- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За или против тениските на групи?
За. Аз не нося,но като видя някой с такава тениска,се заглеждам на коя група е и ако я харесвам - се усмихвам.![]()
![]()
те тениските са добре само върху тяах да не е ликът на тия сополи токио хорел![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Само задръстеняци и педали носят такива тениски.
Нито един човек не заслужава да ми стои на тениската, камо ли па некакви рунтави маймуни от некоя наркоманска група. Това е унизително.
За или против прясното мляко ФФ Вкус с цвят на осрано повърнато от малини .. пхаха.
Не знам.![]()
По-добре е и вие да не знаете.
О! Тениската ти!Нито един човек не заслужава да ми стои на тениската
![]()
Против. Може би просто няма група, която да харесвам особено. Иначе имам няколко, но не ги слагам.
Сложи си тениска на оркестър Кристали.Първоначално написано от Pliok0019
![]()
О! Шипка! ???Първоначално написано от _donna_
![]()
![]()
Иначе никак не съм против.
What you give is what you get!
Просто го скивай къв е мъжага.О! Шипка! ???
Неговата тениска - ъъъ!
Как да не пукнеш от смях?![]()
Нещо не разбирам къде е смешката, Доннке.Първоначално написано от _donna_
![]()
Аз гласувам за "в теб".
Зелена ръчичка, йо.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Смешката е,че си самозабравил се шут.Нещо не разбирам къде е смешката, Доннке.![]()
А ти си невменяема и се смееш без причина.Първоначално написано от _donna_
![]()
Много по-яко е да видиш чичка, отколкото 13 годишен, носещ тениска на дърта корава група.Първоначално написано от Friends_JMK
Ами купи си още един потник тогава, за да ти станат три, сельо.Първоначално написано от Селяко
Офф..айде успокойте,бре.Много по-яко е да видиш чичка, отколкото 13 годишен, носещ тениска на дърта корава група.
Като са с тениска на Руши,не вАжат.
Като са с тениска на "дърта корава група" пак не става.
Аз пък се кефя като видя 13 - годишни с такива тениски.Поне има тенденция към някаква форма на мисъл и човещина.
Много обичам да чукам овчици, у Софията сте селяни и тичате по гъза на некви селянки, ама не знаете кое е най-сладкото
Що не пийнеш една бира?у Софията сте селяни
Ще те отпусне комплекса за малоценност ..
само ракия пия и после чукам овчици и козички...Първоначално написано от _donna_
ебал съм ви у селяните
аз имам една тениска и не може некфи си градски чукундури да ми се правят на важни с дългокосите си грозотии
ако направят тениски на Жоро Жокера може и да си купя да си имам две и да ги сменям, че понякога се цапам с тор
Ти малоумна ли си ма, защо отговаряш на болни софийски комплексирани мозъци, виж колко коментара има.Първоначално написано от _donna_
![]()
Имитациите са много - оригинало е само един.![]()
Софиянците са жалка имитация на оригинало хахахаха.
Made in Sofia = боклук.
Пиратството ограбва!![]()
против![]()