- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Така по-добре ли ще е ??
На такъв нещастник като тебе и аз не бих дала шанс! Как може така да нараняваш момичето и на всичкото отгоре да имаш очи и да я молиш да се събирате след това???![]()
![]()
Сори пич ама, да се беше замислил все пак... Да разбиеш така гадно вярата й в теб, да й кажеш, че харесваш най- добрата й приятелка???!!!??? Просто.. Нямам думи!
Tи сам си каза в първия пост, прецакал си си сам връзката!
Търпяла е, търпяла е, но най-накрая й е писнало и е сложила края окончателно. ОКОНЧАТЕЛНО. Вземи го проумей и не я тормози повече. Сърбай, каквото си си надробил!
Обичал я, а-у, а като прочетох само какви работи си й казвал и си правил, явно те тресат много комплексите (както всеки пълнолетен полуидиот, който се захваща с мънички момичета)
Ограничавай си приятелството до здравей-здрасти. Не е добре да я занимаваш със себе си, поне докато й мине.
Ама и ти си егати магарето! Правиш простотии и после искаш опрощение. Не става така бе, трябва и да се мисли.
ПП. И защо по дяволите само си я карал да плаче!? Надушвам че си тъпо комплескарче като бившия ми. И не го казвам защото той ме нарани, а защото си същия.
Мацката на 14, наивна, малка, вървяли са ти номерата, подкопавал си й самочувствието, говорил си й гадни неща, ходил си при други мацки, и явно си се кефил как те гледа с влюбени очички! Ама те номерата вървят 1, 2 пъти, после търпението се изчерпва, любовта се замества от презрение. Детето си знае цената.
Айде сърбай си надробеното..
ПП2. Е, как няма да е безразлична към теб бе. Много ясно че ще е. Наранил си я, сега каква да е към теб? Нищо чудно чувствата й наистина да са се ИЗПАРИЛИ и да те мисли вече за никой. То когато е плакала за теб и те е обичала си се правил на идиот. Ама ти всъщност сам каза че си голям боклук!
Имай предвид че щом е толкова студена значи бая й е писнало от теб. Пропилял си си шансовете. Кофти съдба, ама това е студената и лоша истина - момичето изпитва безразличие към теб. И как не, държал си се като идиот! Плакала е, търпяла е, страдала е. Сега е неин ред да те мисли за по-нисък от тревата. И аз да бях, и аз щях да имам лошо мнение за теб и да забравя набързо всички топли чувства. Да не си прекалявал...
Понякога се насъбира нещо като омраза във връзката и е лесно да се забрави отведнъж дори дълъг период като 8 месеца. Така че не се чуди, мацката се е нагнетявала, и с право. Може би те е усетила какъв си ><
Но ти си бил в ролята на играч, а не на потърпевш, затова на теб ще ти е по-трудно да забравиш прекараното време с нея... Мога да ти пожелая само бързо да я превъзмогнеш и съжалявам че бях груба с поста си към теб.
Ще ти кажа нещо банално - когато обичаш някого, трябва да го пуснеш на свобода
И така то. Не я занимавай, нека е щастлива с новото си момче, а на теб успех с превъзмогването на девойчето и да си направиш пълен update на характера ;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За начало остави сегашната си приятелка- причинил си достатъчно болка вече на друго мимиче, видял си последствията – предполагам не искаш да се повтаря (ако изобщо ти пука поне малко и за останалите хора освен теб). От думите ти разбирам, че ти продължаваш да се надяваш отново да си с бившата си и затова търсиш някакви отношения с нея. Ако я обичаш, колкото твърдиш, позволи й да бъде щастлива. Сгрешил си, сега е моментът да осъзнаеш какво си направил и да си търпиш последствията. Колкото и да хлипаш нищо няма да се промени.
За двама ви ще бъде трудно да сте просто приятели след случилото се между вас, а и никой няма да има полза от това. Спри всякакви отношения с нея, за да я забравиш по-лесно, защото тя едва ли ще ти прости.
