.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Добре де, имала е цветна бременност, значи течението /сигурно/ е било необичайно на цвят, че и количество! Как не се е усетила да си купи тест за 3 лв.?

И аз съм на мнение, че непросветеното хлапе е "наш кадър". Да й е честито бечето, да й е живо и здраво и дано семейството не съсипва и неговия живот, давайки го в дом за деца!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Само да вметна за най-младата майка в света, че детето на пректика гинетично е било неин брат близнак. По-опитните в мдицината да кажат дали е възможно, но тестовете са доказали, че при вътреутробното развитие тя го е асимилирала, растяло е в нея и след 5 години го е родила...но изобщо може ли бебе да има развити полови органи до такава степен, че да износи плод?

spored mene tq e znaela oba4e q e bilo strah da kaje na mama i tati a pak i vijdam 4e mn govorite za napalnqvaneto lekarite kazaha 4e naistina e mojela da si pomisli 4e e napalnqla zashtoto e nqmala 4ak takaf korem
    Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!

Егати

Град
    nqkude tam
    аз лично познавам едно момиче,което роди на почти 16. в седмия месец разбра,че е бременна и след 1-2 седмици роди. и тя е била с цветна бременност или поне така каза. и сега дори ходи на училище заедно с детето си ,което вече е почти 2 години. Така,че всичко е възможно в днешно време.
    Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
    Усмихвай се, дори да ти се плаче!
    Усмихвай се, дори да те боли!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И пак остава въпросът как при цветна бременност не е забелязала промените в течението... Все пак 15 години живее със себе си и познава тялото си и явленията в него!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    С баща ми се насрахме от смях.

Цитирай Първоначално написано от sexi_06
    аз лично познавам едно момиче,което роди на почти 16. в седмия месец разбра,че е бременна и след 1-2 седмици роди. и тя е била с цветна бременност или поне така каза. и сега дори ходи на училище заедно с детето си ,което вече е почти 2 години. Така,че всичко е възможно в днешно време.

abe izvinqvai tq ako se e pazila...,za da e stanal gaf se nqkvi sameniq trq da e imala..

vie s takiva slu4ki 6a me karate seki mesec testove da si pravq bahti det s pr mi super mn se pazim i vnimavame...

ubii me utrepi me ne moga da povqrvam 4e edno momi4e -jena uj ve4e nqma da useti 4e moje da ima jivo sy6testvo v korema si,nali togava se sybujda mai4in instink, tva bebe rita, ne etoku taka rabotata

za men si4ki det minavat s takiva istorii ne6to vse poslygvat ...

pazi boje ot takiva slu4ki!!!

Цитирай Първоначално написано от mIsS-kIsS
    Няма начин да не е усещала движенията на бебчо. Пък и 8 месеца без цикъл и да не се усъмни...Знаела е и то много добре.
    бебчо каза хаххахах смях .. а относно темата
    о.О тва или са глупости или момичето нещо не свързва ляво с дясно ..

а като по прочетох малко повечко мнения ...
    в България имах една саученичка която ми разправяше за маика си че била бременна в 4 5 месец .. кфо станало .. зимата на някакъв курорт в Банско ли къде не помня .. спала с някакъв .. /даже не го помни кои тои .. нито номер му има нищо ../ и няколко месеца по късно усетила нещо в корема рита.. мислела че е нещо някакви газове нз .. отишла на лекар и лекаря и казал че е бременна .. не се усетила защото 1) имала коремче и 2)на възраст е жената .. в смисъл /40- 40 и нещо ../ и сметнала че е нормално да и закъснява... и ся няма как да абортира няма ккак да каже на бащата.. и бившата ми саученичка ще си има братче / сестриче .. ако маика и вече не е родила ... абе смях ... но все пак е странно ако си на 15 и не разбереш . . ..

Абе всичко е възможно! А и тя е на 15 години....расте ала бала може да си е мислила че напълнява или ддз....но щом доктора казва че е била в цветна бременност немисля че ние може да спорим! А и за кво изобщо го мислим това момиче....да й е живо и здраво момченцето и тя също! Да не дава Бог да идва на нашите глави че тогава вече става кофти....

http://www.vbox7.com/play:bc861fd4
    Тук обясняват защо не се е усетила!!!

