- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли постъпих?!
Мм наште са разделени от 3 години (не разведени) Баща ми ми се обажда 1 път на 6 месеца. И понякога се виждаме. Когато се видим ми дава 100 лв. (за 6 месеца) Той сега си има нова жена (на 22-23 ..
) и наскоро му се роди дъщеря .. През Юни. Аз имах рожден ден на 27-ми Юли той нито се обади, дори един смс не писа .. Седмица след това се видяхме случайно на една сватба - само му казах "здрасти" и после го игнорирах. По едно време той май се усети и дойде при мен и ми каза: " Нали рождения ти ден беше през август ?! Аз ония пари, които ти бях обещал ще ти ги дам. Не се безпокой. " Само го погледнах така -
и му показах среден пръст. Той малко се стресна и си млъкна. После се засякохме случайно в коридора на заведението, в което беше сватбата. Бяхме сами и той започна да ми се извинява, че е забравил и т.н. Единственото, което му казах беше: " Мразя те! Отричам се от теб. Вече не си ми баща. Пожелавам ти само щастие с новото семейство. Мразя те! " И му ударих шамар. От тогава нит сме се виждали, нито нищо .. Така ми е по - спокойно като той знае какво чувствам.
Правилно ли постъпих ?! Да му звънна ли ?!![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
как ще зарави рд-то ти??? хич не му дреме.....не се занимавай с него,в даден момент ще се усети,че е постъпвал като изрод...нека той направи 1 крачка,няма за какво ти да му се извиняваш
За всичко др си прав според мен освен това че си му пожелал само нещастие мисля че това е мн пресилено![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
много гадно да казал си му правилното та за бога как може да забрави рождения ден на собственото си дете .. абе живей си живота и хич не му мисли .. нека той направи първаа крачка нека той ти се обади не заслужава да го търсиш ти![]()
Не че нещо, ама съм момиче. И между другото ~cry_baby_cry~ объркала съм щото плаках докато го писах. Пожелах му много щастие с новото семейство. Никога не бих му пожелала нещо лошо. Не съм такъв човек. А и мисля, че и така да му бях казала пак щех да имам право понеже ситуацията беше такава ..![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
А ок значи изцяло те подкрепям вечеПървоначално написано от INSANE™
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Правилно си постъпила \/ и в крaйна сметка даде ли ти парите за рд-то ти?
![]()
Не, разбира се. Той е лайно. Все пак мама ми подари лап топ. И ходихме на море. Утре заминавам в Турция на почивка .. А и не че съм разчитала на тия пари, но поне да се беше обадил.![]()
Правилно си постъпилаБраво на теб!
правилно си постъпила...аз ако бях на твое място щях да направя/кажа същото![]()
Направо ти се възхищавам! Аз ако бях на твое място нямаше да имам толкова смелост, за да направя това. Евала!! За мен постъпката ти е правилна.
Sasho1988
Варна..
Спор няма баща ти е виновен до голяма степен, но е глупаво да го зарежеш по този начин.Можеше и по леко да се отдръпнеш от него.За какво са тези циркове ?
♠ The Nuts! ♥
Хмм, да гадно е. НО моят баща не ми е честитил нито един рожден ден, доста по-лоши неща съм получавала от него, обиждал ме е наистина много. И все пак никога не бих си позволила да му покажа среден пръст, защото не съм възпитана така. Да, заслужава го, но това е единственото, което ме подразни. Ако се запознаеш с моя баща ще позлатиш собствения си![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Циркове ?! Ако беше на моето място щеше да си на друго мнениеПървоначално написано от Lub4o**
![]()
Възпитанието не важи при положение, че е пребивал зверски майка ми с тръбите от прахосмукачка и със столове.. Чупил е разни неща по нея .. И това пред мен .. Когато стана това с рождения ми ден всичките тия мигове ми минаха през главата .. Ако беше поне малко човечен щах да се държа като човек с него, но той е лайно ..Първоначално написано от chocolate`kiss
И ми се иска да не го познавах .. Просто да ни беше зарязал с майка ми преди да ни причини всичките тези неща.
![]()
Щом ти е олекнало, щом си му казала всичко, щом ти е забравил рождения ден, щом ти се извинява с обещани пари, щом има друга дъщеря и жена на 22-23 - да го духа. НЕ му се обаждай, забрави че съществува и не се поддавай на мисли от сорта "да му звънна ли" !
Правилно е било всичко. Спокойно, давай напред.
Don't tell me what I can or can't do !
Правилно си постъпила. Не му звънни. И честно казано, ако ти звънне той, по-добре не му обръщай голямо внимание, дръж се дистанцирано - поне от това, което прочетох, стигнах до извода, че не заслужава много.
Първоначално написано от INSANE™
Насилници, как ги мразя![]()
А са навсякъде... Като каза това - подкрепям те напълно, постъпила си правилно, даже отделеното внимание му е било много. Пфф, женят се, създават деца, а после?! Чак не ми се говори.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
постъпил е ужасно,не мога да си представя какво ти е...иначе правилно си постъпила без частта със средния пръст и шамара..повярвай ми от думите ти много повече го е заболяло..Остави нещата така и виж дали ще му дойде акъла навреме да ти се обади и да пожелае да се види с теб..Ако ли не го направи си живей живота...виждай го от време на време и така..Нали знаеш баща е не този,който те е създал,а този,който те изслушва,до теб е във всеки 1 момент и те обича истински...Първоначално написано от INSANE™
![]()
Хем, си му казала,че го мразиш -хем питаш дали да му се обадиш.Остави нещата така както са !
добре е че си го игнорираш, и че му се сърдиш, все пак имаш причина, също и че не искаш да го виждаш, но това че си му ударила шамар и че си му казала че го мразиш, ето тук ти е грешката....... !!! не е правилно според мен, но разбирам че това е било в момент на ярост... другия път се владей... ако изобщо има друг път
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Дам, правилно си постъпила, но ако ти звънне, или ако те потърси по някакъв начин бъди по-тактична в отрязването.Мой съвет.Иначе си напълно права![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...