- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 15 годишна ражда без да знае, че е бременна
Добре де, имала е цветна бременност, значи течението /сигурно/ е било необичайно на цвят, че и количество! Как не се е усетила да си купи тест за 3 лв.?
И аз съм на мнение, че непросветеното хлапе е "наш кадър".Да й е честито бечето, да й е живо и здраво и дано семейството не съсипва и неговия живот, давайки го в дом за деца!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Само да вметна за най-младата майка в света, че детето на пректика гинетично е било неин брат близнак. По-опитните в мдицината да кажат дали е възможно, но тестовете са доказали, че при вътреутробното развитие тя го е асимилирала, растяло е в нея и след 5 години го е родила...но изобщо може ли бебе да има развити полови органи до такава степен, че да износи плод?
spored mene tq e znaela oba4e q e bilo strah da kaje na mama i tatia pak i vijdam 4e mn govorite za napalnqvaneto lekarite kazaha 4e naistina e mojela da si pomisli 4e e napalnqla zashtoto e nqmala 4ak takaf korem
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
аз лично познавам едно момиче,което роди на почти 16. в седмия месец разбра,че е бременна и след 1-2 седмици роди. и тя е била с цветна бременност или поне така каза. и сега дори ходи на училище заедно с детето си ,което вече е почти 2 години. Така,че всичко е възможно в днешно време.
Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
Усмихвай се, дори да ти се плаче!
Усмихвай се, дори да те боли!
Нека другите си мислят,
че щастието с теб върви!
И пак остава въпросът как при цветна бременност не е забелязала промените в течението... Все пак 15 години живее със себе си и познава тялото си и явленията в него!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от sexi_06
abe izvinqvai tq ako se e pazila...,za da e stanal gaf se nqkvi sameniq trq da e imala..
vie s takiva slu4ki 6a me karate seki mesec testove da si pravq bahti det s pr mi super mn se pazim i vnimavame...
ubii me utrepi me ne moga da povqrvam 4e edno momi4e -jena uj ve4e nqma da useti 4e moje da ima jivo sy6testvo v korema si,nali togava se sybujda mai4in instink, tva bebe rita, ne etoku taka rabotata
za men si4ki det minavat s takiva istorii ne6to vse poslygvat ...
pazi boje ot takiva slu4ki!!!
бебчо казаПървоначално написано от mIsS-kIsS
![]()
![]()
хаххахах смях .. а относно темата
о.О![]()
тва или са глупости или момичето нещо не свързва ляво с дясно ..
![]()
а като по прочетох малко повечко мнения ...
в България имах една саученичка която ми разправяше за маика си че била бременна в 4 5 месец .. кфо станало .. зимата на някакъв курорт в Банско ли къде не помня .. спала с някакъв .. /даже не го помни кои тои .. нито номер му има нищо ../и няколко месеца по късно усетила нещо в корема рита.. мислела че е нещо някакви газове нз .. отишла на лекар и лекаря и казал че е бременна
![]()
.. не се усетила защото 1) имала коремче и 2)на възраст е жената .. в смисъл /40- 40 и нещо ../ и сметнала че е нормално да и закъснява... и ся няма как да абортира няма ккак да каже на бащата.. и бившата ми саученичка ще си има братче / сестриче .. ако маика и вече не е родила
... абе смях ... но все пак е странно ако си на 15 и не разбереш . . ..
![]()
Абе всичко е възможно! А и тя е на 15 години....расте ала бала може да си е мислила че напълнява или ддз....но щом доктора казва че е била в цветна бременност немисля че ние може да спорим! А и за кво изобщо го мислим това момиче....да й е живо и здраво момченцето и тя също! Да не дава Бог да идва на нашите глави че тогава вече става кофти....
http://www.vbox7.com/play:bc861fd4
Тук обясняват защо не се е усетила!!!
Абе не е забелязала хаххахах Не виждам защо изобщо се обсъжда това. Просто е минало много време, докато реши какво да прави с бебето и е станало късно за аборт и се прави на тресната пред техните, защото иначе не може да им даде отговор на въпроса "Защо не ни каза?". Кое идва първо на ум, с което да се измъкнеш? - "Не знаех", само дето за бременност е малко по-сложно да не си знаел и недоумявам как техните, а и доста други хора изобщо са се хванали.![]()
На една приятелка и беше спрял за 7,8 месеца а тя даже не е сексуално активна.Така че..много може да е нередовен на тая възраст.А доколкото момичето..ми възможно е според мен.Първоначално написано от ubuntu
![]()
когато разбрах бях ето такане ми се струва логичноо...тя бременна в 8-ми м есец кара цветна бременност и никои от техните не забелязва....определено съм сигурна че е разбрала (може би вече късно 4-ти месец) но я е било страх да каже на техните....тоя абсурд само тука може да стане...емм ся ще дондурка бебенце
![]()
П.С. mirchetu : напълно съм сагласна с теб
http://www.lemons.btourism.com/facts.php?id=2Първоначално написано от krem4et0
Абе не се знае, щом е имала цикъл на 3 може да е била изнасилена и да е забременяла...![]()
Въх...плашите ме.
Следващия път да ползва кондомПървоначално написано от buffalo88
![]()
Ако бях на негово място щях да кажа че съм гей![]()
GTA Stunting
Po princip...cvetnata bremennost...katy ti teche e mn po razlichno ot tova kogato si ti idva menzisa...ne e sashtoto...mn po malko e...i se zzabelqzva...no tq ne e obarnala dostata4no vnimanie...a vse pak e vazmojno da ne e zabelqzala...6tom kazvat 4e i drugi zdravoslovni problemi e imala...a az si mislq 4e moje da e znaela..no da se e strahuvala da kaje na roditelite si i e iz4akala da se sluchi tova...i da pomislqt 4e ne e znaela...vse pak vsi4koe vazmojno de..![]()
Momi4eto nqma kak da ne e razbrala , 4e e bremenna.Nai veroqtno e razbrala kogato bebeto e po4nalo da se dviji no si e premul4ala zaradi roditelite si.![]()
![]()
![]()
тва момиче според мен е напълно малоумно.Не може да не усети че нещо и мърда и я рита в корема.И че почва да и расте корем.Тва е невъзможно.Аз мисля,че тя е знаела но я е било страх да каже вкъщи,И сега е казала,че незнаела,че е бременна за да няма проблеми вкъщи.
Добре, приемам, че щом е цветна бременността - няма как да се усъмниш, не е наддала килограми заради спортуването, не е усетила контракциите, докато не е почнала да ражда, ама сутрешното гадене и цялостното неразположение през първите месеци на бременността как не е усетила не ми е ясно? Пък и ако е повръщала и си е мислела, че е от друго, как така майка й не й е обърнала внимание? Месец-два да повръщаш всяка сутрин си е меко казано притеснително....
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
kak da ne razbere se pak si ima priznaci korema trqbva da i raste da i prilo6ava i t.n nebivalici samopi6at