.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    А иначе съм чувала че боли като епилация,даже било и по малко,но нз.
    точно така е , но зависи и от мястото и споко после няма дискомфорт само си я мажеш и някаква марличка слагай мазилото да не ти цапа дрехите;
    моята, въпреки че е малка се обели за 14-15 дена.
    Късмет

Суперрр ... не се притеснявай .. направих си татос миналата събота отвърте на китката .. очаквах супер голямата болка .. много се стахувах и аз .. както вече казаха не е болка за умиране търпи се .. лично при мене не болеше кой знае колко някакфо вибриращо неприятно парещо чувство .. само пръстите ми изтръпнаха.. зарастна ми за една седмица до тогаава я мажеш с Гентамецин =] :P

Guest
    ниско на корема, на триъгълника болеше повече от колкото на китката- с тва мога да го сравня, хората усещат различно болката

хора моля ви се какви корички,какви 5 лева ?! Стане ли ти коричка, като на раничка, не е на хубаво работата.
    Принципно към 4 5 ден кожата започва де са обелва, но това което пада е като люспичка не като коричка !

Колкото до болката, такава нямаше .. има известен дискомфорт, но за болка не може и дума да става : ) Само когато опира на кокал е малко по гадничко.

Щом казваш че искаш нещо малко 2-3 см, мисля че няма да ти струва повече от 50, но все пак зависи ;p

аз си направих татуса вчера и имаше болка, но не е нещо което не може да се изтърпи, аз го сравнявам с болкатса при епилация... малко по-голяма но при всеки си е различно и зависи от мястото ако татуса ще ти е толкова малък мисля че минимума в професионалните студиа е около 40 лв. Моя татус го правиха около 2 часа, но щом твоя ще е толкова малък за не повече от 15 минути ще те нарисуват , а за поддръжката: 4 часа някаде след като те нарисуват се измива с вода и сапун, не много студена и не много топла ... аз лично се мажа с Вита-Мерфен. Татъса не бива да се оставя да исъхва маже се когато забележиш че не е вече влажен. Хубаво е да го миеш сутрин обед и вечер, за да падне излишната боя и мръсотията и след измиване не е хубаво да се бърше с кърпа, най-добре с тоалетна хартия иили нещо такова ако има нещо друго от което се интерисуваш, ако мога да ти помогна ще се радвам
    "Дрогата е бавна смърт" - научно установено
    "Алкохола е враг на човека" - лекарско предписание
    "Бог е казал обичай врага си" - религиозно предписание

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз усетих болката като все едно ме дерат с пергел. Не е болка за умиране. Имам пеперуда между другото :P Иначе на китката ме боля повече отколкото на плешката (на китката в началото е доста подуто). За 15 мин едва ли ще стане, по-скоро 30-40 мин според мен. След това усещането докато зарастне е като ожулено, поне аз така го усещах.
    Обаче после като се погледнеш ти става толкова яко, че искаш пак да седнеш и още да те бодат и цялата да си нарисувана!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

И аз искам да си правя tattoo, но нямам още годините.. Искам да е малка лапичка на китката, или 2 лапи на кръста, но там много боляло. Страх ме е бая, че ще боли много.. Обаче съм се решила и ще си направя ..

Трябва след като си я направиш, фолиото, което ти сложат да не го махаш 24 часа. Купуваш Витамерфен от аптеката (около 5 лева е). След като минат 24 часа от фолиото, махаш го и измиваш татуса с бебешки сапун подсушаваш го с потупвания и го мажеш с витамерфен и така по 4-5 пъти на ден. Има период в който почва да сърби, но НЕ ГО ЧЕШАЙ. Ще започне да се бели - не се притеснявай - така трябва. И така си го миеш и мажеш около седмица. Питай си човек дето ще ти го направи. А за болката - боли там, където има повече подкожни мазнини и кост. А и където и да си правиш, болка ще има, но е търпима. Надявам се да съм бил полезна.

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Нужно ли беше да изровите толкова стара тема ?

caisytoo, фолиото стои 2 най-много 3 часа. Някои казват, че е добре и след това да се слага пак фолио, което ппц е за да не си цапаш дрехите като мажеш татуса, но така зараства много по-бавно защото раната/татуса не може да диша.
    Витамерфена е добър, да. Като мазах с него още на първия ден се обели малка част от татуса. На третия всичко.
    prettyliar, не се панирай, болката е временна и не е някаква нетърпима. Чела съм, че на ребрата боли най-много, но на мен като ми правиха там не беше кой знае колко, още повече пък, ако татуса ще е малък на избраното от теб място едва ли ще те боли така че да се гърчиш/викаш. И аз се бях наплашила предварително от болката.
    И все пак добре си помисли преди да си правиш лапи или нещо такова, което няма да свързваш по някакъв начин с нещо важно за теб, за да не съжаляваш след време.
    Успех.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Може би зависи от сезона. Зимата на мен ми казаха, че трябва да преспя с фолиото.

Благодаря ви А и случайно попаднах на тази тема, та реших да пиша .. Ще обмислям още какво да е.. а и къде да е.
    Последно редактирано от prettyliar : 06-28-2012 на 05:38

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си