- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Още харесвам бившия...
....
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Ами крайно време е да се научиш да отказваш :PПървоначално написано от Bubles
A qui
Ами тея двамата докато не ги отрежеш няма да те оставят.А щом виждаш, че бившият ти не е безразличен и още го харесваш,поеми ти инициятивата![]()
Ми разбирасе че ако си на 13-14 години ще кажеш,че любовта не съществува,което не е така и ще се убедиш някой ден..Просто за момента все още не си срещнала точния човек.А сега,аз ако бях на твое място,бих казала на бившия ми,че имам още чувства към него,и тъй като виждам,че и той не остава безразличен към мен,както ти каза бих го попитала дали да не си дадем шанс отново.И ако той се съгласи тръгвате ако не...ще срещнеш друг..А за последния ти въпрос как да не се лепят за теб и да не нахалстват да излизате няма начин как да го спреш..просто явно си хубаво момиче и се радвай за това![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
+ 1 към мнението на ~cry_baby_cry~ ... Само да допълня , че щом никои от онези двамата не ти харесва , вземи се стегни и седни да поговориш с тях ... Разреши тези проблеми с приказки , ако не става с бой... шегувам се ..
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И аз нака мисляПървоначално написано от ~cry_baby_cry~
![]()
![]()
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
бившия си е бивш или се опитай да си го върнеш ако не можеш ясно е че не можете да сте заедно та ако искаш не спи по цели нощи и си мисли за него на него ще му е се тая ... прави си сметка дали искаш да си останеш сама или да си фанеш друг
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Като не можеш да отказваш на нахалници, пробвай с тактиката на мълчаливия отказ- не чуваш гсм-а; не си отговорила на смс, понеже си спяла/била си в банята/готвила си.... Един прекрасен ден те сами ще се откажат![]()
А относно бившия- не губиш нищо, ако опиташ да се сближите!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Режи ги и да не ти пука изобщо.
А за бифшия: Ако опиташ имаш 50 % шанс за успех, а ако не опиташ имаш 0 %. Сама реши.![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Има .. нали все още си обичаш Бившияима ли смисъл да вярвам в любовта- нещо което не съществува?
Не мога да ти помогна никак ..
Малко офтопик , за което извинявай![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
ауу че объркано.... ами кви са тия глупави въпроси "и ако някой може да ми каже начин по който момчетата да не се влачат след мен ще съм много благодарна" рекламаааааа.....
и да време е да се научиш да им отказваш на тия всичките момчета......!!!
говори с бившия си, иска ли да има нещо общо с теб.... ако иска тръгвате и супер... УСПЕХ, но ако се дърпа и го е страх от връзки теглих му една майна и го забравяш!!! нз как.... дръгни с друг... знам ли...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]