- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е ?!?
i az se nadqvam da ne izleze nishto seriozno,no prosto naskoto edna moq priqtelka mi razkazva kak nein priqtel predi godini e trugnal s nqkakva na 15 a toi e bil na okolo 20.i v na4aloto e kazval 4e e s neq ei taka samo za raznoobrazie i zaradi sex,a v posledstvie oshte e s neq.ve4e okolo 2-3 godini moje i pove4e.i na men i ottam po4naha da mi se vurtqt tolkova mn ne6ta na glavata i se poburkvam ... mersi za suveta,naistina sum sprqla otno6eniqta si s nego i nqma i da si promenq re6enieto ...Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
аз говорех за историята на авторкатаПървоначално написано от RoCk-SpOt
![]()
мн е гадно щото тя ме обичаше аз я обичах купих подарък роза сичко как си треа и треаше да и предложа на др ден влизам в скипе и гледам обичкам си еди кой си и некви такива колко съм ревал тогава![]()
така е ама тя е перфектното момиче не е курва не се целува с кой и падне....направо.... ние ходехме миналата година ама тогава беше малка и я скъсах и тя мн ме обичаше и аз нея но треаше време когато се реших той се появи и тя... и сега ходат не излизам от нас щото като ги вида ми се насълзяват очите а няма как да не ги виждам от 1 компания сме
![]()
![]()
Първоначално написано от gerinceto
![]()
![]()
![]()