- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв си....
Така забелязах че има тема Каква ти е религията но там нямаше будизъм не си направих трудо да разгледам 220 мнения затова ще попитам будисти тука има ли....
рискувай за да живееш и живей за да рискуваш..
Бахаец туй пък какво е попитах дали има будисти тук...
Бахай вярват, че абсолютно всички "свещенни книги" са писани от едно божество, въпреки абсолютните им противоречия и отричане една от друга.Първоначално написано от Jagger
Все едно да вярвап в Черно и Бяло едновремено... Смешка.Първоначално написано от ATAKABG
Атейзъм алл да' лай.
Ми май няма за ся...Първоначално написано от Jagger
![]()
Один е педераст!
Тор на кафево !
![]()
az puk sum ot svidetelite na iehova ili tam kakto se kazvashe![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Еми вече в нищо не вярвам...!Преди, вярвах, в някаква неизвестна сила, или в нещото, което наричаме Бог и в това, че той ни наблюдава и пази... и се заблуждавах, че все някога положението ще се оправи.... голяма грешка. Както и да е... след това, започнах да вярвам само на реалните неща, или на хората, които УЖ се грижат за нашата държава, и отново си мислех, че щом имат властта и силата да се грижат за един цял народ и една държава, положението отново ще се оправи.... еми положението си остана същото! Така че, и да вярваш в някой или нещо или да не вярваш - Все е тая! Вече в тези времена можеш да разчиташ само на себе си и да вярваш в собствените си сили и способности, а не да разчиташ на някой друг да ти оправи живота....
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Не става въпрос за вярване а за изповядване на определена филосифия а в будизма няма вярване богове и т.н. има само един човек който се стреми да осъвършенства себе си...(съзнанието си) и естествено този човек е ти самия
А ти за пореден път пишеш, без да мислишПървоначално написано от ULTRA'
![]()
ок, Викинг, даге.
Аз вярвам в wosh. Чух, че бил бог![]()
Смърт за сектантските откачалки! (секта = всичко различно от българско Православие).![]()
Православна християнка съм.
Знаеш ли нещо за църкава българското православие и какво е секта ти въобще знаеш ли какво проповядва каква е философията на християнството за да слагаш такива коментари...Първоначално написано от Рангел
sekta rulz![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
...четвърт еврейка,четвърт христианка,четвърт мюсюлманка,четвърт будист...а като се замисля май съм атеистка![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ей откачалко, секта е всичко което е ненормално и извратено - мормони, будисти, ислямисти, католици и т.н., а нормално е само православното християнство. Какво знам и какво не знам си е моя работа, така че не ми философствай много.Първоначално написано от Jagger