- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметичен лексикон за декоративна козметика
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Avon Personal Match
2. Каква спирала използвате? Avon SuperShock
3. Какъв руж, перли използвате? Cover Girl
4. Каква бронзираща пудра използвате? Avon
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? когато ми хрумне
6. Какъв цвят сенки използвате? зависи
7. Какъв гланц / червило използвате? Avon, Oriflame, Yves Rocher
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? на 2-3 месеца за подстрижка и по повод за прическа.
9. Любимия ви парфюм? ооо, много са
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? нося и двата вида, зависи от конкретния случай, но по-често съм с големи халки.
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Нямам нужда
2. Каква спирала използвате? Не ползвам
3. Какъв руж, перли използвате? Не ползвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? Не ползвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? За почистване на лицето
6. Какъв цвят сенки използвате? Не ползвам
7. Какъв гланц / червило използвате? Всеки път различно
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? 1-2 пъти в месец. За подстрижка или прическа
9. Любимия ви парфюм? Много са...
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? Дискретните. \ като малка много ме наплашиха с това как може да ти дръпнат обицата и да ти се скъса там... брр\
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Не използвам
2. Каква спирала използвате? Не използвам
3. Какъв руж, перли използвате? Не използвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? Една на "Avon"
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? Почистване на лицето.
6. Какъв цвят сенки използвате? Не използвам
7. Какъв гланц / червило използвате? Гланц на "Нивеа"- розовка
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? 1-път в мецът
9. Любимия ви парфюм?"Дяволо"
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? Големите ми допадат![]()
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Антибактериалния на Манхатън
2. Каква спирала използвате? Попринцип ползвам на Лореал ,но временно съм с една на Ейвън
3. Какъв руж, перли използвате? не използвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? Пудрата ми е пак антибактериална на Манхатън , но не е бронзираща
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? Когато се налага . За почистване на лицето .
6. Какъв цвят сенки използвате? Бежови и кафяви
7. Какъв гланц / червило използвате? В моемента позлвам един на Евелин и Ейвън
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? През около месец за обиране на крайчетата и оформяне
9. Любимия ви парфюм? Versace Bright Crystal
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? Харесвам големи обеци , но не прекалено ... също ми допадат и по -малките моделчета.
1. Какъв фон дьо тен изполвате? - Не ползвам,но понякога ползвам коректор от Ейвън като ми излезе пъпка
2. Каква спирала използвате? - Още съм малка така че не ползвам често,само на някакви празници или като съм в супер настроение.Спиралите ми са на Ейвън две,няква спирала на няква френска марка и още една имаше ама не я знам ква е
3. Какъв руж, перли използвате? - не ползвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? - пак не ползвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? - ами никакви.Само веднъж когато бях с мама в някъв козметичен салон ме лакираха ама нищо друго...
6. Какъв цвят сенки използвате? - сякакви имам.в някакви весели или тъмни цветове но не си слагам често.Не искам като стана на 20 да имам бръчки
7. Какъв гланц / червило използвате? - ооо гланцове сякви имам.не ми се разправя.просто мн обичам гланцовете и балсамите за усни![]()
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? - не ходя на фризьор, но майка ми всеки месец ми подрязва малко косата за да не цъфти
9. Любимия ви парфюм? - не се сещам.мн ми харесва един,май беше make me wonder
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? - аз харесвам сякакви обеци.Сега съм е едни мънички сребърни обечки със сини камъчете
От всичко излезе че аз не ползвам мн разкрасяваща козметика от типа руж,спирали,сенки и т.н. ама...както казах още съм малка.Неискам да си съсипвам кожата.Предпочитам да бъда естествена и да не се мацотя много-много![]()
Ето въпросите:
1. Какъв фон дьо тен изполвате? - Maybelline (New Affinitone)
2. Каква спирала използвате? - Bourjois (Mascara)
3. Какъв руж, перли използвате? - Не ползвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? - Не ползвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? - Не посещавам
6. Какъв цвят сенки използвате? - Не ползвам
7. Какъв гланц / червило използвате? - Безцветен гланц на Нивеа
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? - Веднъж месечно,постригване
9. Любимия ви парфюм? - Мъжки аромати (:
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? - Нося злато,не си падам по кича
----[/b]Първоначално написано от adizitk1
To infinity and beyond.
1. Какъв фон дьо тен изполвате? имам някъв на мейбълин ама до ся съм го ползвала точно два пъти...
2. Каква спирала използвате? мейбълин и манхатън
3. Какъв руж, перли използвате? такова пък хептен не ползвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? ^ също
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? еми ... клони към никога
6. Какъв цвят сенки използвате? шарени, но и тях рядко слагам ...
