.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Диетата, която действа

Ако сте правили диета, плс я кажете, и споделете резултата[/b]

Диети ... не, недей! Това може да навреди страшно много на организма ти. Една приятелка от такива диети сега си разби здравето-сърцето, бъбреците и кой знае още какво
    Ако искаш да отслабнеш - във фитнес залата пробвай. Едно, че няма да навреди на здравето ти, а и ще има по-голям и дълготраен ефект. Но намали малко сладкото и тестеното, но не чак да ги спреш. Яж си всичко , но положи повечко усилия в залата.

ми незнам то зависи от възрастта, а съм си зряла и искам ефект

Не дей да правиш диета-може да имаш много лоши последствия от нея с здарвето!!На сестра ми и прескочи цикъла 3 месеца щото беше пазила строга диета!!!И не само с цикъла, а и други серизони последици може да има!!!

ейй много сори че я сложих тая тема тука трябваше в друг раздел, извинявам се ,ако можете да я преместите много ще се зарадвам

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Спрях пърженото и намалих до минимум сладкото - най-добрата и безопасна диета според мене !
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Пффф като кажете ДИЕТА...и кво си мислиш че ще отслабнеш с диета ли....Според тебе колко време ще си на диета, цял живот ли?...Ще си на диета 1-2-3-4-5....седмици най много и после кво прайм?...Пак почваш да ядеш и същата работа ( да не кажа по зле...) Най доброто което аз мога да ти препоръчам е да се храниш здравословно, подбирай си храната и се храни редовно по 5 пъти на ден, НО спортувай нещо...бягай, ходи на фитнес....трябва да има движение

хах .. честно казано не е начина да отслабнеш с диета .. Ако искаш да има наистина голям ефект,просто разнообразявай храната и не се тъпчи като невидяла !! .. Гледай да не ядеш мазно и храни от типа "джънк фуудс" и ще имаш резултат (че даже ще си сложиш организма в ред) .. а пък и ако си намериш подходящо занимание,което изисква дори минимални усилия ще е супер ..

napi6i v neta "д-р Баикова" dietite i pomagat znam ot li4en opit

резултата е че не издържах да стоя гладнаи напълнях много повече от преди,недей да правиш диета,просто не яж хляб и сладко само това ще те посаветвам

Град
    Долината На Идиотщината
    Трябва да идеш на диетолог той да ти направи лична диета защото различните диети действат различно на различните хора...недей да четеш диети от интернет и после да ги следваш защото може просто да си загубиш времето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си