.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Град
    Хасково

Чувствам се зле.. Дайте ми съвет :(

Приятели, ще започна от самото начало и възможно най- кратко:

С приятеля ми сме заедно от 1 година и малко. Обичам го, и той мен. Вчера той искаше да излезе с една негова бивша съученичка, с която не са се виждали 7 години и която живее в Испания, докато аз бях на работа. Били са той, това момиче и някоя нейна приятелка. Аз му разрешавам да излиза с когото пойска, никога от нищо не съм го спирала. Днес бяхме у нас и аз отидох да се изкъпя преди да отида на работа 2ра смяна. Върнах се и в същото време той получи смс. и аз нали съм лщбопитна и двамата го прочетохме заедно. Гласеше: "От .... : *** тази вечер няма да можем да се видим, хайде да го отложим за утре.... " При което аз веднага побеснях и се раздивях и му казах, че не искам никога повече да се вижда с нея.. А той ми беше казал малко преди това, че ще излиза с един негов приятел, а когато прочетох смса ми каза "Да, ама тя се познава и с него.. И все да си ги измисля някакви си там... Стана ми много гадно и се разфучах, скарахме се, и той за да ме укроти ме блъсна на леглото и без да иска ме удари по лицето. Разплаках се, станах и га загледах с презрение и сълзи в очите... Докато си чаках таксито пред нас за работата ми се карахме. Той ми каза, че ако е искал да ми изневери, е щял да го направи без да ми казва за нея.. И сега найстина щял да ми изневери, защото винаги съм го подозирала. Поне да било с уснование. Аз нищо не казах и си тръгнах. Не сме се чували от тогава и ми е много гадно. Незнам какво да правя и как да постъпя. Моля ви дайте ми някакъв съвет Ако ще пишете коментари от сорта, че не ме обича вече.. Не е вярно. Знам, че ме обича повече от всичко. Просто ... Съжалявам за романа, но си излях душата

SAjalqvam za tova koeto shte kaja no spored men toi napravo si te e udaril i ne e bilo bez da iska...shte se povtori pak i pak i pak shtom vednaj se e sluchilo a za iznevqrata shtom sega e gotov da go napravi znachi nqma da e za parvi pat...Majete sa mn podli i gadni sashtestva

Голям фен Аватара на unicorn_f
    щом си сигурна че те обича и ако наистина е вярно може да не ти изневери...може просто да го е казал защото е бил ядосан,освен това много правилно ти е казал че ако е искал е можел да ти изневери и без да ти казва и то много пъти...според мен няма да направи нищо,но незнам...дано нищо да не направи и да се сдобрите

Цитирай Първоначално написано от evichka_lonelyy
    SAjalqvam za tova koeto shte kaja no spored men toi napravo si te e udaril i ne e bilo bez da iska...shte se povtori pak i pak i pak shtom vednaj se e sluchilo a za iznevqrata shtom sega e gotov da go napravi znachi nqma da e za parvi pat...Majete sa mn podli i gadni sashtestva
    Sorry ...

Фен
    Град
    Варна
    Уф дай му малко въздух на човека да диша бе!Просто си ревнива тва е...и аз съм такъв гаден ревнивец...и много са мразя за това ...дай му малко въздух и не му мрънкай за сичко...
    Ако все пак ти изневери...изчукай се с най-добрия му приятел Се пак трябва му върнеш нали

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ако си сигурна, че те обича значи няма да ти изневери. Каквото е казал го е казал в момент на ярост. Макар че е постъпил адски тъпо да те лъже, че щял да се вижда с някъв си фр .. Не знам, ти си го познаваш най-добре и предполагам ще го познаеш като лъже .. Колкото до това, че те е ударил - сигурна ле си, че е било без да иска ? А и самият факт, че те е блъснал говори друго.. Помни, че щом един път се стигне до бой ще има и втори, и трети..

Наистина не знам какво да те посъветвам на този етап. Помисли си за неговите чувства - дали са истински, дали си убедена на 100%, че ги има.. Помисли си за това, че те е излъгал и какво е целял ако не изневяра..
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    с0фия
    немисля че ти е изнверил или ще ти изневери а тва го е казал просто за да те изплааши
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не стига, че те е ударил ами и те е заплашил с изневяра... Споко, той ще съжалява. Не го търси известно време. После кажи кво е станало.

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ко нападате момчето и мене да ме подозират постояно и на мен накрая ще ми писне...Търпи се до едно време.
    П.П.Авера ти само те е сплашил в изблик на ярост
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Явно му се пошибква нещо ново
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    не вярвам да ти изневери, щом те обича....просто чувствата му към теб няма да му позволят да го направи...И мене фр ми ме е заплашвал, че ще ми изневери и че ще ме остави, ама после ми казва, че не иска с др и не може да ме остави

Лошо е да го подозираш в изневяра без да ти е дал повод, имай му доверие...

