- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметичен лексикон за декоративна козметика
1. Какъв фон дьо тен изполвате?
*Не , че ги използвам де ,но на Импала един и два на Eйвън - colortrend
2. Каква спирала използвате?
*Използвам на Volume exspress - водоустоичивата (синя) и черната за повече обем , имам и една от Eйвън също много яка ,но са й изтрити надписите вече - червена опаковка, и една на майка - неизвестна за по - гъсти мигли
..
3. Какъв руж, перли използвате?
*Руж на импала , перли ще си купя скоро от Eйвън сигурно ..
4. Каква бронзираща пудра използвате?
*На Eйвън
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури?
* ПосещаваХ 2 пъти на седмица , за да ми чисти лицето - вече не ..
6. Какъв цвят сенки използвате?
*Бял , син , розов , черен , сив , почти всички цветове![]()
7. Какъв гланц / червило използвате?
*Много са ,имам най -малко 15 .. рядко ги използвам или ще е розово или безцветно , понякога и нещо като цвета на прасковата , да ми се слива с лицето такива![]()
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури?
*3 пъти Годишно,само за да ми земе връхчетата .. (изцъфтялите)
9. Любимия ви парфюм?
Оууу , Катерини,Калдион , много пъти на леля парфюмчетата,харесвам по сладичките
![]()
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните?
*Като се видя в обеци не знам защо ,но се сещам за един филм с пирати и сякаш и аз съм пират![]()
Харесвам ги и имам ,имам и голями и дискретни ... Но и от двата вида много рядко слагам .. Не е лесно , когато всеки път си сложиш обеци да се мислиш за пират
Лицето ми е нежно и повече слагам малки
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Това е четвъртата или петата тема тип "лексикон за козметика",която попълвам![]()
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Ейвън,но рядко си слагам...
2. Каква спирала използвате? Ейвън,Импала
3. Какъв руж, перли използвате? Ейвън,но пак рядко си слагам
4. Каква бронзираща пудра използвате? Не ми е необходима![]()
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? Когато имам нужда да релаксирам и да се поглезя.Ми почистване на лицето,оформяне на веждите,масаж,след това някоя успокояваща маска,кола маска ... Абе пълна програма
6. Какъв цвят сенки използвате? Зависи от облеклото и случая - сини,розови,зелени,бежови,ч ерни,лилави,оранжеви,бели,з латисти ...
7. Какъв гланц / червило използвате? Ейвън,Нивеа,Мейбълин
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? 1 път в месеца за обиране на краищата и оформяне и на 2 седмици за оформяне на бретона
9. Любимия ви парфюм? Булгари,Долче и Габана
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? Харесвам и големи и малкиЗависи от случая
![]()
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Avon
2. Каква спирала използвате? Maybelline и Avon
3. Какъв руж, перли използвате? Не използвам.
4. Каква бронзираща пудра използвате? Никаква.
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? Веднъж годишно за изтискване на черните точки. Иначе с всичко останало се оправям сама.
6. Какъв цвят сенки използвате? По принцип не нося сенки, а ако се случи - черни или розови
7. Какъв гланц / червило използвате? Avon - Pale Pink Shine, Nivea - Velvet Rose, Nivea - Cherry Kiss
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? Веднъж на 3 месеца - за отсраняване на цъфтежите и аз оформяне на прическата.
9. Любимия ви парфюм? Булгари
Нося само златни обици - моделът няма значение.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Първоначално написано от adizitk1
1. Какъв фон дьо тен изполвате? - на Ейвън, няк'ъв успокояващ
2. Каква спирала използвате? - на Ейвън и имам една подарък към нещо друго беше на Eveline
3. Какъв руж, перли използвате? - Не използвам такива.
4. Каква бронзираща пудра използвате? - втф?
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? - Рядко (всъщност не ходя) - нямам им доверие на тия, само при дерматолог ходя.
6. Какъв цвят сенки използвате? - Според тоалета...
7. Какъв гланц / червило използвате? - Ооо, толкова са много, ама повечето са на Ейвън (други по-големи марки Нивеа, Манхатан..)
