.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Корем

Корем

haresvam vsi4ko v tqloto si samo korema ne moga da si go turpq,a ot vs nai-mn mrazq da pravq koremni presi..ima li nqkuf dr na4in..
    btw ne piq bira,ne sportuvam ne6to opredeleno,ne hodq na fitnes,obi4am da se razhojdam 4as-dva na den nqkude navun..staraq se da ne qm vsi4ko koeto vidq xD ;S

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

мм за жалост те са най-ефикасни..ли4но на мене ми помогнаха доста .. в на4алото е гадно, но после се свиква . Аз на ден правих по около 100-150 макс 200 и са си харесвам корем4ето.. ама ги спрях..мързел ме е
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Еми ти к'фо искаш - не ходиш на фитнес, не спортуваш... Няма вариант да имаш плосък корем и стегнато дупе, освен ако не ходиш МНОГО повече от 2-3 часа.
    Спортувай .. в малко спортове има коремни преси, даже като се замисля няма такива.

e az ne iskam nqkuf suuuuuuuuuuuper plosuk korem i kvo da sportuvam

Въртене на обръч и танци също са добър вариант. Във втория случай даже ще стегнеш цялото си тяло

Тичай.

Град
    anytime, anywhere
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Тичай.
    Зависи от случея.

Тичай.
    Добре бе явно не съм от най-умните ,но какво общо има тичането със стягането на корема?!

Ето една статия-мисля, че ще ти е полезна!

5 факта, които трябва да знаете, ако искате да имате плосък корем

1. Много от така наречените "здравословни храни" всъщност представляват "junk food", която стимулира производството на мазнини в областта на корема. Фирмите, произвеждащи диетични храни, продължават да ви лъжат, просто за да увеличат продажбите си.

2. Упражненията за стегнат корем като коремните преси и уредите, които натоварват тези зони, са най-неефективният метод за правене на плочки.

3. Скучните упражнения, които натоварват сърцето, не са най-добрият начин да стопите излишните килограми и да оформите стегнати коремни мускули. Има натоварвания, които са 10 пъти по-ефективни от тях.

4. Не харчете парите си за скъпи хапчета за отслабване или други безполезни добавки. Много по-голям ефект могат да окажат добре подбраните естествени храни.

5. Всички уреди, които служат за стягане на коремните мускули, са пълна загуба на пари и време. Нито един от моделите, участващи в рекламите на тези уреди, не е постигнал перфектната фигура, като е използвал този уред. Те изглеждат по този начин, защото са правили истински упражнения и са следвали истински хранителен режим.

Град
    anytime, anywhere
    То ако вярваме на всички статий .... тренировки и добро хранене е решението.Цял живот да се наказвам и да ям корени и храсталаци ли ?!?

Град
    Стара Загора
    абе тичай си по 2,3 пъти на седмица и прави си по 50/100 коремни прески на ден

Тичай.
    Точно така + скачай на въже,много калории и мазнине се топят..

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`

1. Много от така наречените "здравословни храни" всъщност представляват "junk food", която стимулира производството на мазнини в областта на корема. Фирмите, произвеждащи диетични храни, продължават да ви лъжат, просто за да увеличат продажбите си.

2. Упражненията за стегнат корем като коремните преси и уредите, които натоварват тези зони, са най-неефективният метод за правене на плочки.

3. Скучните упражнения, които натоварват сърцето, не са най-добрият начин да стопите излишните килограми и да оформите стегнати коремни мускули. Има натоварвания, които са 10 пъти по-ефективни от тях.

4. Не харчете парите си за скъпи хапчета за отслабване или други безполезни добавки. Много по-голям ефект могат да окажат добре подбраните естествени храни.

5. Всички уреди, които служат за стягане на коремните мускули, са пълна загуба на пари и време. Нито един от моделите, участващи в рекламите на тези уреди, не е постигнал перфектната фигура, като е използвал този уред. Те изглеждат по този начин, защото са правили истински упражнения и са следвали истински хранителен режим.
    Като твърдиш тези неща,ще кажеш ли фна кои уриди да работиме?
    Пък и това,че добавките нямали ефект не е вяро,аз бях смъкнала 12кг за месец,като пиех 2 таблетки ел карнетин преди всяка тренировка,+ това правих по- 300 коремни преси и корема+ горната част ,където е месцет0 в областта на стомаха е там бях го стопила толко много,че беше едвам забележимо.

kloshar , ако ходиш на фитнес на пътека или тренажора тичай , но не примерно 1 час,но супер бавно,то трябва да много бързо,значи прави следното,бягай супер бързо 10 минути,почини си малко,после още 10 минути много бързо.....и така.
    Така,е по- ефикасно.Прави по 100-коремни на тренировка,то и аз ги мразих преди,но си наложих да ги правя,защото иначе няма спасение от мазнините.Но не лягай с целият си гръб,до земята, значи така:Лягаш и почваш ,правиш първо 10 примерно,но плешките ти не трябва да упират до земята.

