- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- забременяване
Хора моля ви кажете ми без да се ебавате има ли опасност приятелката ми да забременее, правихме секс без презерватив, но 100% не съм свършвал в нея, само не съм сигурен дали съм бил напълно сух нали разбитеплс
Я ми кажи адекватна причина за това, че сте правили секс без презертив???!?!?! .. И после задаваш въпроси ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
sporti ne se nervirai vij koga se e regnal i si prawi izwodite ..t.e temata e ebavka a toya e ..Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Ami spored men ne e zabremenqla...vseki ima opaseniq za po-sigorno kupi i edin test no mislq che shtom si na mnenie che ne si svarshil v neq znachi ne si
стига бе сериозно ви говоря...... ;(
аи стига уа...Първоначално написано от vesonui
![]()
Защо правихте секс без презерватив?Да, има вероятност.Много ми е интересно защо се сещате за вероятността от забременяване след секса, а не преди него?Това не мога да си го обясня....
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
браво брато БРАВООООООООООООООООООООО ОО .... Аплодисментииииииииииииии иииииии..... тъпак опрай се сам щом си я праскал без капутец .... да беше помислил по рано... хахаххах.... хлапак
Не целта е цел, а пътят
kat ne si svur6il v neq nqma
horata s godini si praqt deca i ne ospqvat vie ot edin put i daje ne e bilo v neq i po4vate da pi6ete tupi temi bremena sam ili ne6ty ot toz rod![]()
![]()
![]()
ai 4etete starite temi i stiga se povtarqt edni i su6ti vuprosi
![]()