- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Правилно ли постъпих?!
Родителите понякога правят глупости....ти негова плът и кръв и той те обича, но явно му се иска да скъса със миналия си живот....
Твоя баща го виждаш един път годишно, аз моята майка за 17 година съм я видяла точно един път и един път съм говорила с нея по телефона....
Знам, че те боли, но не си направила нищо лошо и той си го зслужава)))
с такъв баща врагове на ти трябват ... ПРАВАЛНО СИ ПОСТЪПИЛА
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Постъпвал е така с майка ти ????Първоначално написано от INSANE™
![]()
Абе аз тоя ше го изтрия от земята ве ..не среден пръст ше му покажа а ще го застрелям ако ще БОГ да е
...
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
За тези които обвинявате авторката...вие нямате представа какво е да нямаш доверие и да смяташ човекът, който те е създал за недостоен и безотговорен. От личен опит мога да кажа, че е отвратително. Как може един баща да не се сеща за рождения ден на детето си?!
Родителите ми са се разделили, когато бях на 2-3 годинки. След това замина и за 10 години съм го виждала 5-6 пъти. Идваше за малко, даваше ми пари и толкова. След това се върна. Аз му простих, ходя му на гости понякога, вечеряме заедно, гледаме футбол, волейбол...но не го чувствам като родител. Не бих приела съветите му, не смятам и че е нужно. Ние сме се разбрали, че ще си говорим като приятели. Той никога дори не ми е правил забележка. Като разбра, че пуша трева ме попита дали ми е харесало. Каза, че не е опитвал и някой път може да пушим заедно. Като разбра за 1вия ми път с момче ме попита как е било, той хубав ли е, но не ме е питал дали сме се предпазвали и т.н...
Така е по-добре за нас. Макар че баща ми е боклук, твоя е направо отврат. Това със средния пръст е било много малко в сравнение с това, което ви е причинил.
Помни, че всичко се връща. Колкото по-късно, толкова по-мръсно...
Аз не мисля,че е правилна постъпката.Наистина,гадно е да ти забравят рд-то,но да удряш шамар,показваш среден пръст и пожелаваш нещастие на родния си баща е доста неадекватно.Обади му се с извинение.
П.С.И излиза че баща ти ти трябва само за пари.
Първоначално написано от Sweet_Play_F
Май не си прочела това, което Пльок написа!![]()
И НЯМА да му се обадя! Постави се на мое място. Или по - зле - на майка ми на мястото.
П.П. Заминавам за Турция. Успехи на всички.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
Mного съжалявам,но не бях прочела постовете до край.В такъв случай постъпката е нормална.Сори!И съм направо ужасена от това ,което е сторил на майка ти.![]()
абсолутно права си и те подкрепям напълно![]()
Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание
Интересен е факта, че баща ми не пиши, не пие .. Всичко това на трезва глава .. Кретен.
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
+1Първоначално написано от AwwwSugar
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Сори че го казвам,но баща ти е животноНе заслужава нищо от теб,след всичко,което ви е причинил
Преминала си през ужасни неща и ти свалям шапка,че след всичко му желаеш щастие
Ако бях на твое място и по-лоши неща щяха да му се случат
![]()
към това всичко хубаво с новото ти семейство можеше да добавиш " не причинявай всичко което причини на майка ми на новата си жена ... и си запиши на едно календарче кога е рожденния ден на другото ти дете ... " щеше да го заболи повече .. а ако беше го казал и пред жена му това с побоя ... ауу какъв купон .. НЕ шегувам се , но едва ли на теб ти е до шеги ... рабирам те , не ти е приятно ... А той тоя " баща " какво си мисли , че с пари детската любов и благодарност се купува ... еми жестоко са лъжи тогава ... изруд .. (извинявай )Първоначално написано от JahSoldier
![]()
![]()
![]()
И за нова година не ми се обади .. Явно веднъж на високосна е достатъчно ..![]()
Напълно правилно си постъпила!Баща ми е абсолютно същия-не праща пари,заряза майка ми заради жена,която е дои по-голяма от него...Идва да се виждаме 1-2 пъти в годината и не знае дори на колко съм години и какво уча..Еми това баща ли е?Аз отдавна съм се отрякла от него така че те поздравявам-напълно си права!
When You Live Forever,What Do You Live For??
Да забрави рождения ти ден?Първоначално написано от JahSoldier
да ти дава некви си 100 лв за 6 месеца ?![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ami ob6to wzeto wsi4ko koeto si mu kazala ewala 6toto toi si misli 4e s pari moje da oprawi wsi4ko no tfa s 6amara e bilo prekaleno.. Na kolko si godini i kaza li maika si kakwo si naprawila?![]()
Аз мисля, че си постъпила правилно.Вярно, аз родителите си не бих ударила, но той не се интересува от нищо свързано с теб. 100 лева за 6 месецаадски малко е. Просто такъв баща не ти трябва.
Stay up all night with the stars *
sichko drugo e dobre no i spored men shamara e izlishen vse pak trqbva da imash malko uvajenie ne zashtot e bashta ami prosto zashtot e po vuzrasten.. moje si go e zaslujil no ne znaesh kakvo mu e na negovata glava.. moje i na nego da ne mu e lesno i da ima problemi no vse pak ti si mu deteno ti si prava za teb. evalata za smelosta
![]()
Животът е театър-бъди актьор,а не публика.
Браво![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+Първоначално написано от mynichka
[[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]
Той не заслужава човешко отношение. Добре си постъпила.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Споменах й, че съм го засякла. Поздравили сме се очтиво и игнор цяла вечер. Предпочитам така да си мисли, вместо цяла вечер да седим, да си спомняме и да плачем .. Надявам се да не ме опрекнете сега и за това, че се опитвам да я защитя по някакъв начин ..Първоначално написано от Incubus793
![]()