.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88
    Мега фен Аватара на Pliok0019

[18+] Хората променят ли се?

Въпросът ми е само към хората, над 18, просто защото останалите нямат достатъчно опит.

Виждали ли сте промяна в свой близък (питам главно за в положителния аспект)?
    Промяната окончателна ли е била?

Наскоро един мой бивш каза, че ще се промени, но му тябва малко време. Той вече е част от миналото, не ме интересува, но се замислих дали попринцип хората са способни на подобно нещо...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    войниците се променят след войната.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Значи така хората много трудно се променят ама страшно трудно могат да сменат ситуацията маската или настроението да показват друг но са си еднакви промяната тя започва от вътре на вън лесно да си сложиш хубава обвивка а от вътре да си развалина затова промените у хората са рядкост и не стават от ден за ден това може да отнеме месеци години....
    Да аз мога да се приема като един променен човек както и при някои мои приятели които промени станаха почти едовременно хората могат да се променят лошото е че е много труден и бавен процес...
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Мега фен Аватара на iiirish
    Да правиш повече компромиси - да, но да промениш характер, граден досега, е меко казано невъзможно. Ако ти възприемаш правенето на повече компромиси за "промяна" ок, но всъщност е далеч от понятието "промяна в характера". При каквито и обстоятелства да е, един изграден характер, трудно се пречупва

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Да правиш повече компромиси - да, но да промениш характер, граден досега, е меко казано невъзможно. Ако ти възприемаш правенето на повече компромиси за "промяна" ок, но всъщност е далеч от понятието "промяна в характера". При каквито и обстоятелства да е, един изграден характер, трудно се пречупва
    Нали това се опитвам да кажа за промяна на характер може да отнеме от месеци в най-добрия случай до години а може и никога...

Цитирай Първоначално написано от Jagger
    Нали това се опитвам да кажа за промяна на характер може да отнеме от месеци в най-добрия случай до години а може и никога...
    Виж какво, когато пиша мнение по някоя тема, аз никога не чета предните постове. Какво е искал да каже тоя или онзи мен не ме вълнува. Аз изразявам собственото си мнение, а това че то съвпада с второ, трето или пето, е само плюс за останалите. В крайна сметка, когато в една тема мненията се препокриват, това най-добре помага на питащия, дори и тези мнения да са написани по различен начин

Виж какво, когато пиша мнение по някоя тема, аз никога не чета предните постове. Какво е искал да каже тоя или онзи мен не ме вълнува. Аз изразявам собственото си мнение, а това че то съвпада с второ, трето или пето, е само плюс за останалите. В крайна сметка, когато в една тема мненията се препокриват, това най-добре помага на питащия, дори и тези мнения да са написани по различен начин
    Сега имам един въпрос защо така се защитаваш все едно съм ти казал нещо страшно или съм те провокирал просто казах че съм се опитал да кажа същото един вид имаме еднакви мнения мислим еднакво и не става на въпрос за взимане на мение упрекване и т.н. защо реагирате така дръпнато... спокойно никой нема да ви изяде или утрепе ....

Сега имам един въпрос защо така се защитаваш все едно съм ти казал нещо страшно или съм те провокирал просто казах че съм се опитал да кажа същото един вид имаме еднакви мнения мислим еднакво и не става на въпрос за взимане на мение упрекване и т.н. защо реагирате така дръпнато... спокойно никой нема да ви изяде или утрепе ....
    Нито съм се защитавала, нито съм имала повод да го правя. Чисто и просто коментара ти след моя пост беше излишен и аз по заобиколен начин ти го казах, след като не си го разбрал ти го казвам сега в прав текст - това е

Град
    София
    Може да се промени..аз съм жив пример...но винаги кото и да праиш не можеш да заличиш черната страна от същността си

Град
    РЮАР
    К'во беше :

" Вълкът кожата си мени, но нрава не "

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Не мога да съм компетентен по въпроса.... още няколко месеца
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

ами всеки е способен на промяна!
    Това е въпрос на личен избор и на много силен характер. Този, който казва "аз не мога да се променя, защото... еди-какво-си и еди-що-си, то този човек не иска да се променя и си намира оправдания. В даден момент от живота на човек настъпват такива промени, които му обръщат живота на 180 градуса. След такива моменти, човек се променя окончателно и... в някои отношения се вижда такава разлика, която може дори да шокира околните.
    Хубаво е, че си написал, че темата е за малко по-порастнали хорица.
    Аз нямам кой знае какъв опит, но съдя по нещата случили се с мен, с приятелят ми, който уж го имам... Съдя по много хора!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от sodomicdream
    ами всеки е способен на промяна!
    Това е въпрос на личен избор и на много силен характер. Този, който казва "аз не мога да се променя, защото... еди-какво-си и еди-що-си, то този човек не иска да се променя и си намира оправдания. В даден момент от живота на човек настъпват такива промени, които му обръщат живота на 180 градуса. След такива моменти, човек се променя окончателно и... в някои отношения се вижда такава разлика, която може дори да шокира околните.
    Хубаво е, че си написал, че темата е за малко по-порастнали хорица.
    Аз нямам кой знае какъв опит, но съдя по нещата случили се с мен, с приятелят ми, който уж го имам... Съдя по много хора!

И аз съм на същото мнение.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Подкрепям sodomicdream . Вярвам че хората могат да се променят но само ако наистина го искат, сиуацията е подходяща и обстоятелствата са ги принудили. Не може е така да си кажеш "От днес съм нов човек" и да се промениш коренно (макар че и това понякохга се случва). Промените стават постепено и само ако момента е правилен..

