- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- "Храстчето ви"
ми ако искаш пиши никой не те кара,и тва за формата беше просто предположение, откъде да знам секви ги имаПървоначално написано от Ophelia
![]()
3ка?Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
![]()
wtf
И моят е така, по-добре късо, но да има за да не растат косъмчета навътреПървоначално написано от Chaos_Knigh7
![]()
Тези като вас най-ги обичамПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
+1и аз такаПървоначално написано от just_a_girl_z
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Правиме се на фризьори. Поне аз де.![]()
Hai, i r sexy. K bai.
И аз съм метълка, пък си ходя редовно на козметик. :P Иначе то си е удоволствие и за мен като съм си гладичка. (sun)Първоначално написано от SK0RP10N
Първоначално написано от dark_angel3
emi brasna vsi4ko i ostavqm samo edna lenti4ka![]()
(h)
Леле, вярно ли се бъснете?!?!?
Не сте ли чували за козметик, бе момичета? За коламаски и разни други методи, достойни за 21 век? Божеееее, представям си как се драпате, като започнат да ви избиват космаляците![]()
![]()
Като въшлясъли....
![]()
![]()
![]()
Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA
Ми ние секс ли ще праим или ще и търся дупката цяла нощ (извинявам се за вулгарността) .Ми така де аз в случея няма археологически разкопки да правя.Харесва ми приятелката ми да е гладка и на нея и харесва и аз да съм гладък.
![]()
Напълно съм съгласна, аз самата съм като бебешко дупенце. Ама има други методи, недейте така с бръснача, много грубо. Както вече казах има козметици... Абе какво се обяснявам, като ви е гот да бодете и да ви бодат, дерзайтеАма имам едно въпросче. Като си лижеш приятелката, не ти ли се нацепва езика от брадата й
![]()
Life is pleasant. Death is peaceful. It's the transition that's troublesome. IA
Гола глава съм аЗ :![]()
![]()
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Ее ся секи с Фрическата си аС па ако си пусна раста дали нема да ви бияс най-готина Фрическа :Д
![]()
![]()
![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
При мене липсва такова![]()
i moito e mn gladko![]()
![]()
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
Първоначално написано от N0Rull5
аз искам дай да видим![]()
![]()
be a good boy!!!
И аз днес "оголих мишката"![]()
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
Като бебешко дупе![]()
и аз и азПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
![]()
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Me 2Първоначално написано от Chaos_Knigh7