Щом ще е бижу, по-добре да не е пръстен или гривна - може да не уцелиш размера, пък и не на всички са им удобни. Най-добре да вземеш някакво сребърно (мисля,че златото сега не е на мода) тънко и нежно синджирче с някаква висулка, която ще и' напомня за теб. Не те познавам, така че висулката сам трябва да се сетиш каква да е. Без висулка ще е кофти, поне мен не ме радват просто синджирчетата. :Д
едит: А щом е казала, че иска да сте заедно, може да намеква, че иска да я заведеш някъде. :Д Може да я изненадаш, като отидете на някое красиво и по-усамотено място (не да се изтърсите на някое кафене в центъра на града. предполагам знаеш такива места, в Пловдив тепетата са много удобни за тая цел), където ще и' дадеш подаръка си. Не си романтичен, но май си умен, затова предполагам, че няма да ти е проблем да измислиш някакъв по-оригинален начин да и' го поднесеш. Оу, и няма значение дали ще прави купон или не - може да я заведеш преди или след него. =) А може и точно в 12am. Ех, разприказвах се, сигурно вече си схванал идеята. Да кажеш после какво е станало.