.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Hybrid View

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Значи като цяло знам че те интересува това момиче кой ще избере, но не трябва да те интересува, тя не е виновната в твойта ситуация! Виновният е той, но според мен няма да излезне нищо сериозно между тях, освен, че тя е детски акъл, както се предполага и както съдя от действията и, той не може да е обича, просто във всяка една нова връзка има тръпка и ви много приятно заедно, но със сигурност няма как да е обича, може би злоупотребява с истинското значение на тази дума! Но най-добре остави ги да правят каквото искат, тоой не е за теб, явно не те уважава! Успех
    i az se nadqvam da ne izleze nishto seriozno,no prosto naskoto edna moq priqtelka mi razkazva kak nein priqtel predi godini e trugnal s nqkakva na 15 a toi e bil na okolo 20.i v na4aloto e kazval 4e e s neq ei taka samo za raznoobrazie i zaradi sex,a v posledstvie oshte e s neq.ve4e okolo 2-3 godini moje i pove4e.i na men i ottam po4naha da mi se vurtqt tolkova mn ne6ta na glavata i se poburkvam ... mersi za suveta,naistina sum sprqla otno6eniqta si s nego i nqma i da si promenq re6enieto ...
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    omg .. с една дума - курва

тая малката е просто ...
    не не не е курва грешката си е в мен аз съм виновен но принципно не е нормално и не трябва да ставаше така
    аз говорех за историята на авторката

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    omg .. с една дума - курва

тая малката е просто ...
    не не не е курва грешката си е в мен аз съм виновен но принципно не е нормално и не трябва да ставаше така
    hahx spoko tva koeto e napisala kiss_kris e po moita tema.ne stava vupros za tvoito momi4e

Голям фен
    мн е гадно щото тя ме обичаше аз я обичах купих подарък роза сичко как си треа и треаше да и предложа на др ден влизам в скипе и гледам обичкам си еди кой си и некви такива колко съм ревал тогава

Голям фен
    мн е гадно щото тя ме обичаше аз я обичах купих подарък роза сичко как си треа и треаше да и предложа на др ден влизам в скипе и гледам обичкам си еди кой си и некви такива колко съм ревал тогава
    jivota e gaden,nqma kfo da napravish ...

Голям фен
    така е ама тя е перфектното момиче не е курва не се целува с кой и падне.... направо.... ние ходехме миналата година ама тогава беше малка и я скъсах и тя мн ме обичаше и аз нея но треаше време когато се реших той се появи и тя... и сега ходат не излизам от нас щото като ги вида ми се насълзяват очите а няма как да не ги виждам от 1 компания сме

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от gerinceto
    jivota e gaden,nqma kfo da napravish ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си