.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    Boulevard of broken dreams

Още харесвам бившия...

....
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Bubles
    и поради това в момента ми се лепят всякакви и аз понеже не умея да съм мн гадна и да отрязвам хората и....
    Ами крайно време е да се научиш да отказваш :P
    A qui

Ами тея двамата докато не ги отрежеш няма да те оставят.А щом виждаш, че бившият ти не е безразличен и още го харесваш,поеми ти инициятивата

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми разбирасе че ако си на 13-14 години ще кажеш,че любовта не съществува,което не е така и ще се убедиш някой ден..Просто за момента все още не си срещнала точния човек.А сега,аз ако бях на твое място,бих казала на бившия ми,че имам още чувства към него,и тъй като виждам,че и той не остава безразличен към мен,както ти каза бих го попитала дали да не си дадем шанс отново.И ако той се съгласи тръгвате ако не...ще срещнеш друг..А за последния ти въпрос как да не се лепят за теб и да не нахалстват да излизате няма начин как да го спреш..просто явно си хубаво момиче и се радвай за това
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

+ 1 към мнението на ~cry_baby_cry~ ... Само да допълня , че щом никои от онези двамата не ти харесва , вземи се стегни и седни да поговориш с тях ... Разреши тези проблеми с приказки , ако не става с бой ... шегувам се ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от ~cry_baby_cry~
    Ми разбирасе че ако си на 13-14 години ще кажеш,че любовта не съществува,което не е така и ще се убедиш някой ден..Просто за момента все още не си срещнала точния човек.А сега,аз ако бях на твое място,бих казала на бившия ми,че имам още чувства към него,и тъй като виждам,че и той не остава безразличен към мен,както ти каза бих го попитала дали да не си дадем шанс отново.И ако той се съгласи тръгвате ако не...ще срещнеш друг..А за последния ти въпрос как да не се лепят за теб и да не нахалстват да излизате няма начин как да го спреш..просто явно си хубаво момиче и се радвай за това
    И аз нака мисля
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Град
    с0фия
    бившия си е бивш или се опитай да си го върнеш ако не можеш ясно е че не можете да сте заедно та ако искаш не спи по цели нощи и си мисли за него на него ще му е се тая ... прави си сметка дали искаш да си останеш сама или да си фанеш друг
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Като не можеш да отказваш на нахалници, пробвай с тактиката на мълчаливия отказ- не чуваш гсм-а; не си отговорила на смс, понеже си спяла/била си в банята/готвила си.... Един прекрасен ден те сами ще се откажат

А относно бившия- не губиш нищо, ако опиташ да се сближите!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Режи ги и да не ти пука изобщо.
    А за бифшия: Ако опиташ имаш 50 % шанс за успех, а ако не опиташ имаш 0 %. Сама реши.
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Еми щом още харесваш бившия ти,другите не трябва да те бъркат

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Отрежи ги двамата нахалници и се бори за бившия.

Badi s tozi koito haresva6....no spored mene biv6i ne ti trqbvat...ima mnogo riba v momrety!!!!!!

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    има ли смисъл да вярвам в любовта- нещо което не съществува?
    Има .. нали все още си обичаш Бившия

Не мога да ти помогна никак ..

Малко офтопик , за което извинявай
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

ауу че объркано.... ами кви са тия глупави въпроси "и ако някой може да ми каже начин по който момчетата да не се влачат след мен ще съм много благодарна" рекламаааааа.....
    и да време е да се научиш да им отказваш на тия всичките момчета......!!!
    говори с бившия си, иска ли да има нещо общо с теб.... ако иска тръгвате и супер... УСПЕХ, но ако се дърпа и го е страх от връзки теглих му една майна и го забравяш!!! нз как.... дръгни с друг... знам ли...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Забрави бившия си!Няма смисъл.
    just a kid۵

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си