Нямам желание да чета, всички мнения.Ако се повтарям..ем свикнете.
Дали хората се променят?Променят се, с годините хората развиват своите качества.Ако си мислете, че когато сте били на 15 сте били много зрели не е така.Дори на 30 все още сте зелени.Опита разбира се трупа не с четене на книги.А с житейски премеждия.В следствие на всичко това, ние хората се променяме.Аз лично забелязвам промяна в себе си със всяка година.Ставам по зрял за някои неща.Избирам различни неща.Но имам и черти които все още не променям.За тези промени е нужно време разбира се, както и средата в която живеем.Положителни или отрицателни, промените са факт.Човек губи по нещо с всяка една промяна.Но може и да спечели, това е въпрос на гледна точка.Както казват хората, за всеки влак има пътници.
Колкото до това ..гаджетата ми от преди 5-6 години, ми казват,че съм станал по учарователен и по добър от преди години.Но това е само защото точно сега аз се развивам..и тъпърва започвам да преличам на човек.
Разбира се моя опит се гради на моите преживявания.Така,че не бих казал,че съм много напреднал.Но съм се променил доста за няколко години.