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? - На различни интервали (средно на 4 месеца, ама може да ида понякога и след месец, и след половин година)
9. Любимия ви парфюм? - j'adore и много харесвам парфюмите на Fragonard.
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? - Всякакви имам (тоест ги харесвам), но напоследък не нося обици.
И двата вида харесвам, зависи от случаяПървоначално написано от adizitk1
Имам 4 несесера с гримове,така че малко трудно да изпиша всичко !
1. Какъв фон дьо тен изполвате? - Max Factor colour adapt
2. Каква спирала използвате? - Loreal telescopic clean definition
3. Какъв руж, перли използвате? - перли -Oriflame
4. Каква бронзираща пудра използвате? -
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? - оправям се сама
6. Какъв цвят сенки използвате? - черен,сив,кафяв
7. Какъв гланц / червило използвате? - на Eveline lip extreme
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? на 2 месеца горе доло за връхчета
9. Любимия ви парфюм? - Armani Code
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните?- зависи,но повече големи,висящи
1. Avon ColorTrend
2. Golden Rose Classics Ultra Volume x 4, Avon SuperShock
3. никакви
4. Golden Rose, Impala
5. не посещавам
6. черни,бели,сини,лилави,розо ви, зелени
7. Nivea LipCare ,Avon ColorTrend SweetShine Lipgloss
8. 2 пъти в годината за премахване на цъфтежа
9. J'Adore нa Dior
10. И двата вида нося зависи от облеклото
Ето въпросите:
1. Какъв фон дьо тен изполвате? На импала
2. Каква спирала използвате? На Avon
3. Какъв руж, перли използвате?Перли също на имапала
4. Каква бронзираща пудра използвате?Не ползвам пудра
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури?Само 1 път ходих за почистване на лицето и повече няма да отида
6. Какъв цвят сенки използвате?Най-често зелени,розови,бели,комбини ани с черно
7. Какъв гланц / червило използвате?Не ползвам от дост време
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури?През 2 месеца
смамо за обиране на връхчета
9. Любимия ви парфюм?Pur Blanca
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате-дискретните?-дискретни
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
1. На avon
2. пак на avon - supershock
3. неизползвам
4. на avon ...
5. ...
6. Светли
7. на avon за меки устни
8. 1 път в месеца за постригване разбира се
9. cristal
10. всякакви видове обеци харесвам само да са красиви![]()
1. Какъв фон дьо тен изполвате?
Импала
2. Каква спирала използвате?
Ейвън Супер Фул
3. Какъв руж, перли използвате?
Бронзови перли на Ейвън
4. Каква бронзираща пудра използвате?
Ъъ..
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури?
Не ходя на козметик
6. Какъв цвят сенки използвате?
Рядко слагам,но имам една палитра на Рубироуз със цветовете които ползвам
7. Какъв гланц / червило използвате?
Някой по лепкав на Орифлейм,зависи..
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури?
Рядко ходя,мразя фризьорите
9. Любимия ви парфюм?
Персийв и Диор Адикт
Харесвам и двата вида , имам всякакви
1. Какъв фон дьо тен изполвате?Не използвам!![]()
2. Каква спирала използвате?Kanebo,Clinique,Estee Lauder,Maybelline.
3. Какъв руж, перли използвате?Не използвам почти никога,но имам едни перли.(не помня на коя марка бяха).
4. Каква бронзираща пудра използвате?Не използвам пудра,но използвам коректор на Авен(Avene)
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури?Не посещавам козметик,но мисля в най-скоро време да отида заради черните точки.![]()
6. Какъв цвят сенки използвате?Кафеви(различни тонове на кафявото)на Нивеа и сиви на Боржуа.
7. Какъв гланц / червило използвате?Гланц-Мейбълин имам 2,също така и 2 на Нивеа и 2 на Лореал.
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури?Веднъж на 1-2 месеца за подстрижка(да ми се освежи косата).
9. Любимия ви парфюм?"Амор Амор" на Кашарел,"Inside" на Трусарди и на Том Форд "Черна орхидея".
