- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли постъпих?!
Ami az sam v sashtoto polojenie s moq bashta samo dety nqma dete ot novata si priqtelkai ako trqbva da sam chestna i maika mi e jivqla bez bashta.PREDi okolo mesec mn jestoko se skrah s bashta mi...hodih pri nego i toi nemoja da prejivee trudniq mi harakter.Zarekoh se pred nego che shte mu tancuvam na groba a predi dve sedmici pochina dqdo mi(bashtata na maika mi) gledaiki q kak plache i se machi vapreki che i toi ne e bil prekrasen bashta az za mig si predstavih che moq bashta e umrql i sqkash neshty me probode...v prodaljenie na tri dni plakah bez da spra a nai-nakraq se zasqkohme v skype i az mu se izvinih...povqrvai mi pochuvstvah se mn po-dobre i dori i da ne se e promenilo mn v otnosheniqta ni sega sqkash sme po-blizki.IZvini mu se zashtoty edin den shte sajalqvash kakto moqta maika sajalqva vse pak roditel e i az misleh kato teb no vs se promeni za sekundi![]()
Според мен тази работа с шамара е леко пресиленаНо като цяло си постъпила добре и не му звъни .. нека той да ти се обади
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ти па ко са обаждаш неподготвен/а. Човека си написа, че е от женски полПървоначално написано от KillSwitchEngage
по темата: За какво да му се извиняваш?? За дето той те е забравил, за дето не ти обръща внимание и буквално ти се подиграва в лицето с тея 100 лв за половин година. Ако той направи първата крачка можеш и да го изслушаш, но ти да ходиш да му се извиняваш....не, според мен няма смисъл
Fuck you You fucking Fuckers
За кво да му звъниш?Няма смисъл щом незнае кога ти е рд-то.....и аз съм в твоито положение самоче баща ми го нахраних и си отидех,неможах да го набия щото тогава бях със счупен крак!
Добре, ще питам друго нещо. Правилно ли постъпих, като го напсувах или трябваше по тактично ?!
Моля да пишат хора прочели цялата тема .. Или поне моите мнения в нея.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Виж ся прекалил/а си с него можеше ПОНЕ да не му удряш шамар сигурно е забравил за рождения ти ден а това че си му казал/а че се отричаш от него няма значение тои винаги ще остане твои баща такаче не се караите са глупости ся за 1 рожден ден е верно не е малко но не трябваше да му удряш шамар звънни да му се извиниш а нали знаеш покраи раждане на деца сичко забравяш не си на себе сиПървоначално написано от INSANE™
Lord Give Me A Sign
За тези, които не разбраха - момиче съм!Първоначално написано от Maja
А на теб @Maja ще ти кажа, че сигурно не си прочел/а предните ми мнения.. Където обяснявам защо толкова много го мразя. И имах нужда просто да му кажа за всичко натрупано през годините.Не е за единия рожден ден .. това го е правил и друг път .. Но чак сега събрах смелост да му кажа всичко в лицето.
![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Извинявам се че не прочетох мненията ти , това че е биел майкати със тръби верно това е непрости му но има малко уважение се пак тои те е отгледал тои ти е дал живота и тва че си му показал среден пръст ти си сгрешила уважаваи го ПОНЕ малко обади му се и кажи че искате да се видите и му се извинии за шамара тва немога да си го представа дори квото и да стане само не "Убииство" не дай си боже немога да удара шамар на баща миПървоначално написано от INSANE™
Lord Give Me A Sign
Maja, за Бога, не говори глупости. Не мога да си представя какъв ужас е да гледаш как баща ти пребива майка ти с тръба пред очите ти, явно ти пък нямаш абсолютно никаква представа. Ако моя баща направи така, среден пръст и шамар ще са му малко. Да, той и' е дал живот, но това не означава, че има право да го съсипва, нали??
Отгледал е силно казано .. Пътуваше по чужбина да си прави кефа ..Първоначално написано от Maja
Това, че ми е дал живота е много относително, защото можеше съвсем спокойно да се родя някъде другаде, с други родители и т.н.
Ти не би ударил баща си, защото не си бил свидетел на всичките тия работи..
И не, няма да му се обадя - не заслужава.![]()
Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
И аз те подкрепям.. Жалко е, че има хора като него.. Айде да не кажа, че в днешно време повечето са така... Но той рано или късно ще разбере какво е направил. Все пак си му дъщеря, ще разбере какво е имал, чак като те изгуби. Спкойно. Незнам какво друго се казва в ткива ситуации, но..Надявам се всичко да се нареди и най- вече ти да си добре .
удря немога да разбера със сичка сила ли удря или ако е силничко естествено че няма да гледам ще се опитам да го спряПървоначално написано от AFT
аз също съм бил свидетл как бащами удря маиками ама не да кажеш със злоба ама не съм стоял острани да гледам
Lord Give Me A Sign
Прибираш се и заварваш майка ти в банята, цялата в кръв. До нея един счупен стол. А тя има сили само да пусне водата. Анцунга, с който е облечена е скъсан и с кръв по него. Баща ти е излязъл ..
Стоиш в твоята стая и слушаш поредния им скандал. По някое време чуваш външната врата да се тряска. Отиваш да провериш какво става. Виждаш майка си отново в кръв. Баща ти е хвърлил ваза по нея и я е нарязал едва ли не. След което е излязъл ..