Re: Корем

Цитирай Първоначално написано от kloshar
    haresvam vsi4ko v tqloto si samo korema ne moga da si go turpq,a ot vs nai-mn mrazq da pravq koremni presi..ima li nqkuf dr na4in..
    btw ne piq bira,ne sportuvam ne6to opredeleno,ne hodq na fitnes,obi4am da se razhojdam 4as-dva na den nqkude navun..staraq se da ne qm vsi4ko koeto vidq xD ;S

7 точка от правилника!
    az nai-mnogo si haresvam korema i taliikata,a znaessh li koe naistina deistva-vyrtene na obrach,opitai shte vidi6,po nqkolko chasa na den
    ......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......

Re: Корем

Цитирай Първоначално написано от pcdollsbmagi
    Цитирай Първоначално написано от kloshar

7 точка от правилника!
    az nai-mnogo si haresvam korema i taliikata,a znaessh li koe naistina deistva-vyrtene na obrach,opitai shte vidi6,po nqkolko chasa na den
    Ами , ако неможем да въртим обрач?Защото аз немога.

ми научи се ..

Цитирай Първоначално написано от Think Pink
    ми научи се ..
    xaxaxa...толко пъти съм пробваала....
    ама нищо не стаа'

еми то от веднъж няма да стане.. лека полека ще се научиш

Spored men re6enieto e -koremni presi vseki den!!!!

[quote]haresvam vsi4ko v tqloto si samo korema ne moga da si go turpq,a ot vs nai-mn mrazq da pravq koremni presi..ima li nqkuf dr na4in..
    btw ne piq bira,ne sportuvam ne6to opredeleno,ne hodq na fitnes,obi4am da se razhojdam 4as-dva na den nqkude navun..staraq se da ne qm vsi4ko koeto vidq xD ;S[quote]

НЕ.АКО БЕШЕ ТАКА ЛЕСНО ВСИЧКИ ЩЯХА ДА ИМАТ СТЕГНАТИ И ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩИ КОРЕМНИ МУСКУЛИ!

5. Всички уреди, които служат за стягане на коремните мускули, са пълна загуба на пари и време. Нито един от моделите, участващи в рекламите на тези уреди, не е постигнал перфектната фигура, като е използвал този уред. Те изглеждат по този начин, защото са правили истински упражнения и са следвали истински хранителен режим. [quote]

Здравословни храни-не няма таквоа нещо има добър хранителен режим.права си за това
    права си с коремни преси не се правят плочки,НО се стяга пресата и са най-добрият вариант-има някаква истина в това ,което си написала
    сърце-няй-важният мускул,от който зависи всичко.Но какво общо има сърцето с изгарянето на мазнини?
    добавки-идеално решение при некачествено хранене.ТЕ НЕ СА ВРЕДНИ и подпомагат редице дейности на организма.Естествени храни-кои са те,всички минават през някакъв вид обработка.Ако трябва да се храним наистина правилно и разделно трябва меню от 14-15 храни,които да ядем цел живот,но е доста скъпичко
    за тия уреди съм съгласен-пълна измама
    Имаш някакви попадения.БРАВО

btw ne piq bira,ne sportuvam ne6to opredeleno,ne hodq na fitnes,obi4am da se razhojdam 4as-dva na den nqkude navun..staraq se da ne qm vsi4ko koeto vidq xD ;S[quote]

НЕ.АКО БЕШЕ ТАКА ЛЕСНО ВСИЧКИ ЩЯХА ДА ИМАТ СТЕГНАТИ И ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩИ КОРЕМНИ МУСКУЛИ!

5. Всички уреди, които служат за стягане на коремните мускули, са пълна загуба на пари и време. Нито един от моделите, участващи в рекламите на тези уреди, не е постигнал перфектната фигура, като е използвал този уред. Те изглеждат по този начин, защото са правили истински упражнения и са следвали истински хранителен режим. [quote]

Здравословни храни-не няма таквоа нещо има добър хранителен режим.права си за това
    права си с коремни преси не се правят плочки,НО се стяга пресата и са най-добрият вариант-има някаква истина в това ,което си написала
    сърце-няй-важният мускул,от който зависи всичко.Но какво общо има сърцето с изгарянето на мазнини?
    добавки-идеално решение при некачествено хранене.ТЕ НЕ СА ВРЕДНИ и подпомагат редице дейности на организма.Естествени храни-кои са те,всички минават през някакъв вид обработка.Ако трябва да се храним наистина правилно и разделно трябва меню от 14-15 храни,които да ядем цел живот,но е доста скъпичко
    за тия уреди съм съгласен-пълна измама
    Имаш някакви попадения.БРАВО

С две ръце за въртенето на обръч
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ако искаш пиши ми лично съобщение и ще ти пратя няколко много ефикасни упражнения, които не са и толкова сложни.

хора един съвет от мен: каквито и упражнения да правите не ги правете всеки ден, а през ден, защото иначе мускула свиква с натоварването и няма резултатче...аз така правих по 250коремни на ден в продължение на месец и половина и никакво напрежение не усещах и ефект нямаше...после си намерих едни упражнения, които правя и до днес, но през ден и венага се усеща напрежение и има ефект

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си