- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите?
как мислите
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Nein. Твоите теми винаги са имали смисъл, независимо дали смисълът е бил спам/гавра. =)
що питаш..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
щото д анаправя обратното на това дето пишете в анкетата.
ако резултатите са развни кво шш направиш..?
Абе нека хората си изливат мъката...
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първоначално написано от gangstata
Ще измисля нещо
Боже мой, твоите теми НИКОГА не са били тъпи. Тъпи са хората, които не ти се подчиняват.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Може би ... няма да е тъпа![]()
Be Happy Be Model !!
Аз залагам, че всички ще гласуват "Да" в анкетата, а после ще те напсуват, ще те нарекат комплексар и ще сложат куп злобни емотиконки (нали са идиоти).
П.С.1 А ако не направавят, както предвиждам, значи са решили да ми правят напук, защото са ми прочели коментара, което автоматично ще ги превърне в идиоти.
П.С.2 А ако решат, че най-мъдро ще е да не гласуват, за да не правят това, което съм предвидила, също означава, че са ми прочели поста, което отново ще ги превърне в идиоти.
Извод: тук всички са идиоти.
![]()
П.С.3 За Бога, превръщам се в хихи1.9![]()
авторката..![]()
Мама трябва да те научи да разпознаваш половете.Първоначално написано от gree_girl
Ако имаш пенис то не си момиче.
провери между краката си за сигурност.
аз гласувах "да", щото е твърде късно да се създават смислени теми![]()
So free
в какъв срок шш бъде пусната другата тема..
и тука идва ред на въпроса "а тая каква е?"Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
So free
и каква ще я праим :PПървоначално написано от KillSwitchEngage
So free
Съжелявам аз изобщо не съм погледнала ... извинявайПървоначално написано от w0sh
![]()