.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Правилно ли постъпих?!

Мм наште са разделени от 3 години (не разведени) Баща ми ми се обажда 1 път на 6 месеца. И понякога се виждаме. Когато се видим ми дава 100 лв. (за 6 месеца ) Той сега си има нова жена (на 22-23 .. ) и наскоро му се роди дъщеря .. През Юни. Аз имах рожден ден на 27-ми Юли той нито се обади, дори един смс не писа .. Седмица след това се видяхме случайно на една сватба - само му казах "здрасти" и после го игнорирах. По едно време той май се усети и дойде при мен и ми каза: " Нали рождения ти ден беше през август ?! Аз ония пари, които ти бях обещал ще ти ги дам. Не се безпокой. " Само го погледнах така - и му показах среден пръст. Той малко се стресна и си млъкна. После се засякохме случайно в коридора на заведението, в което беше сватбата. Бяхме сами и той започна да ми се извинява, че е забравил и т.н. Единственото, което му казах беше: " Мразя те! Отричам се от теб. Вече не си ми баща. Пожелавам ти само щастие с новото семейство. Мразя те! " И му ударих шамар. От тогава нит сме се виждали, нито нищо .. Така ми е по - спокойно като той знае какво чувствам.

Правилно ли постъпих ?! Да му звънна ли ?!
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Град
    Plovdiv
    как ще зарави рд-то ти??? хич не му дреме.....не се занимавай с него,в даден момент ще се усети,че е постъпвал като изрод...нека той направи 1 крачка,няма за какво ти да му се извиняваш

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `SunFlower`
    как ще зарави рд-то ти??? хич не му дреме.....не се занимавай с него,в даден момент ще се усети,че е постъпвал като изрод...нека той направи 1 крачка,няма за какво ти да му се извиняваш
    i az mislq taka ...
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    За всичко др си прав според мен освен това че си му пожелал само нещастие мисля че това е мн пресилено
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    в мазето ;dd
    много гадно да казал си му правилното та за бога как може да забрави рождения ден на собственото си дете .. абе живей си живота и хич не му мисли .. нека той направи първаа крачка нека той ти се обади не заслужава да го търсиш ти

Не че нещо, ама съм момиче. И между другото ~cry_baby_cry~ объркала съм щото плаках докато го писах. Пожелах му много щастие с новото семейство. Никога не бих му пожелала нещо лошо. Не съм такъв човек. А и мисля, че и така да му бях казала пак щех да имам право понеже ситуацията беше такава ..
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от INSANE™
    Не че нещо, ама съм момиче. И между другото ~cry_baby_cry~ объркала съм щото плаках докато го писах. Пожелах му много щастие с новото семейство. Никога не бих му пожелала нещо лошо. Не съм такъв човек. А и мисля, че и така да му бях казала пак щех да имам право понеже ситуацията беше такава ..
    А ок значи изцяло те подкрепям вече
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Там,където се намирам
    Правилно си постъпила \/ и в крaйна сметка даде ли ти парите за рд-то ти?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Много правилно

Не, разбира се. Той е лайно. Все пак мама ми подари лап топ. И ходихме на море. Утре заминавам в Турция на почивка .. А и не че съм разчитала на тия пари, но поне да се беше обадил.

Правилно си постъпила Браво на теб!

правилно си постъпила...аз ако бях на твое място щях да направя/кажа същото

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Направо ти се възхищавам! Аз ако бях на твое място нямаше да имам толкова смелост, за да направя това. Евала!! За мен постъпката ти е правилна.
    Sasho1988

Варна..

Град
    гр. Пловдив
    Спор няма баща ти е виновен до голяма степен, но е глупаво да го зарежеш по този начин.Можеше и по леко да се отдръпнеш от него.За какво са тези циркове ?
    The Nuts!

Хмм, да гадно е. НО моят баща не ми е честитил нито един рожден ден, доста по-лоши неща съм получавала от него, обиждал ме е наистина много. И все пак никога не бих си позволила да му покажа среден пръст, защото не съм възпитана така. Да, заслужава го, но това е единственото, което ме подразни. Ако се запознаеш с моя баща ще позлатиш собствения си
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от Lub4o**
    Спор няма баща ти е виновен до голяма степен, но е глупаво да го зарежеш по този начин.Можеше и по леко да се отдръпнеш от него.За какво са тези циркове ?
    Циркове ?! Ако беше на моето място щеше да си на друго мнение

