.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Стрии :S

Стрии :S

от два три дни някъде .. мн мн странно защо за толкова кратко време гърдите ми се сцепиха .. някои знае ли нещо против стрии като се има в предвид това че са съвсем съвсем скорошни .. (на 18 съм)

Град
    Burgas
    ми неможеш да ги махнеш
    мажи се с бебешко олио или има един крем на икаров за стрии ще се заличат доста бързо
    It`s Like This

Град
    po sveta i u nas
    mi az sam mn dovolna ot krama na Regal-''Anti-stretch mark'' mn b1rzo mi se zali4iha
    КрАсИвА,мНоГо ДиВа,зАкАчЛиВа,ЗаЯдЛиВа,рЯ

Цитирай Първоначално написано от malkoto bonbon4e
    mi az sam mn dovolna ot krama na Regal-''Anti-stretch mark'' mn b1rzo mi se zali4iha

Zdravei iskam da te pomolq da dadesh malko poveche informaciq otnosno tozi krem napulno li sa zali4avat ili do izvesna stepen
    napravo ot apteka moga li da si go kupq , ako ne ot kade
    kakva mu e cenata
    za kolko vreme dava efekt dolu

mislq che tova e vsi4ko ako ima neshto dopulni s info
    blagodarq za otgovora predvaritelno

стриите се махта докато са по-млади и не се заличават напълно.

Град
    БъЛгАрИя!СоФиЯ:)
    Ще ти се заличът с времето.
    NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.

И мен преди години ми се появиха на гърба първо доста се шашнах ма после викам кво от тва голяма работа нито е грозно нито нищо а се виждат само ако си много близо ,пък са някви симпатични такиа ххаха придават ти чар .Баизкам се ма споко повечето хора имат голяма работа

Град
    Варна
    az imam ot nqkolko dena na dypeto malko se 6a6nax i se 4ydq kvo da praq!zabelqzvat se samo kato se vgleda6 ama znam li ako stanat pove4e ili po golemi pls daite nqkak1v s1vet kakvo da praq

ибааа аз колко кремове съм използвала за стрии и нищооо .. но пък четох в един сайт,че с ако се търкат с мокра кърпа по време на душ и след това се мажат с крем се заличавали,но не напълно .. та и аз пробвах и има ефект..не си личат чак толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си