Първоначално написано от
gacy_bacy
Хах, копваш някви тъпи американски сайтове, изопачаващи истината и изкарващи Русия световна терористична сила едва ли не, а САЩ "спасители" на света и очакваш да се хванем на американските манипулации. Нещо не си познал, понеже тука в този форум има мислещи хора, които гледат фактите и действителността такива каквито са, а не каквито ги представя американската пропаганда, която тръби наляво и надясно какви ли не измишльотини за Ал Кайда, Осама бин Ладен, Кинг-Конг, Снежния човек Йети и чудовището от Лох Нес

.
Иначе съм наясно, че Русия също не са стока, но в псоледните години съм се убедил, че са за предпочитане пред Съединените ционистко-юдейски щати

.
ПП. Освен това САЩ винаги са били на страната на един изконен български враг, какъвто е Турция и са я подпомагали във въоръжаването и превъоражаването, за да има днеска Турция близо един милион армия, ама явно според тебе в това няма нищо лошо и опасно за България...
А за фалшивата изкуствено създадена държава Израел и как американците, които са ционистки подлоги не спират да я подкрепят в окупационните й войни срещу арабския свят и срещу палестинците пък изобщо не ми се говори...