- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли пренебрегнали гордостта си момчета?
Момчетата страдат дори повече от момичетата понякога, просто го таят в себе си и не реват, като селски опевачки. Стане ли дума за късане, защото момичето се е подиграло с достойнството им - не прощават. Мъжете си държат на тези неща. Всъщност всеки уважаващ себе си човек, би трябвало да постъпва така. Човек, който се е подиграл веднъж с теб, не заслужава повече твоето внимание, нерви и любов.
За да съм напълно честна пиша това от позицията на човека, който се подигра с нечие достойнство. И не ми простиха. И беше прав. И аз го уважавам за това НАЙ-много, въпреки че си изревах очите от сълзи. Сигурна съм, че и той е плакал. Но така трябва да е.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Точно за това пуснах тази тема, според мен любовта е по-важна от всякаква гордост и други глупости.....Жалко,че повечето хора не го осъзнават....Първоначално написано от -=kok1=-
![]()
На пост с толкова весели емотикона не може да се отговори сериозно.Първоначално написано от slun4ice_90
Макар , че осъзнавам , че напълно сериозно си задаваш въпроса , та ще ти отговоря като едно Момче ... на 17 години![]()
Та - дали бих пренебрегнал гордостта си в такъв случай - направо ще я сменя с нова тая гордост .. ще стъпя отгоре ..
Щото .. ако реално обичаш .. или искаш това момиче , каквато и гордост да имаш , едни чувства и едно усещане винаги е повече ..
Това усещане да се видиш с някой и да трепериш докато не се докоснете , да погледнеш някой и да се усмихваш .. вечер да си представяш този образ и пак да се усмихваш ... да видиш нейната усмивка.
Аз на всяка цена ще си стъпча гордостта.
Отговарям на най-важния въпрос.
Да - бих се върнал![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
1)заряза ме,каза че има нужда от почивка.Първоначално написано от slun4ice_90
2)не направих нищо,после разбрах истината и и казах(друго момче,което повече и харесва)
3)простих й
4)тръгнахме пак,но тя си беше същата лигла и к*рвичка
5)да случвало ми се е,надявам се повече да не ми се случва.
6)ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАМ,ДОРИ НЯМА ДА ЗАПОЧВАМ С ТАКИВА МОМИЧЕТА
7)забравих да кажа,че тя ме "Обичаше "![]()
![]()
![]()
п.п.Разберете какво искате и тогава си хващайте гаджетата.Гаджето не е за да го разиграваш и когато ти се прииска един х*й да се върнеш при гаджето през другото време да разправяш колко е гот да си сама и да клюкарстваш![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Бих пренебрегнала гордоста си само заради един човек, а не по принцип заради мъжете като цяло
Бла бла бла .... Това прочетох ахах ..... Точно толкова момчета които биха преглътнали гортодстта си точно и толкова момичета биха го напраили ..... Масово хората тъка пишат такива коментари каквито искат да бъдат , а не каквито са !!!! Кво се 1 някой като ви разиграва и вие ще му ходите по гъза ? Оф да подяволите ВИЕ ГО ПРАВИТЕ !!!!! Ако причината е основателна за раздялата много ясно че няма да се върна при въпросното момиче ! А да си преглътна гордостта ми зависи дали момичето заслужава да го направя това ! Защото аз да правя компромиси , а тя да е все недоволна и да иска и още и още и оше ..... А ти ако слънчице ли си кво си ако сложиш още 20 емот иконки може да получиш и виц като отговор ... Ако искате сериозна и читава връзка ще трябва не само човека отсреща ами и ВИЕ да правите компромиси![]()
Az shto da se wrashtam kao me e zarqzala?Az nqma da se promenq i tq nqma da se promeni.A i az obiknoweno na mnogo malko hora proshtawam.