Абе не е забелязала хаххахах Не виждам защо изобщо се обсъжда това. Просто е минало много време, докато реши какво да прави с бебето и е станало късно за аборт и се прави на тресната пред техните, защото иначе не може да им даде отговор на въпроса "Защо не ни каза?". Кое идва първо на ум, с което да се измъкнеш? - "Не знаех", само дето за бременност е малко по-сложно да не си знаел и недоумявам как техните, а и доста други хора изобщо са се хванали.

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    А тя знаела ли е че е 15 годишна и че мензиса и бил спрял само за 8 месеца - или тва е нормално ей така да спира профилактично по за няколко месеца
    На една приятелка и беше спрял за 7,8 месеца а тя даже не е сексуално активна.Така че..много може да е нередовен на тая възраст.А доколкото момичето..ми възможно е според мен.

Град
    In the middle of nowhere
    когато разбрах бях ето така не ми се струва логичноо...тя бременна в 8-ми м есец кара цветна бременност и никои от техните не забелязва....определено съм сигурна че е разбрала (може би вече късно 4-ти месец) но я е било страх да каже на техните....тоя абсурд само тука може да стане...емм ся ще дондурка бебенце

П.С. mirchetu : напълно съм сагласна с теб

Бащата да му мисли.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Само да вметна за най-младата майка в света, че детето на пректика гинетично е било неин брат близнак. По-опитните в мдицината да кажат дали е възможно, но тестовете са доказали, че при вътреутробното развитие тя го е асимилирала, растяло е в нея и след 5 години го е родила...но изобщо може ли бебе да има развити полови органи до такава степен, че да износи плод?
    http://www.lemons.btourism.com/facts.php?id=2
    Абе не се знае, щом е имала цикъл на 3 може да е била изнасилена и да е забременяла...

Въх...плашите ме.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Бащата да му мисли.
    Следващия път да ползва кондом
    Ако бях на негово място щях да кажа че съм гей
    GTA Stunting

Po princip...cvetnata bremennost...katy ti teche e mn po razlichno ot tova kogato si ti idva menzisa...ne e sashtoto...mn po malko e...i se zzabelqzva...no tq ne e obarnala dostata4no vnimanie...a vse pak e vazmojno da ne e zabelqzala...6tom kazvat 4e i drugi zdravoslovni problemi e imala...a az si mislq 4e moje da e znaela..no da se e strahuvala da kaje na roditelite si i e iz4akala da se sluchi tova...i da pomislqt 4e ne e znaela...vse pak vsi4koe vazmojno de..

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Бащата да му мисли.
    Следващия път да ползва кондом
    Ако бях на негово място щях да кажа че съм гей
    Да те поправя- Безотговорен Гей *

Momi4eto nqma kak da ne e razbrala , 4e e bremenna.Nai veroqtno e razbrala kogato bebeto e po4nalo da se dviji no si e premul4ala zaradi roditelite si.

тва момиче според мен е напълно малоумно.Не може да не усети че нещо и мърда и я рита в корема.И че почва да и расте корем.Тва е невъзможно.Аз мисля,че тя е знаела но я е било страх да каже вкъщи,И сега е казала,че незнаела,че е бременна за да няма проблеми вкъщи.

Град
    Hidden Village of Konoha
    Добре, приемам, че щом е цветна бременността - няма как да се усъмниш, не е наддала килограми заради спортуването, не е усетила контракциите, докато не е почнала да ражда, ама сутрешното гадене и цялостното неразположение през първите месеци на бременността как не е усетила не ми е ясно? Пък и ако е повръщала и си е мислела, че е от друго, как така майка й не й е обърнала внимание? Месец-два да повръщаш всяка сутрин си е меко казано притеснително....
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Голям фен
    kak da ne razbere se pak si ima priznaci korema trqbva da i raste da i prilo6ava i t.n nebivalici samopi6at

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си