- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Анорексия при мъжете
И така - мъжете боледуват ли от анорексия - виждали ли сте,позавате ли или да знаете...може да слоите и снимки илi видеота
Това което съм написа горе са пълни глупости
боледуват и мъжете, но
много по-рядко... никога не съм виждала болен от анорексияне ми и трябва ... а това намери google http://blogs.citypages.com/blotter/J2_0100.jpg
Да .. боледуват.Скоро в часа по биология стана на въпрос дали мъжете боледуват и госпожата каза , че напоследък са зачестели случаите ..![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
имам един въпрос. не съм анорексик... определено не съм.. но като за височината си съм слаб... висок съм 175 а тежа 55 килограма. не се огранишавам от ядене даже точно обратното. чм месо пържени неща чм шоколади тестени изделия и то не в малки количества. каквото и да правя нищо не се променя в мен. моля ви са съвет как да наддам
Ами пробвал ли си ...спорт?...Първоначално написано от pavellef
...Поне ще заякнеш ако не напълнееш...
А 184см и 62кг анорексия ли е?![]()
Знам, че по принцип анорексията е и психично заболяване, ама пак си питам.
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
Не съм виждала болен мъж от анорексия,но е възможно,просто не е толкова разпространено както при момичетата/жените.Имам приятелка,която беше болна от анорексия,но за щастие се възстанови!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Аз скоро видях едно момче болно от анорексия.Беше меко казано ужасно
![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Анорексията е вид психическо разстройство, причинено от нехаресване на външния вид. По принцип жените са по-суетни относно килограмите, затова се мисли, че това е женска болест, но мисля, че момче също може да се разболее от това.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
да! боледуват!Първоначално написано от fuck_life
както боледуват и от рак на гърдата, колкото и невероятно да ви звучи...
няма нужда да правиш нещоПървоначално написано от pavellef
още повече, че не е ясно на колко год си
метаболизма е генетично зададен.
хапвай си, но не се тъпчи целево.
останалото е въпрос на време.
Просто мъжете сме по-здравомислещи в това отношение. Не се вманиячаваме на тема храна и дебелеене. Като си пълен почваш да тренираш и да сваляш кила а не да се тъпчеш и после да връщаш всичко...
Boleduvat razbirase!Imame si edin v otbora Denis se kazva toi e kum 190 i nesho nz dali ima 50 kg a e 92-godina!Trudno mu e i na nego kato se zasilq na probiv i me e strah da go butna az s taq masa 90 kg i she go razgluba![]()
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
... az sum 175 i teja 65 i usileno trupam kila..razbira se treniram za da gi pravq na muskuli..no 55 sa ti malko pi4..Първоначално написано от pavellef
opredeleno kilogramite na viso4inata ti sedqt dobre..predpolagam stegnato dupe dobre oformeno tqlo..nqma kak da eПървоначално написано от Amy_Dumas_Lifestyle
![]()