.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Родителите понякога правят глупости....ти негова плът и кръв и той те обича, но явно му се иска да скъса със миналия си живот....
    Твоя баща го виждаш един път годишно, аз моята майка за 17 година съм я видяла точно един път и един път съм говорила с нея по телефона....
    Знам, че те боли, но не си направила нищо лошо и той си го зслужава )))

Град
    pz city
    с такъв баща врагове на ти трябват ... ПРАВАЛНО СИ ПОСТЪПИЛА
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от INSANE™
    Прибираш се и заварваш майка ти в банята, цялата в кръв. До нея един счупен стол. А тя има сили само да пусне водата. Анцунга, с който е облечена е скъсан и с кръв по него. Баща ти е излязъл ..

Стоиш в твоята стая и слушаш поредния им скандал. По някое време чуваш външната врата да се тряска. Отиваш да провериш какво става. Виждаш майка си отново в кръв. Баща ти е хвърлил ваза по нея и я е нарязал едва ли не. След което е излязъл ..

След поредното скарване майка ти идва при теб, в твоята стая, стоите на леглото ти гушнати и плачете. Той нахлува с тръбата от прахосмукачката (метална е). Ти се опитваш да го спреш, но все пак той е мъж, а ти си на 12 и си момиче. Удря те (леко) и се зашеметяваш. След което можеш само да наблюдаваш как пребива майка ти. Малко след това баща ти излиза ..

Това са само част от случките. Надявам се придобихте бегла представа и най - вече ти @Maja. Сега не ме обвинявайте за шамара и средния пръст.
    Постъпвал е така с майка ти ???? Абе аз тоя ше го изтрия от земята ве ..не среден пръст ше му покажа а ще го застрелям ако ще БОГ да е ...
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    За тези които обвинявате авторката...вие нямате представа какво е да нямаш доверие и да смяташ човекът, който те е създал за недостоен и безотговорен. От личен опит мога да кажа, че е отвратително. Как може един баща да не се сеща за рождения ден на детето си?!

Родителите ми са се разделили, когато бях на 2-3 годинки. След това замина и за 10 години съм го виждала 5-6 пъти. Идваше за малко, даваше ми пари и толкова. След това се върна. Аз му простих, ходя му на гости понякога, вечеряме заедно, гледаме футбол, волейбол...но не го чувствам като родител. Не бих приела съветите му, не смятам и че е нужно. Ние сме се разбрали, че ще си говорим като приятели. Той никога дори не ми е правил забележка. Като разбра, че пуша трева ме попита дали ми е харесало. Каза, че не е опитвал и някой път може да пушим заедно. Като разбра за 1вия ми път с момче ме попита как е било, той хубав ли е, но не ме е питал дали сме се предпазвали и т.н...

Така е по-добре за нас. Макар че баща ми е боклук, твоя е направо отврат. Това със средния пръст е било много малко в сравнение с това, което ви е причинил.

Помни, че всичко се връща. Колкото по-късно, толкова по-мръсно...

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Аз не мисля,че е правилна постъпката.Наистина,гадно е да ти забравят рд-то,но да удряш шамар,показваш среден пръст и пожелаваш нещастие на родния си баща е доста неадекватно.Обади му се с извинение.

П.С.И излиза че баща ти ти трябва само за пари.

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    Аз не мисля,че е правилна постъпката.Наистина,гадно е да ти забравят рд-то,но да удряш шамар,показваш среден пръст и пожелаваш нещастие на родния си баща е доста неадекватно.Обади му се с извинение.

П.С.И излиза че баща ти ти трябва само за пари.

Май не си прочела това, което Пльок написа!
    И НЯМА да му се обадя! Постави се на мое място. Или по - зле - на майка ми на мястото.

П.П. Заминавам за Турция. Успехи на всички.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Цитирай Първоначално написано от INSANE™
    Прибираш се и заварваш майка ти в банята, цялата в кръв. До нея един счупен стол. А тя има сили само да пусне водата. Анцунга, с който е облечена е скъсан и с кръв по него. Баща ти е излязъл ..

Стоиш в твоята стая и слушаш поредния им скандал. По някое време чуваш външната врата да се тряска. Отиваш да провериш какво става. Виждаш майка си отново в кръв. Баща ти е хвърлил ваза по нея и я е нарязал едва ли не. След което е излязъл ..

След поредното скарване майка ти идва при теб, в твоята стая, стоите на леглото ти гушнати и плачете. Той нахлува с тръбата от прахосмукачката (метална е). Ти се опитваш да го спреш, но все пак той е мъж, а ти си на 12 и си момиче. Удря те (леко) и се зашеметяваш. След което можеш само да наблюдаваш как пребива майка ти. Малко след това баща ти излиза ..

Това са само част от случките. Надявам се придобихте бегла представа и най - вече ти @Maja. Сега не ме обвинявайте за шамара и средния пръст.
    Постъпвал е така с майка ти ???? Абе аз тоя ше го изтрия от земята ве ..не среден пръст ше му покажа а ще го застрелям ако ще БОГ да е ...

Mного съжалявам,но не бях прочела постовете до край.В такъв случай постъпката е нормална.Сори!И съм направо ужасена от това ,което е сторил на майка ти.

