.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Град
    Стара Загора

Ей тука отзаде

Ей тука сме с един приятел у тях и на леглото му зад нас точно спи едно момиче да я наречем Х и ся двамата стоим и се чудим ко да праим щото бая похърква ена такава :Д и турила ината ръка на стената разтворела си е краката и къв е въпроса ми деа знам да се смейте ей тука :Д да га ибем или да га погребем 7 метра под земята от 2 рия етаж доло има 7 метра траП :Д ама снощи на гони ина мечка на аязмото рекохме да апним таме и изведнаж МЕЧКА аз как си играх на песента на имиля и изведнаж аратличето с пълна уста вика мечкаа еи га чуа са кък риве и аз скочех шашнахме са к'чихме са в пижака и аха да запали ама йок свещи ударихме гридЪ ( Бербатов неуспя да вкара гол ) и мечката доиде да бутне колата да запали и тругнамхе и ена лисица искочи на пътя шяхми да га блъсним и ся от ситуацията пишките останаха меки ( лукумени ) и ся ? ко ? пихме по ена напитка Cocaine продаа са на Лукойла ниакде другаде в Ст.Загора не намерихме и изпихме ги ся хем треперим хем пишките не ни стааат МАНА ФАКА сотиацията стана сложна общо взето тва е благодаря за вниманието и за жените дето обичат да праят свирки на мек хуй най хубава свирка става питайте бащите си ако не вярвате само да н въ бият публикувай го аратличе добре аратлик :Д

тва е първото нещо което прочитам на именния си ден, благодаря че ме развеселявате от сутринта
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си