Не мога да разбера , защо всеки път когато имате идеалната връзка , идеалния партньор , когато ви се дава толкова много любов - искренна и чиста , когато всичко е наред .. Вие намирате тия мимолетни закачки за нещо много по - важно от човека до себе си ? Защо ? Всички мечтаем за една такава любов търсим я , а тези които я имат решават , че ще наранят човека до себе си по -толкова долен начин (с най - добрия му приятел) само , защото си втъпляват , че искат да са с другия .. Пък после пишат теми от сорта "Нараних го , признавам .. но го обичам , искам да съм с него .. сгреших .. ля ля ля дрън -дрън " ... Спри се имаш всичко от което се нуждаеш ! Закакво са ти тези проблеми , няма да си с другото момче , то в момента ти е фикс идея и само това , ще бъдеш с него за вечер и ще ти е безразличен , но за тази вечер ще изгубиш както него , така и истинския си приятел , този които наистина те обича и дава всичко за теб ..На всичкото отгоре ще скараш и тях...
Съвет: .. НЕ прецаквай всичко заради някаква прищявка .. Преглътни тия лиготийки и прищявки ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.