.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от Goddes`

Не знам,но според мен котките не са като кучетата,да се привързват към стопаните си.
    СъглАснА сЪм с теБ . Кучетата се привързват към стопанините си,а котките към къщата.Така че споко,ще се върне

Супер фен Аватара на zero
    Хаха
    Отивам аз на село и дукато ми чу гласа дойде
    и от тогава се разкарва из двора и влиза в нас (във вилата)
    спи си на леглото
    Спокойна е
    Утре ако отида на село би трябвало
    да е там

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    е аз от къде да знам подяволите дали котката ти ще се върне

Алелую братко
    in defense of our dreams...

Град
    in Da musiC
    хах браво щом се е върнала..
    а ина4е баща ми одста време се мъче6е да се отърве от наща ама без резултат, винаги се връща6е след месец , но после чул от майка му (демек баба ми) , че котка не се връща когато премине река и такаа баща ми я кара с колата някаде по полето и е преминал през реката в града ни (по моста естествено ) иии......... еми ве4е година я няма тая котка
    [
    Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!

Супер фен Аватара на zero
    Мн е кофти тръпката ...
    Особено ако я закараш
    някъде където няма да я видиш
    повече още по-гадно ..
    между другото аз много
    обичам животните и ми е
    жал за тях

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от `ReTro`BaBy`
    а ина4е баща ми одста време се мъче6е да се отърве от наща ама без резултат, винаги се връща6е след месец , но после чул от майка му (демек баба ми) , че котка не се връща когато премине река и такаа баща ми я кара с колата някаде по полето и е преминал през реката в града ни (по моста естествено ) иии......... еми ве4е година я няма тая котка
    Вие сте ИЗРОДИ!!! Просто заслужавате да бъдете удавени и ти,и баща ти,и баба ти в реката!

Град
    in Da musiC
    Цитирай Първоначално написано от petet
    Цитирай Първоначално написано от `ReTro`BaBy`
    Вие сте ИЗРОДИ!!! Просто заслужавате да бъдете удавени и ти,и баща ти,и баба ти в реката!
    izvinqvai ama i na tebe edva li 6e ti e hubavo prez 4 meseca da se sdobiva6 s 4-5 kotenca i da se 4udi6 kakvo da pravi6 s tqh... i kogato kotkata se razgonva da privli4a vsi4ki kotaracci ot mahalata i da ti viqt pod prozoreca i da ne moje6 da spi6, i da ti izpepelqvat vsi4ki cvetq v gradinata
    [
    Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Goddes`
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    е аз от къде да знам подяволите дали котката ти ще се върне

Не знам,но според мен котките не са като кучетата,да се привързват към стопаните си.
    Привързват се, но повече към дома, от колкото към стопаните. Но се привързват и към двете.
    Котките се връщат винаги.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Според мен ще се върне Мойта котка я бяха откраднали и след 4 месеца се върна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си