.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от MaRiYa_86
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Бааахти хората сте, вече във всяка тема са джавкат некви идиоти, за едното нищо, само усирате форума с ненужните си скандали
    Не мен също не ми е приятно това,че само защото някакъв идиот има махмурлук,трябва да ме напада без причина и да ми разваля настроението.
    Стига си мрънкала, виж се колко си жалка, след като някой във форум може да ти развали настроението...

чак ми стана съвестно
    Ся пък съм жалка...Еби му майката...За кое съм жалка??? Че се държите отвратително...И да,някой във форум може да ми развали настроението,в случая ти,защото не съм дошла тук с нагласата да нареждам всеки тук или да търпя простотии...Ако си дошъл с идеята да нападаш и да се отбраняваш,аз не съм.
    Приключвам тук.Лек ден на теб и приятел махмурлук.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Аааа, ботушката е виновна значи, case solved

А ракията ако случайно е домашна, леле, леле...Въпреки че доколкото съм запознат от приятелката ми, домашната водка е по-голямо зло
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

тва като текилата в едно заведенийце в квартал Изток, дето текилата чашка беше 15-20 стотинки
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Re: [18+] Хората променят ли се?

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Въпросът ми е само към хората, над 18, просто защото останалите нямат достатъчно опит.

Виждали ли сте промяна в свой близък (питам главно за в положителния аспект)?
    Промяната окончателна ли е била?

Наскоро един мой бивш каза, че ще се промени, но му тябва малко време. Той вече е част от миналото, не ме интересува, но се замислих дали попринцип хората са способни на подобно нещо...
    Разбира се, че се променят... животът е една постоянна метаморфоза. Няма как да не се променим, при положение, че непрекъснато попадаме в нови ситуации, с нови хора, нови цели и всичко това изисква нова настройка.
    Като знам само през последната 1 година аз самият колко много съм се променил... наистина понякога е плашещо, защото не знаеш на следващия ден какъв ще бъдеш. Но пък за това имаме разума си - за да контролираме това, което сме. И да, наистина можем да го овладеем Мисля, че човешката душа може да се представи като един необязден кон - див, красив, своенравен, но с перспективата да бъде оседлан
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Град
    anytime, anywhere
    Човек може да се промени !! Не съм виждал коренна промяна в някой близък.Като цяло тя става постепенно с нарастване на годините.
    Не умея да губя !

Аз съм виждал, и то бърза. Обяснението е човек да има силна воля, устремена към доброто. А малко хора я имат. Поради липса на воля хората не могат да спрат да пушат, да пият и да се друсат

Град
    София

Re: [18+] Хората променят ли се?

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Въпросът ми е само към хората, над 18, просто защото останалите нямат достатъчно опит.

Виждали ли сте промяна в свой близък (питам главно за в положителния аспект)?
    Промяната окончателна ли е била?

Наскоро един мой бивш каза, че ще се промени, но му тябва малко време. Той вече е част от миналото, не ме интересува, но се замислих дали попринцип хората са способни на подобно нещо...
    В тийн форум е малко трудно да получиш адекватно мнение.

Вълкът козината си мени, но нрава-не.

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    момченце, ше ти дърпат ушите, връщай се на училище
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Цитирай Първоначално написано от Rowdy
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    момченце, ше ти дърпат ушите, връщай се на училище
    Какво даскало, бе?

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ооо, променят се, повярвай ми.

Мен ме превъзпитаха за половин година и съм изключително доволна от това. Друг човек съм, живея по-добре, по-щастлива съм.

Да, определено се променят, стига да го искат, разбира се.
    Собственост на Canis_Dirus

Голям фен
    Това не ти е супа. Няма рецепта. Но да променят се.
    И да, генетично заложено е повечето, то не се променя.
    То се превръща в мания, която заема целия ти живот.
    След всяка шокова терапия ефекта се изпарява.
    Когато някой има проблем, може да му се помогне.
    Когато този някой се нуждае от проблеми, винаги си намира.
    Това е.

Променят се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си