.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Така по-добре ли ще е ??

Значи много много обичам едно момиче и бяхме заедно доста време,но аз прецаках нещата естествено.Не един път,а много и накрая тя сложи края окончателно и си намери друг и каза,че вече не и пука за мен,че не ме обича вече.Аз си намерих друга за да я заболи де,но на нея не й пука аз с коя съм и какво правя,странно ми е как за 4 дни забрави всичко,но явно се случват и такива неща.Така аз това момиче го харесвам,преди много го харесвах,но не тръгнахме сега ходя с нея за да забравя другата и тя го знае това.Не спирам да мисля за бившата си приятелка само тя ми е в главата и в сърцето.Тя разбира се не ми вярва,защото последните седмици я нараних супер много и на мен някой да ми го беше направил това и аз бих го намразил.Просто я обичам от цялото си сърце тя ме мрази и не иска да има нищо общо с мен.Едвам я убедих да си останем приятели,много я обичам и не знам дали по този начин ще мога да я забравя,но искам да съм до нея искам да знам как е и какво прави.Няма да я карам да се събираме,защото искам да е щастлива,аз си нямам доверие че ако се съберем няма да я нараня отново.Та искам да попитам мислите ли,че е добре да си останем приятели??

Град
    в мазето ;dd

Re: Така по-добре ли ще е ??

Цитирай Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
    Значи много много обичам едно момиче и бяхме заедно доста време,но аз прецаках нещата естествено.Не един път,а много и накрая тя сложи края окончателно и си намери друг и каза,че вече не и пука за мен,че не ме обича вече.Аз си намерих друга за да я заболи де,но на нея не й пука аз с коя съм и какво правя,странно ми е как за 4 дни забрави всичко,но явно се случват и такива неща.Така аз това момиче го харесвам,преди много го харесвах,но не тръгнахме сега ходя с нея за да забравя другата и тя го знае това.Не спирам да мисля за бившата си приятелка само тя ми е в главата и в сърцето.Тя разбира се не ми вярва,защото последните седмици я нараних супер много и на мен някой да ми го беше направил това и аз бих го намразил.Просто я обичам от цялото си сърце тя ме мрази и не иска да има нищо общо с мен.Едвам я убедих да си останем приятели,много я обичам и не знам дали по този начин ще мога да я забравя,но искам да съм до нея искам да знам как е и какво прави.Няма да я карам да се събираме,защото искам да е щастлива,аз си нямам доверие че ако се съберем няма да я нараня отново.Та искам да попитам мислите ли,че е добре да си останем приятели??
    за връзка момичето шанс няма да ти даде защото явно си я наранил жестоко а за приятели нз .. може да опитате

и защо така и не каза какво си и причинил?

Голям фен Аватара на asasfdf
    на колко години сте? какво си й причинил?

Ami da tq kaza 4e 6te mi dade shans da sme priqteli,no znaela che pak shte se izdunq.Ami az sum na 18 tq na 14 .. ami mnogo gadni neshta poslednite sedmici.. tq znaeshe 4e sum s drugi 4e spa s tqh 4e hoda s drugo momi4e .. sled tova zarqzah tezi momi4eta i vsi4ko beshe dobre za nqkolko dni,dokato ne i kazah 4e si haresvam edno momi4e i to mnogo.. sled tova i kazah 4e tova momi4e e nai dobrata i priqtelka .. tova stiga li ?

Ти си ужасен бе Остаи момичето намира.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Да аз смятам че е по-добре да си останете само приятели щом ти дори не знаш дали би я наранил отново..
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Ти си ужасен бе Остаи момичето намира.
    + Много ..
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Защо си ги правил тия простотии?! Остави я, стига си я занимавал със себе си.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Ama az q obi4am .. mnogo q obi4am .. i sujalqvam za vsi4ko koeto i pri4inih .. iskam da mi e pone fr..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    То и аз да бях и аз не бих искала да чувам за теб..
    Аве остави момичето бе, явно сега е щастлива.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

еби му майката ти си садист .. и иначе я обичаш .. не знам ти можеш ли да ми "дефинираш" любов защото тфа което си правил е било адски гадно и човек ако наистина я обичаше нямаше да я нараниш така все пак тфа не ти е някакфа играчка а човек с чувства и емоции просто не очаквай нищо от нея аз съм на страната на момичето
    Smile... Tomorrow will be worse...

Положението при вас е доста смотано,но да ти кажа,ако си останете приятели (само,за да си близо до нея и да я виждаш) няма да я забравиш!Недей да допускаш същата грешка и при другото момиче.А ако изобщо мислиш,че няма смисъл да си с нея(защото на бившата ти не и пука) по-добре се разберете и не я заблуждавай.Няма да и е особено приятно като знае,че я използваш само да си го върнеш на някой...

...hate my nickname

Град
    Където сваря
    Мое мнение "НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НЕЯ ..." ако те е обичала и каквото и да направиш за 4 дни неможе да те забрави ... Просто се средоточи към новата си приятелка ако мислиш че те обича истински де ако е така ЗАЕБАВАЙ я онази другата и не я търси за нищо ни за приятелство за нищо ... Повярваи ми недей си тъпка достоинството ...
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    с0фия
    Ami da tq kaza 4e 6te mi dade shans da sme priqteli,no znaela che pak shte se izdunq.Ami az sum na 18 tq na 14 .. ami mnogo gadni neshta poslednite sedmici.. tq znaeshe 4e sum s drugi 4e spa s tqh 4e hoda s drugo momi4e .. sled tova zarqzah tezi momi4eta i vsi4ko beshe dobre za nqkolko dni,dokato ne i kazah 4e si haresvam edno momi4e i to mnogo.. sled tova i kazah 4e tova momi4e e nai dobrata i priqtelka .. tova stiga li ?

