.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Момчетата страдат дори повече от момичетата понякога, просто го таят в себе си и не реват, като селски опевачки. Стане ли дума за късане, защото момичето се е подиграло с достойнството им - не прощават. Мъжете си държат на тези неща. Всъщност всеки уважаващ себе си човек, би трябвало да постъпва така. Човек, който се е подиграл веднъж с теб, не заслужава повече твоето внимание, нерви и любов.
    За да съм напълно честна пиша това от позицията на човека, който се подигра с нечие достойнство. И не ми простиха. И беше прав. И аз го уважавам за това НАЙ-много, въпреки че си изревах очите от сълзи. Сигурна съм, че и той е плакал. Но така трябва да е.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от -=kok1=-
    Ако обичам истински едно момиче бих направил всичко и бих простил всичко.Освен изневярата де това е единственното нещо което не бих простил.Изневери ли просто и казвам "край",колкото и да ми е трудно.
    Точно за това пуснах тази тема, според мен любовта е по-важна от всякаква гордост и други глупости.....Жалко,че повечето хора не го осъзнават....

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: Бихте ли пренебрегнали гордостта си момчета?

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Имам няколко въпроса към момчетата,но може и момичетат да пишат в темата. Момчета какво бихте направили след като момичето,което обичате ви зареже?Бихте ли й простили?Как бихте постъпили?Случвало ли ви се е?Много съм объркана,защото ми се случи подобно нещо...И последният ми въпрос е:Бихте ли се върнали при това момиче? Бих искала много и сериозни мнения.Това е от мен. За мен е много важно да ми дадете някакви отговори,благодаря ви предварително!
    На пост с толкова весели емотикона не може да се отговори сериозно.

Макар , че осъзнавам , че напълно сериозно си задаваш въпроса , та ще ти отговоря като едно Момче ... на 17 години

Та - дали бих пренебрегнал гордостта си в такъв случай - направо ще я сменя с нова тая гордост .. ще стъпя отгоре ..
    Щото .. ако реално обичаш .. или искаш това момиче , каквато и гордост да имаш , едни чувства и едно усещане винаги е повече ..
    Това усещане да се видиш с някой и да трепериш докато не се докоснете , да погледнеш някой и да се усмихваш .. вечер да си представяш този образ и пак да се усмихваш ... да видиш нейната усмивка.

Аз на всяка цена ще си стъпча гордостта.

Отговарям на най-важния въпрос.
    Да - бих се върнал
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Бихте ли пренебрегнали гордостта си момчета?

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Имам няколко въпроса към момчетата,но може и момичетат да пишат в темата. Момчета какво бихте направили след като момичето,което обичате ви зареже?Бихте ли й простили?Как бихте постъпили?Случвало ли ви се е?Много съм объркана,защото ми се случи подобно нещо...И последният ми въпрос е:Бихте ли се върнали при това момиче? Бих искала много и сериозни мнения.Това е от мен. За мен е много важно да ми дадете някакви отговори,благодаря ви предварително!
    1)заряза ме,каза че има нужда от почивка.
    2)не направих нищо,после разбрах истината и и казах(друго момче,което повече и харесва)
    3)простих й
    4)тръгнахме пак,но тя си беше същата лигла и к*рвичка
    5)да случвало ми се е,надявам се повече да не ми се случва.
    6)ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАМ,ДОРИ НЯМА ДА ЗАПОЧВАМ С ТАКИВА МОМИЧЕТА
    7)забравих да кажа,че тя ме "Обичаше "

п.п.Разберете какво искате и тогава си хващайте гаджетата.Гаджето не е за да го разиграваш и когато ти се прииска един х*й да се върнеш при гаджето през другото време да разправяш колко е гот да си сама и да клюкарстваш
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на iiirish
    Бих пренебрегнала гордоста си само заради един човек, а не по принцип заради мъжете като цяло

Бла бла бла .... Това прочетох ахах ..... Точно толкова момчета които биха преглътнали гортодстта си точно и толкова момичета биха го напраили ..... Масово хората тъка пишат такива коментари каквито искат да бъдат , а не каквито са !!!! Кво се 1 някой като ви разиграва и вие ще му ходите по гъза ? Оф да подяволите ВИЕ ГО ПРАВИТЕ !!!!! Ако причината е основателна за раздялата много ясно че няма да се върна при въпросното момиче ! А да си преглътна гордостта ми зависи дали момичето заслужава да го направя това ! Защото аз да правя компромиси , а тя да е все недоволна и да иска и още и още и оше ..... А ти ако слънчице ли си кво си ако сложиш още 20 емот иконки може да получиш и виц като отговор ... Ако искате сериозна и читава връзка ще трябва не само човека отсреща ами и ВИЕ да правите компромиси

Защо да си тъп , като може да си много тъп ?!?!?!

Az shto da se wrashtam kao me e zarqzala?Az nqma da se promenq i tq nqma da se promeni.A i az obiknoweno na mnogo malko hora proshtawam.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си