Ако говориш за промяна на мисленето с времето - определено се променят...В смисъл такъв на 14-16 мислиш по един начин...,но след като станеш на 18-20 започваш да мислиш за по-различни неща,започват да те вълнуват други теми.Това дали промяната ще е положителна или отрицателна е индивидуално за всеки...Зависи от много неща....В тийн мисленето и след това,когато навлезеш в истинският живот - искаш неискаш се променяш...
    Но това се вижда с времето,с действията и със всичко останло - но да човек е склонен към промяна,особено в тази възраст!Трудна е промяна след 30+

П.П. Сори,ако съм се отдалечила от темата
    A qui

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Трудна е промяна след 30+
    Трудна но не невъзможна. Майка ми е на 44 а се е промеила адски мн през последните няколко години и то към по-добро. Зависи от човека.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от Erica
    Трудна е промяна след 30+
    Трудна но не невъзможна. Майка ми е на 44 а се е промеила адски мн през последните няколко години и то към по-добро. Зависи от човека.
    Не съм казала,че е невъзможна .Всяко правило си има изключения :P
    A qui

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Не мога да съм компетентен по въпроса.... още няколко месеца
    kfo kato sam po malka ot 18...vse pak moje da imame nqkakaf opit ... no spored men... samo tozi koito go jelae istinski se promenq..kogato ima golqm stimul moje da se promeni... moq priqtel e super inat..vsi4ko pravi s rogata napred...no kogato me sre6tna po4na da se promenq..sega ne e taka ..ii misli za men... be6e mnogo zle v deseti klas no s podkrepa se izdigna i podobri v u4ili6te... i sega zavarshi s otli4ie...no kakto kazvam vsi4ko e do 4oveka... i kato za posledno imaite predvit 4e me delqt 6 meseca do 18..moje i da ne e taka

Град
    София
    Нямам желание да чета, всички мнения.Ако се повтарям..ем свикнете.
    Дали хората се променят?Променят се, с годините хората развиват своите качества.Ако си мислете, че когато сте били на 15 сте били много зрели не е така.Дори на 30 все още сте зелени.Опита разбира се трупа не с четене на книги.А с житейски премеждия.В следствие на всичко това, ние хората се променяме.Аз лично забелязвам промяна в себе си със всяка година.Ставам по зрял за някои неща.Избирам различни неща.Но имам и черти които все още не променям.За тези промени е нужно време разбира се, както и средата в която живеем.Положителни или отрицателни, промените са факт.Човек губи по нещо с всяка една промяна.Но може и да спечели, това е въпрос на гледна точка.Както казват хората, за всеки влак има пътници.

Колкото до това ..гаджетата ми от преди 5-6 години, ми казват,че съм станал по учарователен и по добър от преди години.Но това е само защото точно сега аз се развивам..и тъпърва започвам да преличам на човек.

Разбира се моя опит се гради на моите преживявания.Така,че не бих казал,че съм много напреднал.Но съм се променил доста за няколко години.

Повече от фен
    Syjalqvam za latinicata.
    Po temata - da ,moje.Vseki 4ovek moje da se promeni.Vajnoto e naistina da go iska.Vinagi trqbva da ima stimul,za da moje da se osy6testvi tazi promqna - nezavisimo dali toi e osyznat ili ne.Lo6oto e,4e na horata kato ne6to im e trudno ,se otkazvat ot nego v golqma 4ast ot slu4aite.Prosto e udobno.No ne vinagi e taka.
    Ti poznava6 tozi 4ovek - ako e silna li4nost (ako e taka,zna4i si e proli4alo) i zna4i moje da se spravi .
    Ima i skriti limonki - kato men.No se promenih.Dadoh si go za cel,no bez da znam kak da q postigna.Use6tah promenite,i drugite gi vijdaha,no bqha ni6tojni sami po sebe si.Edva 2 godini po-kysno mi kazaha ,4e sym se promenila.Korenno.I v tozi moment go osyznah s pylna sila.Prosto hubavite ne6ta ne stavat izvednyj.Trqbva da se 4aka.No po-skoro,otkolkoto o4akva6 6te razbere6 dali naistina si struva. : )

Град
    Под масата
    Аз пък не мисля,че един характер е трудно да се промени... рано или късно всеки се променя,и естествено всичко зависи от принципите му и разбиранията му за живота. Аз лично за последната година се промених съществено и ако дотогава съм имал едно мнение по даден житейски въпрос,то сега не мисля,че ще е същото. Не се отнасям към хората по същия начин... та всъщност много зависи какво трябва да си промени човек,за да се каже,че е променен.
    dance

За да се промени 1 човек-трябва да е изживял някакъв преврат в живота-да му се е случило нещо крайно..иначе не...Вярвам..че хората се променят..разбира се..но тази промяна е временна!Рано или късно той пак става същия...какъвто е бил винаги !!!

Estestveno che moje...kogato chovek osuznae che ima nujda ot tazi promqna

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    horata se promenqt o taq poziciq che s godinite pomadrqvat i jivota gi uchi. uchat se ot greshkite si ot postapkite si... naistina pomadrqvat i pochva da msilqt po-seriozno i terzvo nad neshtata. no vatre v sebe si te zapazvat osnovnoto... onazi chast ot haraktera koqto nishto ne moje da q promeni.. romenqt se do edna stepen. ot strana na pomadrqvane i poumnqvane. (e pri nqkoi ne se poluchva de..) no pone pri mene... s techenie na vremeto az sma si az... no veche premislqm nqkoi nehsta predi d aptistapq kam akciq. predi ne ebilo taka togava ne noseh i otgovornost
    [[sorry za latinicata]]
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

обособен вече характер НЕ СЕ ПРОМЕНЯ НИКОГА ПОВЕЧЕ може би привидно но наистина никога

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си