.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    " V1lk1t kozinata si meni - no nrava ne " <- 4uvala li si q?
    .... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....

Мега фен
    Характерът, поне малка част от него си е ген, вярно е, че другата се нагажда според обстановката и средата, в която се движиш, но..
    Амоняк, нямам желание да споря с теб, ама как по-точно ще се промениш, като ти опрат ножа? Може и обноските да си промениш, възгледите, но никой човек не би могъл да се промени изцяло..
    Офф, не ща да се занимавам със спорове, защото всичките сте на едно мнение и само аз мисля по този начин.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Добре, аз не мога да разбера тая Emo Doll в качеството си на каква се обажда в темата? Откога има 18+ години, че пише в тема, в която излишно е казано, че е за пълнолетни?
    Левски шампион але але!

Мега фен
    На предната страница споменах, че може и да нямам 18 години, но все пак ще изкажа своето мнение.

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Характерът, поне малка част от него си е ген,
    тва , че ти си взел от характера на майка си , не означава ,че при всички е така
    By myself but not alone ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mariiche
    тва , че ти си взел от характера на майка си , не означава ,че при всички е така
    Първо, момиче съм, второ откъде знаеш при кой как е?

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    стига лъга, бе!!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен
    ^ Комплексиран тъпак.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ^ Комплексиран тъпак.
    о, да
    аз завиждам на твоята външност..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен
    Не бих казало само.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Малко или много всички вземат много неща от характерите на родителите си. Дори неща, които не харесват несъзнателно ги пренасят после в своите семейства. абе сега ако някой го е праил комшията... нема да земе мн от на родителите си...
    ако не го проумяваш, като го изживееш ми се перчи!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мда, аз всяка година се променям... всмисъл изперквам все повече и повече .

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PeBuLs_BaBe
    Малко или много всички вземат много неща от характерите на родителите си. Дори неща, които не харесват несъзнателно ги пренасят после в своите семейства. абе сега ако някой го е праил комшията... нема да земе мн от на родителите си...
    ако не го проумяваш, като го изживееш ми се перчи!!!
    Ебаси смешката си.
    Честно... Има толкова много хора, дето не приличат на родителите си , к'во всичктие са ги правили комшиите ли?
    Абе, емо гей, стига се заяжда с хората...
    Яко се комплексираш, че изглеждаш като момче и яко избиваш комплексите във форума. Аре дишай...

Мега фен
    Аз комплекси не избивам. Друг е въпросът на кого не му изнася.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Бан за противната мерудия на всяка манджа! Ебати, писна ми на хуя от тоя мъжествен клош! Не снига, че пише в теми, дето по принцип е упоменато изрично, че келеши като нея нямат право на мнение, щото имат съвсем пубертетско мислене, ами и отворена! Айде, някой да пуска темата с предложението за нейният/неговият БАН, че ми писна вече!
    Левски шампион але але!

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Ам...да..Някои хора си правят спам редовно..Мислят,че като направят много мнения,ще изглеждат по-умни.

А колкото до промяната...да,с времето хората се променят.Аз като по-малка не мислех,че може да приличам толкова много на родителите си,но с времето забелязвам как все повече и повече се изменям...Изумително вече си приличаме с майка ми по характер ,което не ме радва особено.Искаше ми се да бъда по спокойна и толерантна

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от MaRiYa_86
    Ам...да..Някои хора си правят спам редовно..Мислят,че като направят много мнения,ще изглеждат по-умни.

А колкото до промяната...да,с времето хората се променят.Аз като по-малка не мислех,че може да приличам толкова много на родителите си,но с времето забелязвам как все повече и повече се изменям...Изумително вече си приличаме с майка ми по характер ,което не ме радва особено.Искаше ми се да бъда по спокойна и толерантна
    то само с искане и празни приказки не става...
    Извини ме?!...Не помня да съм искала мнение или да съм задавала въпрос...Може ли да не си даваш безсмислените коментари?

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да

Град
    ...
    Ти си абсолютно сбъркан!? Как ме разбра пък каква съм...Аз не се смятам за такава,нека още някой да потвърди мнението ти...Нито съм си писала с теб,нито съм те обидила.Ако се мислиш за интересен-НЕ СИ.Ако търсиш внимание-ТЪРСИ ГО ДРУГАДЕ.Жалък си...Стига си нападал хората!!!!

а да си вземеш мнението и да си избършеш компетентния насран гъз с него, можеш ли?

ПП. не си извинена, в няколко теми те виждам каква пача си - у лево и яж маслини!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Ексо е изнервен ;р.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от MaRiYa_86
    Ти си абсолютно сбъркан!? Как ме разбра пък каква съм...Аз не се смятам за такава,нека още някой да потвърди мнението ти...Нито съм си писала с теб,нито съм те обидила.Ако се мислиш за интересен-НЕ СИ.Ако търсиш внимание-ТЪРСИ ГО ДРУГАДЕ.Жалък си...Стига си нападал хората!!!!
    мяуууууууу... да не се разревеш, къде ти отиде характерчето, ааааа?

Бъди по-спокойна и толерантна, нали това искаш?

Или само плямпаш, че искаш нещо, а всъщност не можеш да се промениш, като дебелото момиче, което много иска да отслабне, ама не може да спре да си тъпче туловището с пастички...

мяууууууууу аз съм сбъркан, а ти си слаба и си празнодумка... въздух под налягане (малко налягане) - пуффф енд ю ар гон...
    Ох,характера ми си е тук,не се тревожи.Не можеш да ме разплачеш,ами най-много да ме разсмееш,защото това си ти...клоун. (Attention Whore)

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Ексо е изнервен ;р.
    махмурлук и ми е топло...

Дебелото момиче без характер вкарква някакви лафчета...
    за жалост са твърде клиширани...
    Пък явно съм и тъпа,може да си прав...Щото не разбирам какво искаш от мен,нито помня да съм те засягала с нещо някога.А ако ти обичаш да разваляш настроението на някого без причина,то успяваш...не ти прави чест.Клиширано или не,така го мисля.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Бааахти хората сте, вече във всяка тема са джавкат некви идиоти, за едното нищо, само усирате форума с ненужните си скандали

ахахаха

ексо, простено ти е тогаз мен само ми е топло, пък е ад, а си представям иначе к'во е ;р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Бааахти хората сте, вече във всяка тема са джавкат некви идиоти, за едното нищо, само усирате форума с ненужните си скандали
    Не мен също не ми е приятно това,че само защото някакъв идиот има махмурлук,трябва да ме напада без причина и да ми разваля настроението.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си