.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на mim4ety_sara

Какви гримове...

Eto na tozi klip http://www.youtube.com/watch?v=RsRmMWWWGOY , kakvi grimove to4no izpolzva otdolu e 4eren moliv,ami otgore i posle s edna 4etka pak se maje ama s kvo??Nqkoi znae li 6toto iskam i az da se naprava taka
    P.P ne sym mnogo naqsno s grimovete
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Ами,това са сенки за очи,но може да стане и с молив. От "Ейвън" предлагаха един молив с някаква четчица за подобен грим,но май вече не го .

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ами,това са сенки за очи,но може да стане и с молив. От "Ейвън" предлагаха един молив с някаква четчица за подобен грим,но май вече не го .

Молива го имам ... но същия молив го има и на мейбълин .. по хубав е

За послеписа на авторката .. и сами се сетихме само да не си помислиш 4е се заяждам
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    The products used are:
    Benefit- lemon aid primer
    MAC shadestick- sharksin
    Stila eye shadow punaluu, dark shimmery black one.
    MAC mascara x black

Кое не разбра? Даже марките е казало момичето

Na Bill grima e mn po hubav.. E to zavisi ot 4oveka de 6toto toi e mn sladak a taq ne me kefi
    Let's get away..just for one day..

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от martinelka_kuklata
    Na Bill grima e mn po hubav.. E to zavisi ot 4oveka de 6toto toi e mn sladak a taq ne me kefi
    Чудя се вие английски ли не знаете или какво... Момичето поясни че грима е inspired а не същия..

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от martinelka_kuklata
    Чудя се вие английски ли не знаете или какво... Момичето поясни че грима е inspired а не същия..
    Слънчице днес май си в кофти настроение Нещо се караш на всеки (поне в тая тема) ... Ми може да не разбират английски,може да не са слушали оная какво говори (като мен) или просто да изразяват собственото си мнение (нищо,че малко не е по-темата ) Айде стига им се кара,че най-много и ти да си развалиш настроението

По темата:Абе то дори един каталог да си разглеждал на Ейвън или да си се разхождал в магазин за козметика пак ще се досетиш какво ти трябва Сенки на прах и маслени сенки/тип стик/и т.н. (само да са по-плътни) и си готова ...

За какво са тези маслени сенки?Тези на прах не са ли достатъчни?

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Слънчице днес май си в кофти настроение Нещо се караш на всеки (поне в тая тема) ...
    Сори Не съм в кофти настроение а съм на среща след малко с един напълно непознат българин на 28 и нямам идея за какво ще си говорим.. Напрегната съм просто. Извинете ме

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Слънчице днес май си в кофти настроение Нещо се караш на всеки (поне в тая тема) ...
    Сори Не съм в кофти настроение а съм на среща след малко с един напълно непознат българин на 28 и нямам идея за какво ще си говорим.. Напрегната съм просто. Извинете ме
    Я по-спокойно Изпий една чаша студена вода и се успокой А ако не стане - една бира/100 водка/или друг алкохол набързо и всичко ще е ОК

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Защото маслените се слагат отдолу и са по-плътни,а тези на прах се слагат за да се постигне опушения ефект Ако и 2-та вида са на прах,ще се смесят и ще стане някакъв нов цвят А и с маслени сенки за "основа" гримът издържа повече :P

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Защото маслените се слагат отдолу и са по-плътни,а тези на прах се слагат за да се постигне опушения ефект Ако и 2-та вида са на прах,ще се смесят и ще стане някакъв нов цвят А и с маслени сенки за "основа" гримът издържа повече :P
    Zna4i 6te si kupq edni senki ama da ima vsi4ki cvetove i edni masleni,6te mi prepora4ete li ot Avon takiva

То не е задължително да са маслени,но поне да са по-плътни и без брукат На Ейвън има едни като тези,които използва момичето на клипа (което авторката мислеше за молив),но няма черно Само синьо,зелено и бежаво (ако не се лъжа).Потърси по магазините Навсякъде има сенки от този тип А и няма как да си купиш сенки,които да имат всички цветове Не забравяй,че има много нюанси на всички цветове

A znaete li kolko struvat edni senki na prah (dosta cvetove) i masleti senki (tip stik) za da sym podgotvenA

Голям фен Аватара на o0ps
    Имах такъв стик на Ейвън, но не бях доволна. Далеч не стоеше като този от клипчето...

mi eto moi snimki http://www.impulse.bg/user/Teen_Sweety dali 6te mi otiva takyv grim 4eren ,za6toto mi kazaha,4e kaTO sym malko tymni4ka i nqma da mi otiva,vqrno li e?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    mi eto moi snimki http://www.impulse.bg/user/Teen_Sweety dali 6te mi otiva takyv grim 4eren ,za6toto mi kazaha,4e kaTO sym malko tymni4ka i nqma da mi otiva,vqrno li e?
    Ми и според мен не би ти отивало особено...А и другото което е - изглеждаш ми по-малка.Гримът,който искаш ми се струва тежък за теб.
    Ако държиш да си направиш опушен грим - има много други видове.

Ami,eto tova 6te mi prili4a li,az mislq 4e da http://www.vbox7.com/play:84204f00

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Ami,eto tova 6te mi prili4a li,az mislq 4e da http://www.vbox7.com/play:84204f00
    Мм,това да. По - свежо е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си