Опитай да се свържеш с него и се изяснете...

Дързост и Красота, 513 епизод

Приятеля ти е пълен гей.Щом сега те е излъгал, пак ще те излъже.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ако наистина те обича,няма да ти изневери
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Еми,не мисля,че се е отнесъм с теб както трябва...Все пак и ти имаш основание да се сърдиш...Не мога да те посъветвам нещо,защото не знам колко значи той за те или обратното...Ти решаваш!Все пак няма нищо лошо в това да се опитате да си изясните нещата преди да взимате окончаелни решения...

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Да бе,не е хубаво да го ревнува без повод...Ама това не е ли повод според ваС? Че уж излиза с приятел,то се оказва приятелка,която му праща целувчици по СМСи..Според мен с право е побесняла...А той на всичкото от горе я блъснал,после пък заплашвал за изневери...
    Миличка,аз мисля,че твоето момче е забравило как доверие се гради цял живот,а се руши за 1 миг...
    Не го търси,той сам ще дойде.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    Хасково
    Ами ние доста си поговорихме по телефона вчера и днес и направо незнам какво да мсиля.. Преди малко като си говорихме и ми каза, че вчера е щял да излиза с тези двама приятеля, но е нямал намерение да звъни на това момиче, а след това ми казва, че изобщо не е имал намерение да излиза.. Казах му, че вече сам започва да се заплита, а той ми отвърна, че не съм можела да го разбера и съм започнала да ставам параноичка.. Казах му, че ако иска да си поговорим и да се изясним, съм си в нас до 5, а той каза добре и ми затвори телефона.. Докато снощи по скайп ми каза, че аз съм била единствената за него, че не може да е без мен. И никога нямало да ми изневери, защото после, когато ме погледнел в очите, щял да се измъчва адски много и сърце не му давало да го направи... Просто и аз вече незнам какво да мисля и в какво да вярвам.. Обичам го страшно много и направо незнам.. А тези неща, които стават адски много ме нарняват Ооофффф вече и аз незнам...

Цитирай Първоначално написано от evichka_lonelyy
    +1

Факта , че те е ударил не говори никак хубаво за него. Аз ако съм на твое място , колкото и да ми струва ще скъсам него. Това, че си позволява да се отнася с теб по този начин и то заради няква си там дето не е виждал от 7 год. не го оправдава. Дори и да е бил ядосан , това пак не е оправдание. Според мен просто ти приказва глупоти и ако съм на твое място ще му кажа да се разкара от живота ми веднага. Не ти трябва такъв.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

ударил те е... лошо... макар и да твърдиш, че е без да иска... ами виж аз мисля че е било просто в момент на ярост.... вярвам че ще се оправите! поговорете..... ще те потърси.... нз какво да те посъветвам, но поговорете без излишни премятания, удари или емоции УСПЕХ
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    ударил те е... лошо... макар и да твърдиш, че е без да иска... ами виж аз мисля че е било просто в момент на ярост.... вярвам че ще се оправите! поговорете..... ще те потърси.... нз какво да те посъветвам, но поговорете без излишни премятания, удари или емоции УСПЕХ
    +
    So free

Град
    Хасково
    Някои от вас грешаха, а други бяха прави.. Преди малко бяхме заедно, поговорихме си на трезва глава и се изяснихме. Знам, че ме обича, но също така и си се караме от време на време, както всички. Каза ми, че аз не съм искала да го изслушам и много съм бесняла и той вече се бил объркал... Абе както и да е, вече е зад гърба ни, а на вас, на всички вас благодаря за съпричастието и съветите.

Mn se radvam za vas i dano da nqmate poveche tolkova seriozni problemi

Град
    skitnik sam :P haha
    t1n4e7y казваш че той те обича, но ти обичаш ли себе си?
    Да бъдеш с човек, който е готов да ти изневери по всяко време и да ходите година... не звучи яко...
    а може би просто и той се е изнервил и го е казал без да го мисли...
    говори за тва с него
    NqKaF si TaM :P

Sled kato te obi4a edva li 6te ti izneveri taka si mislq.A spored men 6te se opravite,no ti si savsem prava da se sardi6 vse pak malko ili mnogo te e izlugal kato ti e kazal 4e 6te izliza s priqtel.Nadqvam se da se opravite.

абе това момче направо си те е излъгало .. а до колкото до удара... няма как да те удари без да иска то или е нарочно или въобще нямаше да те удари ..ако искаш му се извини ако искаш почакай да видиш дали ще ти се обади в случея ти си права
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си