.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    I am the iron hand of justice !
    When the injustice is great enough, Justice will lend me the strength needed to correct it. None may stand against it. It will shatter every barrier, sunder any shield, tear through any enchantment and lend its servant the power to pass sentence. Know this: there is nothing on all the Planes that can stay the hand of justice when it is brought against them. It may unmake armies. It may sunder the thrones of gods. Know that for ALL who betray Justice, I am their fate... and fate carries an Executioner's Axe.

Цитирай Първоначално написано от Рангел
    Цитирай Първоначално написано от Jagger
    Знаеш ли нещо за църкава българското православие и какво е секта ти въобще знаеш ли какво проповядва каква е философията на християнството за да слагаш такива коментари...
    Ей откачалко, секта е всичко което е ненормално и извратено - мормони, будисти, ислямисти, католици и т.н., а нормално е само православното християнство. Какво знам и какво не знам си е моя работа, така че не ми философствай много.
    Mнooго си забавен честно ей такива като теб ме сцепват от смях прости и ограничени вярващи в нещо което дори не разбират както и да е peace ти си вече съсипан нема какво да се работи по теб
    рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..

Атеистка съм... отвреме-навреме (адски рядко обаче) съм със сатанински наклонности...
    Тhe Hell is coming!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си