- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Котката ми...
СъглАснА сЪм с теБПървоначално написано от Goddes`
. Кучетата се привързват към стопанините си,а котките към къщата.Така че споко,ще се върне
![]()
Хаха![]()
Отивам аз на село и дукато ми чу гласа дойде![]()
и от тогава се разкарва из двора и влиза в нас (във вилата)
спи си на леглото![]()
Спокойна е
Утре ако отида на село би трябвало
да е там![]()
Първоначално написано от haterkata
Алелую братко![]()
in defense of our dreams...
хах браво щом се е върнала..![]()
а ина4е баща ми одста време се мъче6е да се отърве от наща ама без резултат, винаги се връща6е след месец, но после чул от майка му (демек баба ми) , че котка не се връща когато премине река и такаа баща ми я кара с колата някаде по полето и е преминал през реката в града ни (по моста естествено
) иии......... еми ве4е година я няма тая котка
![]()
[![]()
Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!
Мн е кофти тръпката ...
Особено ако я закараш
някъде където няма да я видиш
повече още по-гадно ..
между другото аз много
обичам животните и ми е
жал за тях![]()
Вие сте ИЗРОДИ!!!Първоначално написано от `ReTro`BaBy`
Просто заслужавате да бъдете удавени и ти,и баща ти,и баба ти в реката!
![]()
izvinqvai ama i na tebe edva li 6e ti e hubavo prez 4 meseca da se sdobiva6 s 4-5 kotenca i da se 4udi6 kakvo da pravi6 s tqh... i kogato kotkata se razgonva da privli4a vsi4ki kotaracci ot mahalata i da ti viqt pod prozoreca i da ne moje6 da spi6, i da ti izpepelqvat vsi4ki cvetq v gradinataПървоначално написано от petet
![]()
[![]()
Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!
Привързват се, но повече към дома, от колкото към стопаните. Но се привързват и към двете.Първоначално написано от Goddes`
Котките се връщат винаги.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Според мен ще се върнеМойта котка я бяха откраднали и след 4 месеца се върна
![]()
![]()