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Хмм, да гадно е. НО моят баща не ми е честитил нито един рожден ден, доста по-лоши неща съм получавала от него, обиждал ме е наистина много. И все пак никога не бих си позволила да му покажа среден пръст, защото не съм възпитана така. Да, заслужава го, но това е единственото, което ме подразни. Ако се запознаеш с моя баща ще позлатиш собствения си
    Възпитанието не важи при положение, че е пребивал зверски майка ми с тръбите от прахосмукачка и със столове.. Чупил е разни неща по нея .. И това пред мен .. Когато стана това с рождения ми ден всичките тия мигове ми минаха през главата .. Ако беше поне малко човечен щах да се държа като човек с него, но той е лайно .. И ми се иска да не го познавах .. Просто да ни беше зарязал с майка ми преди да ни причини всичките тези неща.

Град
    София
    Щом ти е олекнало, щом си му казала всичко, щом ти е забравил рождения ден, щом ти се извинява с обещани пари, щом има друга дъщеря и жена на 22-23 - да го духа. НЕ му се обаждай, забрави че съществува и не се поддавай на мисли от сорта "да му звънна ли" !

Правилно е било всичко. Спокойно, давай напред.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    40 Miles from the Sun
    Правилно си постъпила. Не му звънни. И честно казано, ако ти звънне той, по-добре не му обръщай голямо внимание, дръж се дистанцирано - поне от това, което прочетох, стигнах до извода, че не заслужава много.

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Възпитанието не важи при положение, че е пребивал зверски майка ми с тръбите от прахосмукачка и със столове.. Чупил е разни неща по нея .. И това пред мен .. Когато стана това с рождения ми ден всичките тия мигове ми минаха през главата .. Ако беше поне малко човечен щах да се държа като човек с него, но той е лайно .. И ми се иска да не го познавах .. Просто да ни беше зарязал с майка ми преди да ни причини всичките тези неща.

Насилници, как ги мразя А са навсякъде... Като каза това - подкрепям те напълно, постъпила си правилно, даже отделеното внимание му е било много. Пфф, женят се, създават деца, а после?! Чак не ми се говори.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: Правилно ли постъпих?!

Мм наште са разделени от 3 години (не разведени) Баща ми ми се обажда 1 път на 6 месеца. И понякога се виждаме. Когато се видим ми дава 100 лв. (за 6 месеца ) Той сега си има нова жена (на 22-23 .. ) и наскоро му се роди дъщеря .. През Юни. Аз имах рожден ден на 27-ми Юли той нито се обади, дори един смс не писа .. Седмица след това се видяхме случайно на една сватба - само му казах "здрасти" и после го игнорирах. По едно време той май се усети и дойде при мен и ми каза: " Нали рождения ти ден беше през август ?! Аз ония пари, които ти бях обещал ще ти ги дам. Не се безпокой. " Само го погледнах така - и му показах среден пръст. Той малко се стресна и си млъкна. После се засякохме случайно в коридора на заведението, в което беше сватбата. Бяхме сами и той започна да ми се извинява, че е забравил и т.н. Единственото, което му казах беше: " Мразя те! Отричам се от теб. Вече не си ми баща. Пожелавам ти само щастие с новото семейство. Мразя те! " И му ударих шамар. От тогава нит сме се виждали, нито нищо .. Така ми е по - спокойно като той знае какво чувствам.

Правилно ли постъпих ?! Да му звънна ли ?!
    постъпил е ужасно,не мога да си представя какво ти е...иначе правилно си постъпила без частта със средния пръст и шамара..повярвай ми от думите ти много повече го е заболяло..Остави нещата така и виж дали ще му дойде акъла навреме да ти се обади и да пожелае да се види с теб..Ако ли не го направи си живей живота...виждай го от време на време и така..Нали знаеш баща е не този,който те е създал,а този,който те изслушва,до теб е във всеки 1 момент и те обича истински...

Хем, си му казала,че го мразиш -хем питаш дали да му се обадиш.Остави нещата така както са !

добре е че си го игнорираш, и че му се сърдиш, все пак имаш причина, също и че не искаш да го виждаш, но това че си му ударила шамар и че си му казала че го мразиш, ето тук ти е грешката....... !!! не е правилно според мен, но разбирам че това е било в момент на ярост... другия път се владей... ако изобщо има друг път
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Постъпила си правилно. Не му звъни.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Дам, правилно си постъпила, но ако ти звънне, или ако те потърси по някакъв начин бъди по-тактична в отрязването.Мой съвет.Иначе си напълно права
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си