божееее ;х как си могъл на го напраиш бе то просто освен да те намразни друго нз имаш КЪСМЕТ че иска се още да сте приятели по то1но ти е дала шанс
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    40 Miles from the Sun
    Щом я обичаш, ще я оставиш да бъде щастлива, а за да бъде щастлива трябва да я оставиш намира.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Щом я обичаш, ще я оставиш да бъде щастлива, а за да бъде щастлива трябва да я оставиш намира.
    +1
    Обърни повече внимание на настоящата си приятелка.

A be nastoq6tata priqtelka mi e prosto e taka sladka e mila e hubava eeeeeeeee no obi4am drugata obi4am q mnogo i sujalqvam do bolka za vsi4ko deto i pri4inih samo 4e nie imame 8 meseca minalo .. nemoje taka da se zabravi vsi4ko za 4 dni ta tq tolkova me obi4a6e .. .. obi4am q pove4e ot jivota si i neznam kak moje da mi prosti .. ;(

Град
    40 Miles from the Sun
    A be nastoq6tata priqtelka mi e prosto e taka sladka e mila e hubava eeeeeeeee no obi4am drugata obi4am q mnogo i sujalqvam do bolka za vsi4ko deto i pri4inih samo 4e nie imame 8 meseca minalo .. nemoje taka da se zabravi vsi4ko za 4 dni ta tq tolkova me obi4a6e .. .. obi4am q pove4e ot jivota si i neznam kak moje da mi prosti .. ;(

Започвам да си мисля, че я искаш, защото я нямаш. За Бога, поне скъсай със сегашната си приятелка, не я залъгвай. Каквото и да кажеш, колкото и много да твърдиш, че я обичаш, по-добро решение от това да я оставиш намира - няма (е, като изключим самоубийството, но днес съм добър човек).

може да си момчето мечта за много, но за нея... вече не.... издънил си се, окей, поне се постарай да не оплескаш нещата сега с приятелството.... разбирам те... понякога се налага да си с няколко момичета за да разбереш с коя ти е най-добре, коя те прави най-щастлив и коя наистина обичаш..... само не злоупотребявай с това че сте фр... не насилвай нещата за нещо повече... съветвам те да сте и фр сега, ако може да излизате само на по кафе двамата ще е супер... мисля че времето лекува и малко по-малко може и да си спечелиш отново доверието й..... надявам се да съм ти помогнала.... УСПЕХ!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

A be te vsichki me mrazqt ... a i da bqh to4no za neq mom4eto me4ta i mi go povtarqshe moeto mom4e me4ta .. .. kaza mi che sega sum nikoi za neq tolkova me boli .. ta az dori placha za neq .. i to mnogo puti nemoga taka boli me zle mi e a ne moga da si q vurna az dori ne se opitvam zashtoto znam kakuv bokluk sum a nemoga da si pozvolq pak nai prekrasnoto momi4e da e tujno zaradi nqkuf tupanar kato men .. mrazq se daje za tova 4e q naranih .. nikoga ne sum se razkaival za neshto koeto sum pravil a sega sujalqvam za vseki put kogato sum q razplakval .. a tq e absoliutno bezrazlichna kum men.. sled tolkova meseci.. .. no pone mi pozvoli da sum i prqitel ..

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Дори да останете приятели, аз си мисля, че ти ше почнеш да я молиш да се съберете отново и тн.Ако си сигурен, че няма такъв риск, да, останете приятели, освен ако не те боли от това приятелство..
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ако наисина я обичаш и тя е наистина щадтлива без тебе-остави я!Според мен не може да останете приятели.Тва е супер безмислено.И май искаш бившата си защото я нямаш.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: Така по-добре ли ще е ??

Като за начало,ще те посъветвам да се разделиш с момичето,с което си в момента.Не я наранявай напразно ..ти не я харесваш,пък камо ли обичаш..и от тая връзка нищо няма да излезе...2ро..Много е тъпо да тръгнеш с нея,за да накараш бившата да ревнува...След като си е намерила нов приятел и ти е казала,че държи на него няма да седне да се вайка,че си си намерил няква,с която да се мотаеш..Още повече,че тя (бившата ти) вече се е опарила от това,че сте били заедно и много я е заболяло..Съмнявам се,пак да поиска да се подложи на същото....
    За приятелство не знам...Може би след време,когато и двамата ще сте позабравили за лошите неща във връзката ви и ще се отпускате да си споделяте и тн..За момента остави нещата каквито са най-добре...Айде и със здраве

извинявай ама ти се едно не си на 18 момичето е много прево да не иска да те погледне....
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Razbiram che e shtastliva s drug to s men koi shte e shtastliv samo q karah da pla4e a tolkova q obi4am .. neznam ne mi se e slu4valo do takava stepen da sum vliuben ili da imam neshto tolkvoa seriozno .. tolkvoa greshki napravih tolkova mnogo.. neka e s drug i da bude 6tastliva i boli me stra6no mnogo ot tova 4e 6te budem samo priqteli to az tova ne zaslujavam puk kamoli ne6to drugo ... iskam da spra da q obi4am tolkova .. i da spre taq 6ibana bolka .. ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си