7. Какъв гланц / червило използвате? кажи ми фирма за гланц и се надявай да го нямам...![]()
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? горе-долу всеки месец, за да ми отреже връхчетата и да ми опрай бретона![]()
9. Любимия ви парфюм? dior - j'adore
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? според повода, обаче повече обичам висящи... повече ми отиват, не за друго![]()
1. Какъв фон дьо тен изполвате? на макс фактор
2. Каква спирала използвате? на мейбълин волюм експрес
3. Какъв руж, перли използвате? не ползвам за сега ни мисля да си купувам перли
4. Каква бронзираща пудра използвате? не ползвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? ами понякога ходя да ми оформят веждите .... хаха когато ме мързи сама
6. Какъв цвят сенки използвате? рядко използвам..но иначе по тъмни
7. Какъв гланц / червило използвате? гланц и балсам на ейвън и един друг гланц на класикс
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? на 2 месеца веднъж - за скъсяване на връхчетата и бритона
9. Любимия ви парфюм? нямам любим
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? -
Първоначално написано от adizitk1
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
1. Какъв фон дьо тен изполвате?-Не ползвам,но имам на Dior
2. Каква спирала използвате? -Dior
3. Какъв руж, перли използвате?...........
4. Каква бронзираща пудра използвате?Dior
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури?-Нямам нужда
6. Какъв цвят сенки използвате?-Лилави
7. Какъв гланц / червило използвате?-Dior Addict-гланц е по скоро.
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури?-когато се сетя
9. Любимия ви парфюм?Оххх фенка съм на Dior---Pure Poison
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните?-Харесвам семпли обеци.
Ето отговорите:
1. Какъв фон дьо тен изполвате?- Манхатън(антибакреиална серия)
2. Каква спирала използвате?- Орифлейм
3. Какъв руж, перли използвате?- не използвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? -не използвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури?- преди ходех но после установих че момичета с проблемна кожа не биват да ходят на козметик
6. Какъв цвят сенки използвате? -според тоалета най-често тъмно сиви
7. Какъв гланц / червило използвате? - Буржоа
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? 3 пъти годишно
9. Любимия ви парфюм?- Хот на Бенетон
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните?-колкото по-големи толкова по-красиви според мен
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Манхатън Антибактериален
2. Каква спирала използвате? В момента Golden Rose за обем
3. Какъв руж, перли използвате? Не използвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? Не използвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? През месец два за почистване на лице и йонофореза
6. Какъв цвят сенки използвате? Най често сиви и черни понякога зелени лилави розови и дриги
7. Какъв гланц / червило използвате? AVON, Revlon и други
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? През месец два за връхчетата
9. Любимия ви парфюм? Любим силно казано но на Paris Hilton - Parish Hilton ми харесва много
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? И двата типа ми харесват слагам обеците според настроението и облеклото
1. Какъв фон дьо тен изполвате? На Nivea от серията Stay Real. 2-ри номер..
2. Каква спирала използвате? - Maybellinne Collosal (една в жълта опаковка)
3. Какъв руж, перли използвате? - Не ползвам, не мога да ги нанасям добре
4. Каква бронзираща пудра използвате? - Също ^^
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? - Не ходя
6. Какъв цвят сенки използвате? - Не ползвам
7. Какъв гланц / червило използвате? - Обикновено на Nivea, Bourjouis или Maybelline
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? - Около веднъж на две месеца. За махане на цъфтящото и леко филиране
9. Любимия ви парфюм? - Love In Paris, Hypnose, Angel
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? - Харесвам всякакви стига да са съчетани с подходящите дрехи, на подхощя място
Първоначално написано от adizitk1
1. Какъв фон дьо тен изполвате? "Impala" и "Avon"
2. Каква спирала използвате? "Avon" SuperSHOK
3. Какъв руж, перли използвате? -
4. Каква бронзираща пудра използвате? "Avon"
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? Не посещавам.
6. Какъв цвят сенки използвате? Бели, сиви, черни, златисти
7. Какъв гланц / червило използвате? "Avon"
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? рядко за постригване, защото си поддържам косата дълга,а цъфтежите ми падат когато се сресвам :P Ходя и за боядисване.
9. Любимия ви парфюм? "Avon" Bond girl
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? Големи и висящии[/i]
Ето въпросите:
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Manhattan
2. Каква спирала използвате? Maybelline Volume Express
3. Какъв руж, перли използвате? В момента не използвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? Не ползвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? Не посещава-нямам нужда поне за сега
6. Какъв цвят сенки използвате? Най-често кафяви и сиви,и понякога розови,лилави,сини...Зависи с какво съм облечена.
7. Какъв гланц / червило използвате? Ползвам гланцове,но са много и не ми се изброява
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? Горе-долу на 2 месеца,за махане на връхчета и скъсяване на бритона.
