- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- [18+] Хората променят ли се?
Ся пък съм жалка...Еби му майката...За кое съм жалка??? Че се държите отвратително...И да,някой във форум може да ми развали настроението,в случая ти,защото не съм дошла тук с нагласата да нареждам всеки тук или да търпя простотии...Ако си дошъл с идеята да нападаш и да се отбраняваш,аз не съм.Първоначално написано от exploitedteen
Приключвам тук.Лек ден на теб и приятел махмурлук.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Аааа, ботушката е виновна значи, case solved![]()
А ракията ако случайно е домашна, леле, леле...Въпреки че доколкото съм запознат от приятелката ми, домашната водка е по-голямо зло![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
тва като текилата в едно заведенийце в квартал Изток, дето текилата чашка беше 15-20 стотинки![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Разбира се, че се променят... животът е една постоянна метаморфоза. Няма как да не се променим, при положение, че непрекъснато попадаме в нови ситуации, с нови хора, нови цели и всичко това изисква нова настройка.Първоначално написано от Pliok0019
Като знам само през последната 1 година аз самият колко много съм се променил... наистина понякога е плашещо, защото не знаеш на следващия ден какъв ще бъдеш. Но пък за това имаме разума си - за да контролираме това, което сме. И да, наистина можем да го овладеемМисля, че човешката душа може да се представи като един необязден кон - див, красив, своенравен, но с перспективата да бъде оседлан
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Човек може да се промени !! Не съм виждал коренна промяна в някой близък.Като цяло тя става постепенно с нарастване на годините.
Не умея да губя !
Аз съм виждал, и то бърза. Обяснението е човек да има силна воля, устремена към доброто. А малко хора я имат. Поради липса на воля хората не могат да спрат да пушат, да пият и да се друсат![]()
В тийн форум е малко трудно да получиш адекватно мнение.Първоначално написано от Pliok0019
![]()
момченце, ше ти дърпат ушите, връщай се на училищеПървоначално написано от Hit 2 fit.
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Ооо, променят се, повярвай ми.
Мен ме превъзпитаха за половин година и съм изключително доволна от това. Друг човек съм, живея по-добре, по-щастлива съм.
Да, определено се променят, стига да го искат, разбира се.
Собственост на Canis_Dirus
Това не ти е супа. Няма рецепта. Но да променят се.
И да, генетично заложено е повечето, то не се променя.
То се превръща в мания, която заема целия ти живот.
След всяка шокова терапия ефекта се изпарява.
Когато някой има проблем, може да му се помогне.
Когато този някой се нуждае от проблеми, винаги си намира.
Това е.