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните?Харесвам и двата вида,но какви ще използвам зависи от случая и облеклото ми..
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Импала
2. Каква спирала използвате? Макс Фактор - рядко я ползвам
3. Какъв руж, перли използвате? никакъв
4. Каква бронзираща пудра използвате? никаква
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? за пъпки я посещавам козметичката, може би 1 път в месеца
6. Какъв цвят сенки използвате? сини, зелени, бежови и сиви
7. Какъв гланц / червило използвате? еми винено червен, не толкова силен гланц за специални случаи, безветен гланц или балсам ежедневно
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? само за подстригване, на всеки 4 месеца
9. Любимия ви парфюм? еми не ползвам кой знае какви парфюми, любимите ми обаче са на Фабио Версо и Адидас
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? имам и от двата вида, харесвам ги и двата, но предпочитам висящи или по големи обици които се забелязват
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Не иэполэвам ФДТ.
2. Каква спирала използвате? Последната,която си вэех е на Шанел и е много хубава.Друга,от която съм доволна е на LOREAL double extension.
3. Какъв руж, перли използвате? Не иэполэвам нито едно от трите.
4. Каква бронзираща пудра използвате? И такова не иэполэвам.
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? Не посещавам.
6. Какъв цвят сенки използвате? Най-често черни.МНого са добри на Dior.Скоро си купих и едни элатисто-кафяви на BOURJOIS в три цвята-добри са,добре се нанасят.Попринцип не харесват продуктита на BOURJOIS,но сенките ми харесват.
7. Какъв гланц / червило използвате? Много рядко поэлвам гланц.Иэполэвам ваэелин на Leocrema с бадеми и мляко и много омекотява.
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? На 2-3 месеца-подстригване на краищата и эа да си оправя корените.
9. Любимия ви парфюм? На Нина Ричи онэи,който е в шише род формата на ябълка.Много го обичам,сега трябва да си вэема такъв.
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните?Мраэя такива огромни обеци,най-вече халките...ужасни са.Не нося обеци,но ако ще сложа,ще са някакви по-малки.Имам едни пластмасови супер малки с мики маус![]()
P.S Въпросите са доста глупави![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Подмята се из гримовете ме една 3ка на Импала, ама напоследък хич не я ползвам.
2. Каква спирала използвате? Ейвън, Орифлейм, Голдън Роуз - Това ми е в наличност.
3. Какъв руж, перли използвате? изтрил се е надписа не знам какъв е
4. Каква бронзираща пудра използвате? не ползвам такава
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? веднъж на две седмици за обезкосмяване
6. Какъв цвят сенки използвате? рядко нося сенки, но най - често ползвам телесен цвят, златисто или розово
7. Какъв гланц / червило използвате? не ползвам, не ми е комфортно
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? веднъж на няколко месеца за връхчета и/или боядисване
9. Любимия ви парфюм? Ескада пасифик парадайс
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? Нещо отвикнах и от обеците, но попринцип много зависи от повода. Не бих сложила оргомни, висящи обеци за всеки ден.
1. Какъв фон дьо тен изполвате? -Oriflame
2. Каква спирала използвате? - Wonderlash на Oriflame
3. Какъв руж, перли използвате? - Руж не ползвам, перли на Oriflame
4. Каква бронзираща пудра използвате? - Не ползвам.
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? - 3-4 месечно, най-често за почистване на вежди, понякога и за почистване на лицето.
6. Какъв цвят сенки използвате? - Според облеклото, не може всеки ден един и същи цвят, трябва да е съобразено с облеклото, аксесоарите, бижутата, тена на лицето, повода.
7. Какъв гланц / червило използвате? - Телесен цвят, който не ми оцветява устине, само ги подчертава. Понякога и розово, но много рядко.
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? - За подстрижка веднъж на два-три месеца. За боядисване - всеки месец. За прическа - когато има повод.
9. Любимия ви парфюм? - Sensoria by Oriflame
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? - И двете, зависи от повода и облеклото. (Нали за обици за уши става дума?)
