.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Депресирана съм и се нуждая от помощ :(

Хай на всички.

Имам един супер гаден проблем и ви моля отчаяно да ми помогнете ;(
    Излязоха ми по лицето мн гадни пъпки-големи,без връх и ме болят!!! ПО принцип не ми пука от такива неща,защото винаги има как да ги прикрия.Обаче тези са големи и не минават
    Не съм излизала от нас няколко дена.
    По цял ден плача и като се погледна в огледалото и ги видя на бялото си личице....изпадам в истерия.Супер много се депресирах.
    Мазах ги със спирт и няма ефект.Даже разраних едната...
    Приятелите постояно ми звънят да излизаме,а аз все си намирам тъпи оправдания,защото не мога да изляза така.

Моля ви се помогнете ми.Не знам как,но... Имам нужда от помощ.

Ето какво съм ползвала:крем Здраве,маска от хума,Гарниер Пюр 3 в 1,един друг измиващ продукт на Гарниер за чувствителна кожа... Няма ефект.Даже продължават да излизат.

Моля ви за помощ.Знам,че темата се повтаря за стотен път,обаче търсих с часове и само плача. Много ми е кофти.

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    ЧЕСТИТО!Влизаш в пубертета.
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Щом изпадаш в депресия от такава дреболия, верно влизаш в пубертета!

дерматолог е отговорът

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Русе
    Нищо не можеш да направиш..недей ги стиска, а ги прикрий с фондьотен , пудра, стикче иииии излез няма смисъл да се депресираш за такива работи
    ...

Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Нищо не можеш да направиш..недей ги стиска, а ги прикрий с фондьотен , пудра, стикче иииии излез няма смисъл да се депресираш за такива работи
    Така съм правела досега.Както написах по-горе по принцип ако ми е излизала пъпка,е била малка и лесно се прикрива.Но тези са някакви големи и се забелязват дори и след като ги прикрия.

Град
    пространството на Дисе
    Антибактериален коректор и антибактериална пудра имаш ли? Ползвай ги на първо време, докато вземеш талон за специалист.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Звучи ужасно Аз никога не съм имала такъв проблем, но те съветвам да си натриеш лицето обилно със сапун. Това помага до някаква степен за засъхването на пъпките.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Звучи ужасно Аз никога не съм имала такъв проблем, но те съветвам да си натриеш лицето обилно със сапун. Това помага до някаква степен за засъхването на пъпките.
    ПОлзвах катранен сапун.Няма ефект

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    Каква честитка,направо съболезнования.

каква ти е кожата-по мазна,суха...за мазна използвай Сlean and Clear
    На мен ми помага

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    Каква честитка,направо съболезнования.
    Мда бе на 17 год влизам в пубертета, нали ?

Цитирай Първоначално написано от влюбена91
    а ползва ли обикновен ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    пространството на Дисе
    Груба грешка е да ползва обикновен сапун! Още по-мазна става кожата и още по-предразполагаща към появата на пъпки!
    Абе, вие лекари нямате ли?

Повече от фен
    Град
    lunata
    Сори, кучко, ама ти еба проблемите, честно...
    wtf

Цитирай Първоначално написано от влюбена91
    а ползва ли обикновен ?
    Не,защото ме е страх да не стане още по-зле...

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    edna priqtelka imashe sushtiq problem kakvo li ne si kupuva vsichko opita daje i LEPTEN si kupi(ne i pomogna i tova i minimalen efekt nqmashe )nakraq otide na dermatolog i toi q konsultira,izpisa i nqkakvi kremove i tq se opravi za 4-5 dena liceto i beshe izchisteno,taka che ako nishto do sq ne ti e pomognalo po-dobre otidi na dermatolog i ne si davai parite za drugi neshta,koito edva li shte ti pomognat
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Антибактериален коректор и антибактериална пудра имаш ли? Ползвай ги на първо време, докато вземеш талон за специалист.
    pudrata koqto beshe spomenata e mnogo po dobra on fon dio tena zashtoto ot nego wse pak ima i nqkfi gluposti koito se popiwat ot kojata i posle stawan na pup4ici(taka sym chywal) a antibakterialnata pudra em deistwa kato fon dio ten hem po4istwa(ne wredi mai ) brat mi imashe takawa pudra predi i mai ne se e oplakwal..ama toi q izpolzwashe kato za ten na liceto

Нито си първата,нито си последната с пъпки през пубертета. Отдаваш прекалено много значение на някакви си пъпки и се самоизмъчваш. Въпрос на нагласа е. Консултирай се с дерматолог и излизай навън.

дерматолог е отговорът
    как ще влиза в пубертета ..та тя е на 17 години би трябвало да излиза от него.Я по-добре си отиди на кожен лекар - дерматолог той щти каже най-правилно, защото както казваш ти нямат бели връхчета,може да не са изобщо пъпки,а някфа алергия или ддз...
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Сори, кучко, ама ти еба проблемите, честно...
    Идиот , за какво си се регистрирал в този форум чак не ми е ясно!!!
    ...

Цитирай Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~

дерматолог е отговорът
    как ще влиза в пубертета ..та тя е на 17 години би трябвало да излиза от него.Я по-добре си отиди на кожен лекар - дерматолог той щти каже най-правилно, защото както казваш ти нямат бели връхчета,може да не са изобщо пъпки,а някфа алергия или ддз...
    При всеки пубертета се проявява по различен начин и в различна възраст,така че нищо чудно!!!

По темата:Може също да е получила някаква алергия и най-добре да не се оплаква тук,а да отиде на лекар!!!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    А пробва ли коректор,който да ти изсуши пъпките?
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си