постъпила си правилно ,ако бях на тжоето място и аз щях да направя същото

абсолутно права си и те подкрепям напълно
    Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание

Интересен е факта, че баща ми не пиши, не пие .. Всичко това на трезва глава .. Кретен.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от AwwwSugar
    постъпила си правилно ,ако бях на тжоето място и аз щях да направя същото
    +1
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Сори че го казвам,но баща ти е животно Не заслужава нищо от теб,след всичко,което ви е причинил Преминала си през ужасни неща и ти свалям шапка,че след всичко му желаеш щастие Ако бях на твое място и по-лоши неща щяха да му се случат

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от JahSoldier
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Хмм, да гадно е. НО моят баща не ми е честитил нито един рожден ден, доста по-лоши неща съм получавала от него, обиждал ме е наистина много. И все пак никога не бих си позволила да му покажа среден пръст, защото не съм възпитана така. Да, заслужава го, но това е единственото, което ме подразни. Ако се запознаеш с моя баща ще позлатиш собствения си
    Възпитанието не важи при положение, че е пребивал зверски майка ми с тръбите от прахосмукачка и със столове.. Чупил е разни неща по нея .. И това пред мен .. Когато стана това с рождения ми ден всичките тия мигове ми минаха през главата .. Ако беше поне малко човечен щах да се държа като човек с него, но той е лайно .. И ми се иска да не го познавах .. Просто да ни беше зарязал с майка ми преди да ни причини всичките тези неща.
    към това всичко хубаво с новото ти семейство можеше да добавиш " не причинявай всичко което причини на майка ми на новата си жена ... и си запиши на едно календарче кога е рожденния ден на другото ти дете ... " щеше да го заболи повече .. а ако беше го казал и пред жена му това с побоя ... ауу какъв купон .. НЕ шегувам се , но едва ли на теб ти е до шеги ... рабирам те , не ти е приятно ... А той тоя " баща " какво си мисли , че с пари детската любов и благодарност се купува ... еми жестоко са лъжи тогава ... изруд .. (извинявай )

Не си постъпила правилно.

Град
    Долината На Идиотщината
    Напълно правилно.

И за нова година не ми се обади .. Явно веднъж на високосна е достатъчно ..

Напълно правилно си постъпила!Баща ми е абсолютно същия-не праща пари,заряза майка ми заради жена,която е дои по-голяма от него...Идва да се виждаме 1-2 пъти в годината и не знае дори на колко съм години и какво уча..Еми това баща ли е?Аз отдавна съм се отрякла от него така че те поздравявам-напълно си права!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Правилно ли постъпих?!

Цитирай Първоначално написано от JahSoldier
    Мм наште са разделени от 3 години (не разведени) Баща ми ми се обажда 1 път на 6 месеца. И понякога се виждаме. Когато се видим ми дава 100 лв. (за 6 месеца ) Той сега си има нова жена (на 22-23 .. ) и наскоро му се роди дъщеря .. През Юни. Аз имах рожден ден на 27-ми Юли той нито се обади, дори един смс не писа .. Седмица след това се видяхме случайно на една сватба - само му казах "здрасти" и после го игнорирах. По едно време той май се усети и дойде при мен и ми каза: " Нали рождения ти ден беше през август ?! Аз ония пари, които ти бях обещал ще ти ги дам. Не се безпокой. " Само го погледнах така - и му показах среден пръст. Той малко се стресна и си млъкна. После се засякохме случайно в коридора на заведението, в което беше сватбата. Бяхме сами и той започна да ми се извинява, че е забравил и т.н. Единственото, което му казах беше: " Мразя те! Отричам се от теб. Вече не си ми баща. Пожелавам ти само щастие с новото семейство. Мразя те! " И му ударих шамар. От тогава нит сме се виждали, нито нищо .. Така ми е по - спокойно като той знае какво чувствам.

Правилно ли постъпих ?! Да му звънна ли ?!
    Да забрави рождения ти ден?
    да ти дава некви си 100 лв за 6 месеца ?

Ami ob6to wzeto wsi4ko koeto si mu kazala ewala 6toto toi si misli 4e s pari moje da oprawi wsi4ko no tfa s 6amara e bilo prekaleno.. Na kolko si godini i kaza li maika si kakwo si naprawila?

Аз мисля, че си постъпила правилно.Вярно, аз родителите си не бих ударила, но той не се интересува от нищо свързано с теб. 100 лева за 6 месеца адски малко е. Просто такъв баща не ти трябва.
    Stay up all night with the stars *

sichko drugo e dobre no i spored men shamara e izlishen vse pak trqbva da imash malko uvajenie ne zashtot e bashta ami prosto zashtot e po vuzrasten.. moje si go e zaslujil no ne znaesh kakvo mu e na negovata glava.. moje i na nego da ne mu e lesno i da ima problemi no vse pak ti si mu dete no ti si prava za teb. evalata za smelosta
    Животът е театър-бъди актьор,а не публика.

Мега фен Аватара на mynichka
    Браво
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Браво
    +
    [[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]

Град
    Ямбол
    Той не заслужава човешко отношение. Добре си постъпила.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Цитирай Първоначално написано от Incubus793
    Ami ob6to wzeto wsi4ko koeto si mu kazala ewala 6toto toi si misli 4e s pari moje da oprawi wsi4ko no tfa s 6amara e bilo prekaleno.. Na kolko si godini i kaza li maika si kakwo si naprawila?
    Споменах й, че съм го засякла. Поздравили сме се очтиво и игнор цяла вечер. Предпочитам така да си мисли, вместо цяла вечер да седим, да си спомняме и да плачем .. Надявам се да не ме опрекнете сега и за това, че се опитвам да я защитя по някакъв начин ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си