- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли пренебрегнали гордостта си момчета?
Благодаря ти много мацка.Както винаги даваш страхотни съвети.Първоначално написано от butty
![]()
![]()
![]()
Като че ли на тях им е по-лесно май определено....на нас ни оставят само болка и сълзи....Първоначално написано от kiss_kris
![]()
![]()
Зависи ако е била свесна и съм ходил с нея бих тръгнал пак с нея.....но най вече зависи от момичето...
О, на мен са се опитвали да ми отмъщават, заради такава ситуация! Така че някои не преглъщат гордостта сии не порастват
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
може да се напием и да се позабавляваме с нова мацка, но вътрешно страдаме не по-малко от вас![]()
някои момичета обичат да драматизират и късат всеки път като са ядосани, а после чакат събиране..ако сериозно момиче ме зареже ще питам за причините, ще направя последен опит да я разубедя и ще продължа напред..тежко е, ама не мога да я насилвам.ако сле време реши да се върне при мен и още я..обичам, може и да се навия..
за да съм бил с това момиче значи найстина ми е харесвало ... и следователно бих се върнал да ....
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
За щастие не ми се е случвало, но бих простил.
Дали бих се върнал е малко спорен въпрос... всичко зависи от причината , която я е накарала да ме напусне.
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."
дреме ми... казвам майната му и т'ва е. Нито я намразвам нито нищо.. Не бих се в1рнал при нея... ведн1ж от к1дето мина не повтарям... може да се напра'й изключение ако с1м се прив1рзал к1м това момиче пред времето, когато сме били заедно..
gadno e da namrazish nqkoi koito do skoro te e obi4alПървоначално написано от na1xn
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
+1 saglasna sym mn malko mom4eta shte prostqtПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Не,не бих.
А и не става въпрос за гордост,
а за достойнство и разум.
Също така,научи се да
поставяш запетаи преди обръщение.
Визирам неграмотното ти
заглавие на темата.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Зависи. Аз съм такъв човек, че мога цял живот да се държа с някой гадно, да го избягвам и т.н. Зависи до каква степен ми е влязла под кожата, както се вика, за да взема решение дали да й простя. Повечето много-много не ме бъркат, защото сериозните момичета са малко и при тях важи правилото "всяко чудо за 3 дни".
Бих простил - да, но зависи на коя. Бих се върнал - да, но зависи при коя. Случвало ми се е - да, но не се върнах, не потърсих, изчезнах.
Don't tell me what I can or can't do !
Не, не бих. да е мислила к'во прави на време
Скъпи дами гордостта за мъжа понякога е по ценна и от собствения му живот, но не знам как може да има толкова ценно безполезно нещо като гордоста затова съветвам повечето момчета да я изхвърлят и да видят един по хубав живот без нея.... цццц
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
ДУМАТА НЕ ЗНАМ СЕ ПИШЕ ОТДЕЛНО
ГОРДОСТТА к0гат0 го членуваш, както в случая се пише с две Т-та![]()
Неграмотник
Само едно не ми е ясно кфо те интересува аз как пиша...ти си пълното олицетворение на гордоста дори си жалък ... не бих те съжалил защото всеки е различен нека прави каквото си поикса само едно мога да ти кажа когато критикуваш потърси първо грешките в себе си. и съм 1000% сигурен че си много по зле от мен... ако искаш много ще има да си приказваме и да си подаваме топката така че вместо да нападаш вземи се занимавай с нещо полезноДУМАТА НЕ ЗНАМ СЕ ПИШЕ ОТДЕЛНО
ГОРДОСТТА к0гат0 го членуваш, както в случая се пише с две Т-та![]()
Неграмотник
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Зависи от ситуацията,която се е развила.Какво е станало,как е станало и най-важното защо е станало.Еми мен като ме заряза приятелката ми по-много подъл начин (който иска да научи долу има ЛС) и аз не и отмъстих.Отидох до нея и казах в очите:Разбирам те сигурно някъде съм сгрешил и заслужаваш някой по-внимателен.Не те мразя,но знаеш какъв съм и все пак ми поднасяш това.Накрая една целувка и прошепнах на ушенце:"Сбогом,Светла"
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ха.. Ако скъса с мен ще я разбера не е края на света се пак тя не е единствена е верно ще ми е мъчно но ще се опитам да я преодолея ако тя си е харесала друг немога да я виняПървоначално написано от slun4ice_90
Lord Give Me A Sign
Случвало ми се е, даже и ходих след дирника доста време... нещата не завършиха добре и сега като се замисля - втори път така да си губя така времето в празни надежди и тем подобни - НЕ! Веднъж ако не се е получило и ме е отрязала, то тогава няма да се връщам при нея. Не искам да се чувствам като "резервния вариант" или нещо подобно.
Имам какво да пазя - имидж и достоинство! Вече не позволявам да ми се качват на главата![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
Ако обичам истински едно момиче бих направил всичко и бих простил всичко.Освен изневярата де това е единственното нещо което не бих простил.Изневери ли просто и казвам "край",колкото и да ми е трудно.
You're always hiding behind your so called goddess,
So what you don't think that we can see your face,
Resurrected back before the final fallen,
I'll never rest until I can make my own way.
Зависи от момичето,но в повечето случаи ще и посоча пътя
dance
Веднъж направих грешката да я превъзмогна заради момиче - повече не. Много бях влюбен тогава и правех глупости, но после се осъзнах.
Евала,много ми хареса това,което написа и дано наистина го мислиш.Първоначално написано от NaughtyWhisper
![]()
![]()