Попаднах в задънена улица и измъкване няма.Преди около 3-4 месеца тръгнах с едно страхотно момче.Всичко между нас е като по мед и масло. Приличаме си по много неща ,можем да си говорим с часове....имаме общи приятели.Всъщност именно в приятелите е нашия проблем.Някъде още в началото на нашата връзка...съвсем курвенски (осъзнавам го) започнах една заигравка с най-добрия му приятел.То е нещо съвсем невинно....само сме се целували един два пъти.Проблема е че аз го приех малко повече насериозно и и зглежда хлънах по него.В смисъл...не спирам да мисля за него,да го сънувам и тн.И това продължава.От там с приятеля ми връзката ни съвсем изпадна във физическо отношение.Не мога да го целуна когато приятеля му е там и ми е гадно да го прегърна.Знам че така до никъде няма да стигнем...но не искам да късаме.Аз знам че много ще го нараня....пък и няма да виждам приятеля му.Обаче ми е много трудно.Вече е късно да бъда с другия....а ме е и страх че пак ще се поддам на изкушението да съм с него за 1 вечер.Помогнете ми....какво да правя