9. Любимия ви парфюм? Няколко са
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? Да ![/i]
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Не ползвам
2. Каква спирала използвате? На Avon super Shock
3. Какъв руж, перли използвате? Не ползвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? Съшо не
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? Не посещавам
6. Какъв цвят сенки използвате? Почти всякакви но най-вече кафяви
7. Какъв гланц / червило използвате? На Eveline
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? През около 3 месеца за подстрижка
9. Любимия ви парфюм? Ами в мeмента съм с Bvlgari, но попринцип ми е любим Gucci envy mr
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? Предпочитам дискретните другите са много активни![]()
пак в завискимост от това което съм облякла,но предпочитам по голямите но не и огромнитеПървоначално написано от adizitk1
1. Какъв фон дьо тен изполвате? - Не ползвам фон дьо тен, а пудра с минерали на Манхатън.
2. Каква спирала използвате? - Не ползвам
3. Какъв руж, перли използвате? - Не ползвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? - Не ползвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? - Лятото за кола маска, иначе всеки месец на почистване
6. Какъв цвят сенки използвате? - Не използвам, но през лятото си слагах бял молив на клепача, ставаше като сенки, много яко.![]()
7. Какъв гланц / червило използвате? - Имам над двайсет гланца, трудно да ги изброя всички. Повечето са на Ейвън.
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? - Рядко, признавам. За промяна посещавам, да ми отрежат връхчетата и някакво обновление и освежаване в прическата да придам.
9. Любимия ви парфюм? - Urban Flowers: New York; а много обичам на Пако Рабан Black Rose XS, след като се напръскам да намокря с вода... остава един такъв лек мирис на свежо, портокалово.
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? - Имам около 4 чифта, но нося само един от около две години. Не са много дълги, но не са и по ухото. Предпочитам големи обеци, но нямам такива.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
За незнам кой път отговавям в такава тема , ама карай![]()
1. Какъв фон дьо тен изполвате? - Affinitone на Маybelline
2. Каква спирала използвате? - Volume Express Lift-Up mascara пак на Maybelline
3. Какъв руж, перли използвате? - не използвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? - не използвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? - Много рядко , само няколко пъти , за да ми оправи веждите![]()
6. Какъв цвят сенки използвате? - пак рядко ползвам , но иначе само черно , сиво и тъмнолилаво.
7. Какъв гланц / червило използвате? - слагам само балсам за устни на Хармония - портокал и ягода , и гланц на Nivea - Lip Care , Caregloss&Shine. Имам и няколко червила на безисвестна марка , в телесен и светлорозов цвят , но не използвам често.
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? - пак рядкоЗа подкъсяване на връхчетата .
9. Любимия ви парфюм? - Нямам любим , но харесвам на Fabio Verso , И на B.U.
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните
- Харесвам ги да , но нямам много такива , защото се чувствам странно с тяхИначе мисля че седят много яко.
1. Какъв фон дьо тен изполвате?- на мейбълин с вода
2. Каква спирала използвате?- на ейвън, но ще си купувам нова
3. Какъв руж, перли използвате?- перли на ейвън (ще си купя руж, най- вероятно на манхатън)
4. Каква бронзираща пудра използвате?- не ползвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури?- не посещавам
6. Какъв цвят сенки използвате?- хмм мнооого рядко ползвам, най- вече розови
7. Какъв гланц / червило използвате?- всякаквинай- много имам на ейвън
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури?- амии на месец и половина- два, за подстригване най- често, аа понякога правя и малка промяна в прическата
9. Любимия ви парфюм?- булгари
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните?- всякакви обици харесвам, напоследък съм се запалила по по- големите, но иначе имам всякакви. зависи от тоалета и настроението ми.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
1. Какъв фон дьо тен изполвате? не ползвам
2. Каква спирала използвате? нямам нужда от спирала
3. Какъв руж, перли използвате? не ползвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? не ползвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? веднъж в месеца за почистване на лице.
6. Какъв цвят сенки използвате? ммм различно-кафеви,сини,лилави![]()
7. Какъв гланц / червило използвате? течно розово червило на Ейвън
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? Ами когато ми щракнеПроцедурите всеки път са различни.В един момент искам къса коса,в другия изкосена,а в третия ...каквото ми хрумне...
9. Любимия ви парфюм? ZO ZO
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните?И двата вида ми харесват.Според зависи ситуацията,я която съм![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
1. Какъв фон дьо тен изполвате? Неизползвам
2. Каква спирала използвате? Импала ХХХL
3. Какъв руж, перли използвате? Неизползвам
4. Каква бронзираща пудра използвате? Неизползвам
5. Колко често посещавате козметик и за какви продцедури? Месеца веднъж за почистване на лицето и два пъти месечно за вежди
6. Какъв цвят сенки използвате? розов
7. Какъв гланц / червило използвате? Червило Голден роуз (от гланца косата ми постоянно е по устата)
8. Колко често посещавате фризьор и за какви продцедури? Веднъж месечно за постригване
9. Любимия ви парфюм? Dolce&Gabanna Light blue
10. Харесвате ли големи, висящи обици или предпочитате дискретните? Не нося обици, но според мен зависи от формата на лицето..