи просто какъв му е характера,и дали това между вас е било нещо сериозно или е просто поредния..
А ти,мацка,спокс... заеби го, игнорирай го от скайп и навсякъде, и ще си намериш друг :P заслужаваш го!
да наистина факт е че момчетата не могат да живеят без нас но и ние без тях ама в някои отношения са просто безчувствени чудовища .,, извинявайте за израза амааПървоначално написано от slun4ice_90
като ни зарежат ние страдаме а те се напиват и на другия ден забиват някоя друга .. а вътрешно страдат ли?? хмм
ама като се влюбим в някое момче и за нас става най-добрияя
всмисълл ... :P някъде бях чела това : никой не е перфектен докато не се влюбиш в него
![]()
Мнеее и дааа..Само в някои случай забравят за нея ..Рядни случай ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.