Здравейте.В момента,не знам къде се намирам и ми е страшно тъжно.Баща ми е виновен.Отново ме предаде,както всеки път.
Ето на кратко историята...Тази година ще ходя на море-в неделя.И баща ми обеща,да ми помогне с парите.(мама и "баща ми" са разведени и живея с майка си) Да обаче за пореден път ме измами.Беше ми обещал,че вчера щял да дойде да ми ги донесе.Ок.Но той не ми се обади,както го прави всеки ден.Притесних се и му пратих смс-никаква реакция.Пратих му втори и трети ... Не благоволи да се обади.Изпаднах в нещо като депресия.Едвам сдържам сълзите си.От него ми зависи почивката.Ако той не ми даде пари,просто няма да ходя,защото моите спестявания не ми стигат!Преди малко му звънях около 2-3 пъти...даваше свободно,но никой не вдигна.Това още повече ме накара,да смятам че ме е предал.Много пъти ме е лъгал.Обещавал е без да изпълнява.А аз тъпата седя до телефона и го чакам Мама няма как да ми помогне с тея пари...
Нямам помощ от никъде.Изпаднала съм в черна дупка.Той живее доста далече от нас...А й не знам адреса му,само в кой град е.Няма как да се свържа с него освен по телефона.Просто няма изход и трябва да се примиря с това че,няма да ходя никъде...Няма начин.Отново съм предадена,от собствения си баща.Извинявам се ако темата не е за тук.