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
1. Какъв фон дьо тен изполвате? - Не използвам. Само при много специален случай майка ми ме маца по някакви си нейни си начини с нейни си работи, знам ли...
2. Каква спирала използвате? - L`Oreal някаква, хубава е.
3. Какъв руж, перли използвате? - Перли на Oriflame.
4. Каква бронзираща пудра използвате? - A сребризираща?!
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? - Веднъж-дваж в месеца - за оформяна на веждите и кола-маска на краката.
6. Какъв цвят сенки използвате? - Оу, различни, зависи от ефекта. Харесвам зелено...
7. Какъв гланц / червило използвате? - Прозрачен. Мисля, че беше Liquid Gloss.
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? - Сууууупер рядко. За поддържане на прическата.
9. Любимия ви парфюм? - Обонянието ми никакво го нямаПолзвам 1 червен на Givenchy и Little black dress от Avon или Oriflame, не помня кое точно.
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? - Честно си признавам - обичам кичозни неща, но не се осмелявам да нося.![]()
1. Какъв фон дьо тен изполвате? На Impala , но го използвам много рядко и то най-вече зимата, защото тогава съм много бледа.
2. Каква спирала използвате? На Avon или на Oriflame. Зависи от настроението ми (и дали ще реша си сложа...)
3. Какъв руж, перли използвате? Не използвам нито едно от двете
4. Каква бронзираща пудра използвате? Такова също не ползвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? Не посещавам.
6. Какъв цвят сенки използвате? По принцип толкова използвам сенки... Но, ако ще сложа са някакви бежови или... едни като бели, ама не точно (велико обяснение...)
7. Какъв гланц / червило използвате? Гланц на Avon или Lancome (безцветни). И задължително винаги си слагам Leocrema балсам за устни![]()
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? Веднъж на 2-3 (понякога 4-5) месеца. И винаги си променям прическата...
9. Любимия ви парфюм? На Кристина Агилера (забравих му името... Шишенцето е покрито с мрежа...) и един мъжки от Oriflame - DeMarko или нещо такова е.
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? - По принцип не нося обеци, никакви (да, дори и ушите ми не са пробити...). Но винаги съм харесвала малките, сребърни обечки![]()
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Oriflame
2. Каква спирала използвате? Bourjois
3. Какъв руж, перли използвате? Oriflame
4. Каква бронзираща пудра използвате? не използвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? посещавам го за почистване на лицето и веждите
6. Какъв цвят сенки използвате? Oriflame
7. Какъв гланц / червило използвате? Oriflame
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? ами когато старата прическа ми омръзне бягам за нова![]()
9. Любимия ви парфюм? Little black dress - Avon
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните?ами нося и от двата вида, зависи от случая,но през деня съм с мънички![]()
1. Какъв фон дьо тен изполвате? - в момента ползвам един от Ейвън
2. Каква спирала използвате? - Max Factor
3. Какъв руж, перли използвате? - Не използвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? - Не използвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? - Не посещавам
6. Какъв цвят сенки използвате? - Не използвам
7. Какъв гланц / червило използвате? - Предимно балсами за устни
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? - когато реша , че косата ми е прекалено нацъфтяла , реша , че искам нова прическа или ми трябва някакво къдрене за специален случай
9. Любимия ви парфюм? - Nina Richi-Nina
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? - Големи -не Висящи-даАз използвам големи кръгли обеци
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от adizitk1
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Bourjois 10 hour sleep effect
2. Каква спирала използвате? Loreal Architecte
3. Какъв руж, перли използвате? Bourjois- един кремообразен
4. Каква бронзираща пудра използвате? не използвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? Не посещавам
6. Какъв цвят сенки използвате? зависи
7. Какъв гланц / червило използвате? Bourjois Les Nudes
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? На 1-2 месеца, различно всеки път
9. Любимия ви парфюм? Много са, но като че ли на Calvin Klein-Euphoria
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? Харесвам и двата вида
Somebody told you how much i love you!!!
Everything's fine, so fine
i dvata vidaПървоначално написано от adizitk1
![]()