Мисля, че е добре да прекратите всякакви взаимоотношения
Abe obi4am q kak da prekratq vsqkakvi vzaimotno6enie s neq az se 4uda kak da i pi6a i kvo da izmislq za da si govorim... i sa lafim si ii polu4ava sms ot gadjeto ..![]()
.. shoto predi ot men gi polu4avashe nemoga mn mi e zle ne sum se 4uvstval prez jivota si tolkova zle .. az po dobre da umra otkolkoto da e taka .. ;( ;(
Аз казах своето мнение, от тук нататък ти решаваш дали да се вслушаш в него или не. Поне вземи под внимание факта, че съм на 20 и не мисля като ученичка. Това е доста добър довод да ме послушаш, нали?!Първоначално написано от anito.sl
emi da ama q obi4am lipsva mi iskam si q ;( nemoga da povqrvam kak me zabravi za nqkolko dni tolkova meseci i vsichko e taka i da me mrazi .. obi4am q sega q slusham lafim tuk ii edna sulza mi padna ot okoto da znam 4e ve4e nemoga da i kaja kolko q obi4am i t.n shot znam 4e 6e preeba vsi4ko ;(
Ти не си добре ти си чист женкар,курвар.....остави момичето...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Как може да си на 18 и да правиш тези хлапашки простотий .. Как очакваш тя да ти е приятелка , като си спал с други , излизал си с други и накрая си й казал , че харесваш много най - добрата й приятелка ?? Я кажи ти беше с нея , само за да я нараняваш ли ? .. Относно това , че за 4 дни те е забравила .. не мисля , мисля , че ако сте били заедно дълго време , тя още те обича поне малко .. Но , явно е осъзнала , че ще й е по -добре без теб .. Сега е започнала на ново с друго момче , защо просто не спреш да й пишеш и досаждаш .. Остави я да продължи и да те забрави ,ако наистина искаш да е щастлива .. А колкото до това , че я обичаш и страдаш - Заслужаваш си го !!!..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ае стига вече уее...тва е само едно момиче...на всеки му се случва тва,но трябва да се забрави..разбери го просто наранил си я е не може вече да сте нищо повече от приятели,за което се радвай,че поне това ще останеш с нея защото мн момичета на нейното място няма да се съгласят.Тва не е последното момиче на земята ..ехее още колко мн ще срещаш не си пропилявай живота в чакане на нещо,което няма вече да го имашПървоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Сега си имаш приятелка до теб..бъди с нея и забрави това момиче..може да е за добро
..Знам че ти е трудно..и имаше мн хора,които не те разбраха и почваха да те обвиняват че си идиот,женкар нз си кво...но все пак всеки прави грешки,пък и не сме ние хората които имаме право да кажем кой какъв е само заради някое негово действие или от вида на някоя тема или пост
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
[b] Здравей Гого,докато четох това,което си написал още повече се убеждавам,че трябва да се промениш...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Как може да я обичаш,но веднага след някакъв спор или нещо от сорта да тръгваш да й отмъщаваш?От това по-добре ли се чувстваш?Ей човек,хората са го казали: "Кой каквото си направи, никой друг не може да му го направи"....Надявам се да си схванал мисълта ми.На 18 си все пак не си на 13 да правиш подобни детски сцени....Ти сам си правиш всичко...после още повече се объркваш и се чудиш как да оправиш кашата.След като обичаш момичето,надявам се наистина да е така не се предавай толкова лесно,но определено внимавай какво правиш,когато й отмъщаваш....Разбира се,че тя ще разбере и няма да иска и да чуе за теб после.Успех!
И забравих да ти кажа,че си на грешен принцип...."Клин,клин избива"....замисли се не може да си хванеш едно момиче стане нещо(да се скарате за нещо) и после с 2,4,6 и 10 се опитваш да я забравиш.....Казвала съм ти тези неща....
Ти се въртиш в един омагьосан кръг,от който само ти можеш да излезеш.
![]()
Да ти кажа въобще не си заслужаваш ника!Щом си спал с други забрави за 2-ри шанс,мн си я наранил!