След поредното скарване майка ти идва при теб, в твоята стая, стоите на леглото ти гушнати и плачете. Той нахлува с тръбата от прахосмукачката (метална е). Ти се опитваш да го спреш, но все пак той е мъж, а ти си на 12 и си момиче. Удря те (леко) и се зашеметяваш. След което можеш само да наблюдаваш как пребива майка ти. Малко след това баща ти излиза ..
Това са само част от случките. Надявам се придобихте бегла представа и най - вече ти @Maja. Сега не ме обвинявайте за шамара и средния пръст.
Само 1 въпрос : Защо този човек не е в затвора ???Първоначално написано от INSANE™
![]()
So free
Нека е щастлив с новата си жена и дете. На нас с майка ми ни е доста по - добре така.Първоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
Първоначално написано от INSANE™
![]()
![]()
![]()
![]()
сега наистина съм потресен мн съжелявам
Lord Give Me A Sign
Мда и при мен е била подобна ситуацията но майка ми беше дстатъчно умна да го напусне преди да почне да посяга на мен и сестра ми...
Добре си направила. Нямаш нужда от него.
Аз на моя баща му простих за всичко и сега сме в добри отношения... Не очаквам нищо от него, посещавам го за 2-3 дни лятото като си идвам в бг... Единственото което искам е да ми плаща билета 1-2 пъти в годината ама и да не го плати той все ще се намери някой друг така че не е болка а умиране.
Недей да таиш мраза в себе си и да мислиш за него с лошо. Прости му вътре в себе си дори и да не се видите или чуете повече никога. Не е хубаво да мразиш някого защото аз лично съм на мнението че някои хора са в живота ни за да ни научат на нещо и просто трябва да извлечем най-доброто от всяка ситуация. Аз благодаение на сикчо което ми е причилнил баща ми съм станала мн по-добър човек и съм научила мн за живота и съм му благодарна за всичката болка и мъка защото без неяне бих била това което съм сега.
Успех![]()
с една дума- да!скоро ще имам рожден ден и ако тоя нищо не ми каже и не ми подари нищо ще му разбия некоя друга чаша в главата
Да,мисля,че си постъпила добре,с няколко изключения.Според мен,средният пръст и плесницата не са били необходими.Добре си направила като си го погледнала така и си му пожелала щастие с новото семейство.Изразила си чувствата си,което е добре,защото и ти би трябвало да се почувстваш по-добре,а и той ще знае какво чувстваш към него.Хубаво си направила,че си го игнорирала и според мен,той щеше да разбере,че е направил нещо нередно,само от това,другото не е било необходимо.Не,не би трябвало ти да му се обаждаш.Той трябва да разбере,че е допуснал огромна и глупава грешка,да вдигне телефона,да ти каже колко съжалява и как глупаво е постъпил и че това няма да се повтори.Но ти не трябва да правиш нищо.Той трябва да поеме инициативата.
![]()
![]()
А новата жена знае ли какво ви е причинявал? Щот е много възможно да прави същото с тях.Първоначално написано от INSANE™
Знае, но на нея не би и го причинил. Познавам го прекалено добре ..Първоначално написано от AFT
И всички вие, които казахте да му се обадя, и че шамара и средния пръст са незаслужени се поставете на мое място. И прочетете какво ни е причинил на мен и майка ми, тогава може и да си промените мнението.![]()
И все пак смятам, че мястото му е зад решетките ... Просто е недопустимо подобно поведениеПървоначално написано от INSANE™
![]()
So free
Семейната драма вече ни стана ясна. Ясно е, че човекът определено не е модел нито за баща, нито за съпруг, нито за добър човек. Ужасно е, наистина, като във филм на ужасите. Всеки от нас понякога живее в такъв, някои ще живеят в по-ужасен филм.
Само че малко ми се загуби въпроса.
Ако тази тема е , за да ти кажем " Да , ти постъпи добре!" - казахме ти го вече.
Според мен не си постъпила добре.
Той е отвратителен и нищо не го оправдава.
Защо трябва и ти да си ужасна? Нима това нещо ще промени?
Просто не разчитай за нищо на този човек , остави го да те търси и ако се чувства по някакъв начин баща, да ги изразява по свой си начин.
Твое право е да приемаш тези негови грижи, като негова дъщеря и пак като такава не си длъжна да отвърщаш с каквото и да е било.
Но за да си по-добър човек, просто остани в границата на безразличието към него. Не го мрази, защото тази омраза е в теб, а не в него. Тя разрушава теб.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Не го мразя, но и не го обичам. А темата я направих, защото една позната ме упрекна, че не трябва да се държа така, че трябва да му се обадя, че трябва дори да го обичам?!И аз, и майка ми отдавна сме му простили за това, което направи. Но, подяволите, поне да се обажда по - често от 1 път на 6 месеца. Не искам нито пари, нито нищо от него .. Само понякога да ме пита как съм и дали имам нужда от нещо ..
А тази моя позната ме кара да му се извиня, че той не ми е честитил дори рождения ден .. Смятайте ме, ако трябва и за горделива, но няма да го направя.Ако някой има да пита или да казва нещо - да го направи.
Ако не - ключ.