1. Какъв фон дьо тен изполвате? - Не използвам. Само при много специален случай майка ми ме маца по някакви си нейни си начини с нейни си работи, знам ли... 2. Каква спирала използвате? - L`Oreal някаква, хубава е. 3. Какъв руж, перли използвате? - Перли на Oriflame. 4. Каква бронзираща пудра използвате? - A сребризираща?! 5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? - Веднъж-дваж в месеца - за оформяна на веждите и кола-маска на краката. 6. Какъв цвят сенки използвате? - Оу, различни, зависи от ефекта. Харесвам зелено... 7. Какъв гланц / червило използвате? - Прозрачен. Мисля, че беше Liquid Gloss. 8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? - Сууууупер рядко. За поддържане на прическата. 9. Любимия ви парфюм? - Обонянието ми никакво го няма Ползвам 1 червен на Givenchy и Little black dress от Avon или Oriflame, не помня кое точно. 10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? - Честно си признавам - обичам кичозни неща, но не се осмелявам да нося.