Значи много много обичам едно момиче и бяхме заедно доста време,но аз прецаках нещата естествено.Не един път,а много и накрая тя сложи края окончателно и си намери друг и каза,че вече не и пука за мен,че не ме обича вече.Аз си намерих друга за да я заболи де,но на нея не й пука аз с коя съм и какво правя,странно ми е как за 4 дни забрави всичко,но явно се случват и такива неща.Така аз това момиче го харесвам,преди много го харесвах,но не тръгнахме сега ходя с нея за да забравя другата и тя го знае това.Не спирам да мисля за бившата си приятелка само тя ми е в главата и в сърцето.Тя разбира се не ми вярва,защото последните седмици я нараних супер много и на мен някой да ми го беше направил това и аз бих го намразил.Просто я обичам от цялото си сърце тя ме мрази и не иска да има нищо общо с мен.Едвам я убедих да си останем приятели,много я обичам и не знам дали по този начин ще мога да я забравя,но искам да съм до нея искам да знам как е и какво прави.Няма да я карам да се събираме,защото искам да е щастлива,аз си нямам доверие че ако се съберем няма да я нараня отново.Та искам да попитам мислите ли,че е добре да си останем приятели??